Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Marihuana

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28, 29, 30  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí

Kouřili jste někdy trávu ?

Hlasování není časově omezeno.
Ano, pravidelně:
7% 7% [ 6 ]
Ano, zkoušel jsem:
37% 37% [ 31 ]
Ne, chystám se zkusit:
13% 13% [ 11 ]
Ne, nechystám se zkusit:
42% 42% [ 35 ]
Celkem hlasů : 83 / Hlasujících: 83
hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: po 29. srpen 2005 14:54
Ano,skusim som Marisku,ako vacsina ludi...nechapem,ako ma z toho niekto dobre pocity.Tie moje boli tocenie hlavy,neista chodza,dvihanie zaludka,chvenie svalov na nohach a nevyslovitelne suchu v ustach...ako keby mi to uzavrelo vsetky slinne zlazy..

...a odvtedy uz nikdy viac...alkohol v malych mnozstvach robi aspon dobru naladu,ale toto skor vygumuje a utupi mozog.

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 12:40
.::kenas::. napsal:
A co caj? Kamos to jednou dones do skoly, parkrat jsem si potahnul a dutiny byly volny :) Bylo to z maty.

Postup : 1) Z tvrdeho papiru udelame filtr
2) Sbalime si to do rulicky s cigaretovymi papirky
3) Naplni se matou z tech sacku do caje

To je cele :mrgreen:

ale musis si predem otevrit vsechny dvere, ktere deli misto kde to budes kourit a zachod abys to stihnul dobehnout. ;))

Szkepek napsal:
Ale teď dokonce chodím z kuřačkou, takže, nikdy neříkej nikdy

Nechci si hrat nejakyho dospelaka, ale jestli myslis tu trinactiletou slecnu, tak bys ji to mel vysvetlit, pac na takovy veci ma fakt jeste more casu.

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 16:31
CrazyCZ napsal:
Nechci si hrat nejakyho dospelaka, ale jestli myslis tu trinactiletou slecnu, tak bys ji to mel vysvetlit, pac na takovy veci ma fakt jeste more casu.

Ono je fakt divny, ze nejcasteji koho vidim kourit cigaretu jsou zensky a jeste k tomu mlady. d'oh!
Ja to moc rad nemam, co se tyka zenskejch a cigaret. Wink

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 16:54
Nevadi mi kdyz zenska kouri, ja sam taky kourim, ale vadi mi, kdyz kouri mala holka, to vypada fakt priserne a nejhorsi je, kdyz si jeste mysli jaka neni skvela. Jenze ja nebyl s nazorama v tom veku jinej, takze vim, ze takovyhle domluvy nepomahaji. I kdyz kourit jsem zacal az v sedmnacti.

Orpheus (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: st 31. srpen 2005 00:03
Bugi napsal:
Že na tom nevzniká závislost je blbost. Ovšem ne fyzická jako např. na alkoholu či nikotinu, ale psychická. Člověk si prostě zvykne na to, že je svět víc v pohodě. Je zajímavý, že ke konci, co jsem to kouřil, se mi to líbilo akorát přímo při aplikaci (kouření). Pak už jsem jen chtěl aby to skončilo. Už to nechci zažít. Shame on You

Mno, ja som hulil 2mesiace skoro kazdy druhy den a potom som si jedneho dna povedal koniec a hotovo. Ziadna zavislost

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 31. srpen 2005 08:01
No četl sem knížku od Burroughse "Feťák" a tam se probíralo, že si závislost na morfiu člověk vypěstuje tak asi za půl roku, takže aji kdyby tráva byla návyková, tak za dva měsíce na ní budeš asi těžko závislej...

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: st 31. srpen 2005 17:48
Orpheus napsal:
Bugi napsal:
Že na tom nevzniká závislost je blbost. Ovšem ne fyzická jako např. na alkoholu či nikotinu, ale psychická. Člověk si prostě zvykne na to, že je svět víc v pohodě. Je zajímavý, že ke konci, co jsem to kouřil, se mi to líbilo akorát přímo při aplikaci (kouření). Pak už jsem jen chtěl aby to skončilo. Už to nechci zažít. Shame on You

Mno, ja som hulil 2mesiace skoro kazdy druhy den a potom som si jedneho dna povedal koniec a hotovo. Ziadna zavislost

njn ale ty následky... Mr. Green Cool Wink Angel
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 31. srpen 2005 19:50
Existují drogy, na kterých získáte silnou závislost hned po první aplikaci. Zkusím zjistit, co to je. A pozor, u tabákových výrobků je padesátiprocentní pravděpodobnost hned při první aplikaci, že si vypěstujete závislost.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 08:38
Bugi napsal:
Existují drogy, na kterých získáte silnou závislost hned po první aplikaci. Zkusím zjistit, co to je. A pozor, u tabákových výrobků je padesátiprocentní pravděpodobnost hned při první aplikaci, že si vypěstujete závislost.

Tak to jsou opiaty...... makovicky, heracek.... Wink

Orpheus (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 22:37
Ricky napsal:
Orpheus napsal:
Bugi napsal:

njn ale ty následky... Mr. Green Cool Wink Angel

Mno, a vidno ich na mne? Iba niekedy sa mi stane ze hovorim o niecom a o pat minut neviem co som hovoril. Alebo poviem strasne nezmyselnu vetu, ale iba niekedy. Zriedka

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 5 z 30