Ja som to ponal ako slovnu skladacku a je mi uplne jedno,co si pomyslia zeny,ktore to budu citat.Keby som mal mysliet nato,ze co si pomyslia o mne zeny,ktore si precitaju moje prispevky,tak sem ani vobec nepisem...sme tu na chlapskom fore,tak pisme a bavme sa...
No nie chlapi???? ...kua
A promluvil sám velký Hanni...slint
Té jasný, slintík slintík ... Takže weitless má odteď do téhle sekce vstup zakázán !!!!
Ja som to ponal ako slovnu skladacku a je mi uplne jedno,co si pomyslia zeny,ktore to budu citat.Keby som mal mysliet nato,ze co si pomyslia o mne zeny,ktore si precitaju moje prispevky,tak sem ani vobec nepisem...sme tu na chlapskom fore,tak pisme a bavme sa...
No nie chlapi???? ...kua
A promluvil sám velký Hanni...slint
Té jasný, slintík slintík ... Takže weitless má odteď do téhle sekce vstup zakázán !!!!
Skončili jsme u: ... milovat a ....
Už len posledné slovo .Ako mi povedala istá teta a riadim sa tym.Že nech si ktokoľvek o mne čokoľvek myslí je to jeho problém a mne to môže byť jedno.Odkedy mi to povedala je radosť žiť .Ale je fakt že napríklad keby som mla 200 kíl tak normálny človek yb nešiel na kúpalisko lebo by si povedal a budú si o mne myslieť že som tučný a pod.Ale mne môže byť ukradnuté čo si kto myslí takže (A komu sa nelubi nech ide do ... )
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.