Bohužel pokud se ti to nechce stahovat a ani kamarádi neposlouží, tak fakt jedině YT. Tam je problém v tom že jsou kouskované cca na 10ti minutové části takže to je na dýl ale dá se to. Pokud teda nechcete vidět všech 152 dílů . Pak je tu i problém pro anglicky nemluvící, protože OVA jsou většinou japonsky s anglickýma titulkama ale na manga.cz se dají sehnat i některé titulky kdybyste potřebovali "pomoct" . Jinak je úroveň anime v čechách fakt hrozná .
Věk: 36 let
68 462,- VK
Zasláno: út 27. březen 2007 21:41
Ja som kedysi na Vive a MTV nemeckej pozeral Helsinga,fakt vymakane,len mi potom trochu ušiel dej.
Najlepšie na tom asi je to,že sa tam stavaju veci,ktore sa nemôžu stať ani v horore.
Známa vie kresliť celkom pekne anime.
A hentai nekomentujem,kravina,vždy tam dojde nejaky divny tvor.Ale patri to k japonskej kulture od 18. storočia
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 36 let
68 462,- VK
Zasláno: st 28. březen 2007 20:36
Mne sa zda,že Helsing je dosť znamy,ten typek v červenom klobuku je všade na nete.
Ale je to fakt dobra seria,jedna z mala "rozpravok",čo ma bavila
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
omlouvám se ale linky som se ještě vkládat nenaučil . Trochu to tady utichlo tak vkládám aspoň AMV (anime music video) k mému oblíbenému filmu. Final Fantasy VII. Že vás to nepřekvapuje? TO jsem rád.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.