Věk: 36 let
132 412,- VK
MC WC - konečně kvalitní rap!
Zasláno: st 28. duben 2010 06:18
recenze: MC Leibstandarte
kus Writer z ulice me velice potesil.....jako prvni kousek od prozatim neznameho Mc...s velice vtipnym a originalnim nickem MC WC.....bych jej hodnotil jako zdařily....zacatek pisne je mirne rozpačity ale kdo vydrzi a posloucha dal zjisti ze WC ma opravdu co rict......jeho rymy zacinaji dostavat stavu...pisen je vice akcni..dej podtrhan zvukovymi efekty....vtipnost, jednoduchost....myslim ze WC ma budoucnost..chci mu timto..jako MC....popřat mnoho zdaru...
Narozen: 2. srpen
383 262,- VK
Zasláno: st 28. duben 2010 11:29
Wojcek, dobrý , jen zkus remastrovat ty sykavky (nepříjemně místy vyčnívají a tahají za uši) + tvrději v hlášce o tom, že seš ten nejlepší gansta rapper.
132 412,- VK
Zasláno: st 28. duben 2010 14:26
Jenda: v pohodě
Elephant: kemo, do tvorby mi nefušuj je to totiž těžkej underground! Mám z neděle hotovej ještě jeden track, ale vše uslyšíte, až výjde celé CD
132 412,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 07:14
za propagaci budu jen rád jinak ohledně toho hlasu.. já jsem si koupil i lepší mikrofon, normální do ruky jak maj zpěváci ale je na pytel... když nasadím drsnější hlas, tak to nejde ani poznat... Ale příště to zkusím zlepšit
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.