Zasláno: po 21. květen 2007 20:14
no ona to bere prej nekde z bazaru co ma jeji "kamos" nevim vozi takhle dost elektoniky skoda ze se ji do letadla nevejde tri metrova plazma

Zasláno: út 19. červen 2007 19:05
tak zas nejaky novinky ze sveta MAa...tento vikend byl dost rusny...v patek mne cekal zivy koncert dvou ceskych prednich skupin v sobotu supr diskoteka a mezi tim mel jeste prijet k nam Beat ale vse pekne poporade...
Pátek 15.6.2007 - Do čtyř naprosto normální pracovni den, pak se to ale osklive zvrtlo na sestou byl u nas doma sraz a takove male naladeni na vecerni zivak vypsanej fixi...
Takto vypadala zasoba na vecir...
A takto to vypadalo v lednicce
Takhle nejak vypadala vybava kamosu na vecir...ja tedkon ujizdim jen na zivote a chlastu
A jsme na koncertu vypsanej fixi...
Tam nekde jsem byl no...
Márdí
Bozi fotecka...
Pote tam jeste vystoupily Wihnouti ale to jsem uz jen poslouchal a nefotil...
V sobotu se u nas konala grilovacka
Grilovali se opravdu pochoutky
A samozrejme se lehce pil nas velmi oblibeny puškin
No a vecir se jelo na opravdu super diskoteku kde byla jako host Dhany od klanu Benassi Brosu
Oficialni kapacita klubu 1200 - Listku prodano 2600
Nejlepsi klubik co znam a ze jsem jich uz par objezdil...
No a na zaver moje fotka

sem ten s 2x2 puškinem
Jinak jsem za vikned naspal cca 4 hodiny protoze kdyz jsem v nedeli rano v 05:00 dorazil domu z teto akce tak jsem se osprchoval a v 07:30 uz byl na autobusovem nadrazi a odjizdel jsem do čáslavy na zavody

takze celkem rusno...A co si pamatuju tak jsem za ten vikend mel tak cca 20 litru kofoly pres litr puškina a cca 15 semtexu

pak jeste nejaky ten alkohol kolem no...
Ty jo a malem bych zapomel ze jsem si na tej akci nasel znamost
Zluta Verča