Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Marihuana

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 28, 29, 30  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí

Kouřili jste někdy trávu ?

Hlasování není časově omezeno.
Ano, pravidelně:
7% 7% [ 6 ]
Ano, zkoušel jsem:
37% 37% [ 31 ]
Ne, chystám se zkusit:
13% 13% [ 11 ]
Ne, nechystám se zkusit:
42% 42% [ 35 ]
Celkem hlasů : 83 / Hlasujících: 83
Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 12:46
to borix: No můj bratr je v toho vymatlanej totálně (i když on byl vždycky "jinej," ale on už to pak ke konci hulil jak cigára, pět šest špeků za den pro něj nebyl problém. Já to nikdy nezkoušela a zkoušet nikdy nebudu, to vím tak jistě, jako že si nikdy nenechám na čelo vytetovat "jitrnice," když si někdo tiše hulí v koutku tak ať, mě spíš vaděj ty co pak dělaj bordel a jsou nechutný, dělala jsem v nonstop baru kam občas přišli zhulenci v noci, když už všude bylo zavřeno, (většina z nich jsou teda asi debilové od přírody), ale je to hnus obsluhovat tyhle prasata, který ti každou chvíli spadnou ze židličky, převrhnou ti pullitr za bar a místo omluvy se ještě debilně tlemijou Not Talking Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 12:57
To Maka: Sama píšeš, že bol divný už pred tým. Tú vypatlanosť by som skôr pripisoval alkoholu(ktorý často k tráve neodmysliteľne patrí), ten otupuje dosť dobre. Z môjho pohĺadu je lepšie fajčiť ako piť(radšej budem žiť kratšie, ako mám byť vypatlanec).
Na počiatku bola prázdna množina.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 13:19
to borix: on nepil. Ale bejval ukecanej, veselej, jako z divokých vajec, furt běhal a sportoval, no a co začal hulit tak se na všecko vykašlal, jen hulil a spal, občas nám čubnul něco k jídlu (už byl tak zoufale pitomej že mi z mrazáku vzal syrové listové těsto na štrůdl a seřzal ho zasyrova, a když jsem ve stole v šuplíku objevila obal tak ještě zatloukal) Rolling Eyes a teď skoro nemluví, když se ho na něco zeptáš tak to je jen: "hm." s rodinou se nestýká, na všechny kašle...
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 13:21
Vôbec nepije a fajčí trávu? To sa mi nechce veriť Not Talking .
To, že na všetkých kašle zase nieje až tak abnormálne, to dnes robí veľa ľudí aj bez toho, aby fajčilo trávu.

bohemia (+2)
Bažant
Bažant

10 670,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 13:37
Ja se u toho pekne ztrapnil. S kamoskama jsme jeli na vikend do Amstru a vecer jsme zapadli do nejakeho coffee shopu, abychom si pod vladnim dohledem dali travu. Jako jediny kluk ve skupine jsem to sel koupit. Rikal jsem manikovi, ze chci 5g nebo kolik tam bylo minimum. On se me zeptal ceho 5g. Tak jsem mu rekl, ze travy. To se zacala smat uz i vycepni. Vysvetlil mi, ze tam maji over 20 fucking kinds of this shit... trochu me ten vyber zaskocil, tak jsem vzal hned prvni od pismene A - Ambrossia. Dalsi zazitek byl s balenim, nikdy to nikdo z nas nedelal... Ale byla to sranda, pivo meli dobre.

http://www.imageshock.eu/?img=joint.jpg
Can´t you ask a little more sexfully?

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 13:47
Neříkám že vobec nepije, dá si pivko když jde do hospody, ale že by kalil, to ne. A znám spoustu lidí co hulej a vůbec nepijou alkohol.
Když on byl vždycky "mazlíček" rodiny, protože je mladší tak byl pro všecky zlatíčko, a vlastně pořád je, nikdo se nikdy nepozastavil nad tím že já jsem šťastně vdaná, mám dobrou práci, starám se sama o sebe, nejsou se mnou problémy, ale každej řeší že "chudák Liborek nemá tu práci a chudák Liborek nemá co jíst a chudáka Liborka nikdo nemá rád," ale že si to všecko chudáček dělá sám na práci kašle, z každý ho vyhoděj protože tam časem buď přestane chodit nebo tam začne chodit vyhulenej (což u kuchaře docela vadí), to už nikdo nevidí Rolling Eyes Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 14:30
Taktiež treba rozoznávať stavy, keď je eašte pod priamym vplyvom jointa a keď neni. Myslím, že keby si pár dní toho jointa nedal(tak 5), tak sa znormalizuje a bude viac-menej taký, ako predtým. Navrhovať mu to, ale, zrejme nemá zmysel.
Proste sa mi nechce veriť, že zo samotnej trávy(po 2 dňoch od užitia, samozrejme) bude človek vypatlaný.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 14:38
proč by nee, po chlastu může bejt taky vypatlanej (vzorů mám v okolí několik), a když hulil travku častěji než jedl, tak si myslím že to v něm zanechá něco, spíš než vypatlanost třeba to, že se už nezhulenej nedokáže bavit a smát nebo tak
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 14:44
Lenže pri chlaste to má dodôvodnenie(keďže zabíja mozgové bunky), ale o tráve som ešte nič také nepočul. A to, že by sa zmenil napríklad v tom smiatí je normalne, človek sa neustále mení tým kvôli jeho zážitkom.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 09:34
tak ted mám na dva mesice uplne ale uplne zbytecne thc v krvi.. Sad nechal jsem se ukecat a nemel jsem z toho totalne nic.. ani trpasliky co mi slibovali.. Mr. Green ale su debil..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 22 z 30