Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 22:40
Škoda, že tam nejde přidat nějak ty virtuální šipky viď? Jako jsou vidět na těch videích třeba..
Jo a prej je strašná výhoda v těhle hrách je mít ten optickej senzor.. Smile co je na Android telefonech..

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 23:03
co to? optickej senzor? na co to je a jak to funguje? to slyším poprvé.. Smile

Ono je nejlepší, když to funguje na G-Senzor a nebo se to ovládá displejem... a nebo to umí oboje a vy si můžete vybrat, jako je tomu u toho NfS nebo XTraktu.. Smile
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 23:08

2:30 .. to kulatý dole.. Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 23:11
aha.. trackball... Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 23:12
To neni kulička.. Wink Mr. Green To reaguje prostě na světlo.. Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 23:19
fakt? vím, že jsem měl nedávno v ruce Nexus One a byla tam regulérní kulička, co se točila.. stejně jako když jsem cca před rokem měl v ruce HTC G1.. Rolling Eyes

aha, koukám, že je to specialitka jenom HTC Desire a HTC Legend... Smile

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 09:53
A hry pro wm se nedělají ve 3D, protože by si je nikdo nekoupil Wink Tudíž se dá jenom java do .cab ušetří se tuna práce a nikdo si ji stejně nekoupí Mr. Green
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 11:02
No, to je pravda... u iPhonu to mají vývojáři jednoduché - dají to na Appstore a tam si to stáhne a zaplatí za to hodně lidí...
a u WM? i kdybych si je chtěl koupit, tak si je u nás nekoupím, protože se u nás neprodávají... Rolling Eyes
Takže se jim ani nedivím... Sad

jo, pár her s nádhernou grafikou na WM je... (ale opravdu jen pár, co podporujou 3D hardwarovou akceleraci přes Open GL.. Rolling Eyes nevim, ale je jich určitě míň jak deset...)

u WM jde o to, že je to operační systém spíš pro práci a ne pro zábavu, jako je iPhone, nebo Android, kterej je tak napůl mezi WM a iPhone... Ale ani jedna z těchhle platforem nemá tak propracovanej Organizér, Outlook, Office atd... A taky si s WM můžete naprosto vyhrát a zkoušet nejrůznější věci.. Smile

z těch trochu hardcorových např. na Androidu se nespustím WM ani Ubuntu, nebo si k němu nepřipojím flashku (jo uznávám, že kvůli externímu napájení je to nanic.. Mr. Green ) a nebo ho nepřetaktuju... i když kdo ví, třeba to za chvíli někdo udělá, protože třeba USB Host nebo taktování je HW věc daná chipsetem se Snapdragonem a úplně stejnej se dává i do androidů...

Jinak na Androidu se mi třeba líbí, že bez problému přehraje třeba 720p (a možná i 1080p) video... (i když přehrávat video s rozlišením větším, než display je podle mě blbost...) ale komu by se to chtělo konvertovat, že? osobně si do mobilu vždycky nahážu 350MB díly seriálů a sleduju... žádná konverze, žádný titulky natvrdo vložený do obrazu... hezky přímo stáhlý z netu v *.avi a *.srt... a ten obrovskej display stejně velkej, jako má třeba PSP, ale 4x větší rozlišení.. Slinták

prostě každej OS má něco... já jsem si vybral WM... Nad Androidem jsem taky dost přemýšlel...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 16:36
pipa: přetaktuješ Wink

ale jinak souhlasím, wm je prostě takový víc techničtější, nad androidem nebo ip nemusí člověk používat hlavu...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 19:21
Oprava nemusí pokud nechce...iPhone OS se po odemčení dá upravovat a vyhrát si s ním a u Androidu to bude min. podobně.Já si iPhone vybrat, protože sám chci míň tech. řešení a osobně mě iPhone OS 4 s iPhone Pro celkem nadchnul...je to jedinný produkt Apple, co mě nějak bere a zajímá.
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 22 z 136