M4jco
Zasláno: po 27. srpen 2007 22:46
No tak teraz sa vam skusim opisat moj zivot do tohoto okienka maleho
Narodenie: 25 marec 1992
Meno: Marián
Priezvisko: Šimko
Výška:175cm?
Váha:59-60 kg
Zaujmy:Skateboarding,hudba,mobily,mobily,web,zasa hudba.
Tak ukončil som Zakladnu školu ktora bola dost (poviete si že aj naša zakladka bola taka,ale nie na našu sa nikto nechyta

nskor ukažem aj videa )brutalna.Teraz zrovna idem na obchodnu akademiu v ilave kde sa budem učit jak Pes.Takže ma tu moc neuvidite,ale ja si najdem čas

.Rad jazdim na doske,uz priblizne 5 rokov a tak jazdim si pre ten pocit.Dalej milujem hudbu,mam jej naozaj vela.Nejako sa to asi prenáša v rodine pretože moj dedo čo ma 54 rokov stahuje pesničky a napaluje ich cez nero čo je podla mna ojedinele.Dalej mam rad mobilne telefony,tato "mánia" pretrváva od tej doby čo som chcel prvy mobil,vtedy som poznal všetky typy mobilov naspamat,vedel som ich parametre atd to som mohol mat tak 8-9 rokov a odtedy to ide dalej a dalej,az som sa dostal na SM a tam to islo postupne.
Rad píšem na na IT či už to je cez ICQ alebo cez fora alebo ine weby.ICQ:239-474-368
Moj nick vznikol z mojej prezyvky ktora je Majco,neviem ako vznikla ale proste prišla na svet,pretože zavislačim na wareze tak som nejako pochytil tu 4 do nicku.Na SM ma možete poznať pod nickom M4jo.To je asi tak všetko.
Ovladam jazyky:Slovensky,Česky,Nemecky,Anglicky,a ešte taky haluzny ktoý moc často nepouživam
Tu je meine foto: Nelakajte sa!
Nejake fotky z jazdenia:
Z pred roku:
A tu je animacia:(toho napisu trial version si nevšimajte

)
http://www.all-forum.eu/360flip.gif