Zasláno: st 12. březen 2008 18:15
noo ono nejprve šlo o takové to kamarádění po ICQ, dopisování atd.. vlastně začalo to tak, že mi ta dotyčná napsala sama, že mě viděla ve městě ale bála se mě oslovit atd.. tak potom sme si psávali a byla to celkem holka v pohodě, pak začala mít sebevražedné sklony, když se jí napsal, že bohužel nemám čas sní jít ven tak psala, že oni nikdo nestojí, že se nenávídí atd.. tak jsem na konec po čase kývnul, slečna na fotkách nvypadala zle tak proč ne..

v ten den jsem jel na místo už v šest, ikdyž ona měla přijet až v devět, skočil jsem teda do hospody, ale celkem se to zvrhnulo a v devět už jsem měl náladičku..

tak jsem pak šel před bar kde měla být ona a prozvonil ji, znamení aby vyšla..

z baru se doslova vyvalila slečna, která měla na sobě minisukni, mini tričko, ze kterého ji trčelo břicho a už ani nevím co, ale bylo snad -10°C takže jak to počasí tak ta postava tomu neodpovídali..

to už mi došlo proč na každé fotce má vyfocenou pouze tvář

tak, když zamávala tak jsem jí šel na proti, a moje nálada zavinila to, že jsem jaksi zakopl..

první co slečna řekla nebylo nějaké milé přivítání, když jsme se viděli prvně ale " Ty jsi ožralý, co jsi pil ? ", takovým vražedným hlasem..

noo tak po pár větách co jsme prohodili jsem zjistil, že slečna je kapánek hodně namyšlená a radši jsme se rozloucili a rekli ze o jarních prázdninách zajdeme někam, to ale nikdo netušil co přijde potom..

šel jsem pak eště trochu popit a odebrali jsme se na autobusové nádraží, kde ta slečna byla ale já jsem o tom nevěděl, co se tam stalo popisuje
tady sony 
no slečna mi potom pověděla že s nikým takovým nechce mít nic společné, to mi udělalo aspoň radost, protože já jsem s ní nechtěl mít také nic společné ale nedokázal bych to říct..
možná jsem na něco zapomněl ale tady máte aspoň výstrahu na co si dávat na libimseti pozor..
beztak to nebude nikdo číst ale měl jsem potřebu se podělit..