Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Mladiství a kouření

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 22:13
No, takže to zrušení naší státní kase jenom pomůže.. Nevíte jakej mail má Paroubek? Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 22:15
Zkus paroubek@seznam.cz nebo paroubek@uvcr.cz Mr. Green
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 01:19
treba kdyz nekde vidim peknou holku (15,16), rikam si "hmm, dobra" a treba se ji aji chystam oslovit, a ona pak vytahne cigaro a zacne palit tak si reknu "aaa, dalsi krava, s timhle na me nechod holka".

nejen ze to nici zdravi a zere penize vsech okolo a vubec, ale kdo kouri neni frajer. frajer je ten kdo nekouri!

(trava je nekde trochu jinde)
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 03:00
Hh, něco takovýho mi řikal kámoš, akorát s chlastem a že jsem velkej frajer Whistle
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 09:52
Tak tady to vypada na peknej flame. Hned ze zacatku reknu ze jsem kurak at se do me muzete pustit. ;)
1) imho k zakazani cigaret nikdy nedojde, protoze by to stat polozilo.

lukenet napsal:
Nekouřím a kouřit nebudu. Kuřák je u mne slaboch co se nedovede vypořádat se životem a tak si radši zapálí, aby se uklidnil (nenaštvěte se na mně za to, je to můj názor), místo aby si zacvičil, projel se na kole, zaběhal si na čerstvém vzduchu. Říkám: "Kuřte si, ale netahejte do toho ostatní, zničte si sami sebe. Kuřte si, ale počítejte s následky které pro vás, ani pro ostatní lidi, nikdy nebudou pozitivní."

O pití mám dost podobné názory, ale myslím, že napití jednou za čas, a jen trochu člověku nikdy neuškodí.

Taky jsem nikdy nekouril a rikal jsem si to same jako ty az do sedmnacti let, pak jsem se jednou nahodou zkusil, proste mi to zachutnalo a uz kourim 4 roky. Nedelam to protoze bych se potreboval uklidnit(ten pocit se neda popsat, kdo kouri, vi). V praci zasadne nekourim( a ze tam travim vetsinu casu) a nedela mi to sebemensi problemy, ale vylezu po pracovni dobe ven a proste si zapalim. Na kole jezdim taky, delam i par jinych sportu, ale taky kourim. Imho kdo nekouri nemuze koureni posuzovat protoze absolutne nevi o cem to je. Nadruhou stranu se snazim nekourit mezi lidma(krome hospod), treba na autobusove zastavce a kdyz uz, tak nekde kousek dal, kde to nebude nikoho obtezovat.
K tomu piti - tvuj nazor mi prijde trochu alibisticky. A hlavne z toho ze si obcas neco das, se muze taky vyvinout zavislost a ta potom muze byt horsi nez vsichni kuraci sveta. Zavislost na nikotinu, "omezuje" pouze toho jednoho cloveka, ale alkoholismus rozvraci rodiny a dela dalsi nepekne veci.

2 manas: Myslis, ze koureni travy je neco jineho nez koureni cigaret? Kdyz si zapalis cigaro, tak podle tebe frajer nejsi a kdyz si das speka, tak jo?

P.S. Citoval jsem lukeneta, ale myslim, ze se to da pouzit jako univerzalni odpoved na vetsinu prispevku po nem nasledujicich.
Obrázek

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 13:41
CrazyCZ napsal:
2 manas: Myslis, ze koureni travy je neco jineho nez koureni cigaret? Kdyz si zapalis cigaro, tak podle tebe frajer nejsi a kdyz si das speka, tak jo?
ne, to byla narazka na ty korinky, co si stoupnou pred skolu a mysli si ze si ostatni reknou "ty jo, ten kouri, to je ale frajer"

huleni travy je neco jineho. cigara (nadnesene) "neprinasi uzitek". koureni cigaret je jako pit vodku bez alkoholu - tedy naprosto zbytecne - z cigar ti nic neni (akorat smrad, zkazeny plice, prachy v riti...) po trave mas dobrou naladu a je to super (kdyz se to dela casto tak to uz moc super neni). a navic trava se nehuli v hospodach (vetsinou :), na zastavkach a vsude kde to nekoho obtezuje. a ze nevim o cem to je, no kouril sem dlouho, ale stejne sem prisel na to ze je to k nicemu...

---
jeste bych si vyprosil rozlisovat koureni a huleni - v tom je rozdil...
Obrázek

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 13:52
Já mám k hulení úplně jinej postoj, nijak neskrývám, že si sem tam dám, ale s tím by se mělo taky opatrně...Z trávy raka taky člověk může dostat...viz. Bob Marley (ale to byl trochu extremista)

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 13:56
mozno to nevyznelo, ale ja mam naprosto stejnej nazor
Obrázek

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 16:02
manas napsal:
huleni travy je neco jineho. cigara (nadnesene) "neprinasi uzitek". koureni cigaret je jako pit vodku bez alkoholu - tedy naprosto zbytecne - z cigar ti nic neni (akorat smrad, zkazeny plice, prachy v riti...) po trave mas dobrou naladu a je to super (kdyz se to dela casto tak to uz moc super neni). a navic trava se nehuli v hospodach (vetsinou :), na zastavkach a vsude kde to nekoho obtezuje. a ze nevim o cem to je, no kouril sem dlouho, ale stejne sem prisel na to ze je to k nicemu...

A to se prave pletes, ze hulit cigara je jako pit vodku bez alkoholu, kdyby to tak bylo, tak se s tim da v pohode prestat. Stejne tak nemuzu souhlasit s tim ze s cigar ti nic neni, ale jak uz jsem psal v minulem prispevku, nedokazu popsat co mi to dava. Dal k ty trave, nekolikrat jsem to zkousel a zjistil jsem ze prave trava mi nic nedeva. Kdyz si ji zakourim, tak jsem potom absolutne nepouzitelnej, muzu tak akorat cumet do zdi a jsem zralej tak akorat do postele. A moje reakce na posledni vetu: nekouril jsi dost dlouho, protoze jinak bys kouril jeste ted ;)
Obrázek

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 16:40
* asi sem nekouril dost dlouho a intenzivne na to abych se na tom stal zavislej a odkazoval se na nejakej pozitek
* kur si, ale nikoho neobtezuj - nikdo na tebe neni zvedavej

nerikej mi ze mas z koureni potechu. zatim vsichni kuraci (krome tebe asi) rikaji ze je to chyba, ze kourit nikdo nema a nemuzou se toho zbavit - radi by ale nemuzou. ti silnejsi rikaji ze jim to nevadi a delaj ze v pohode, machr a nepriznaji to.
ten tvuj pocit na kterej se porad odkazujes je jen uspokojovani zavislosti. zadnej dobrej pocit...

ospravedlnovani koureni je o zavislosti, ne o pozitku
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 5 z 14