Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 21:38
p!p@ napsal:
...rozhodně ale jsou na vyšší grafické úrovni než třeba na Symbianu... Rolling Eyes

mimochodem konečně mám telefon, co rozjede Quake 3 Arena ...

Kolosalnejšie si si už nemohol nasrať do huby Mr. Green Applause
Quake 3 arena na mobile so Symbianom 9,2 z roku 2008 Whistle

A takemuto človeku verte, že Android nejde taktovať Magor
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 22:14
jestli tomu říkáš hratelný, tak hodně štěstí...
A takovej malej displejek? To už radši Čínskou kopii iPhonu, než tamto... Rolling Eyes

a když chceš, tak Q3A na PDA z roku 2002:
Youtube Video
Přehrát video na YouTube

Rolling Eyes
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 22:15
ginzo: radši ticho Rolling Eyes
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 22:37
p!p@ napsal:
...rozhodně ale jsou na vyšší grafické úrovni než třeba na Symbianu... Rolling Eyes

mimochodem konečně mám telefon, co rozjede Quake 3 Arena ...

Ak ste si nevšimli, 2008 a mid-2010 je trochu rozdiel. Ked už chceš byť maximalne husty, ukaž jedinu hru portovanu z PC, ktora je hratelna, ale žiadnych Bulankov, ale niečo naročnejšie, ako ten Quake...
A je tam k tomu related video, kde typek hra v kombinacii s accelometrom, pri vas uplne vidim, ako na WM davaš killing spree Mr. Green
Je na čase prejsť na Android, už priliš hulanujete Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 22:42
Pokud se bavíme o hrách, je čas přejít na iPhone a přestat se hrabat v historii a řešit každou kravinu Wink
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 27. květen 2010 23:02
kdybych chtěl být maximálně hustej, tak bych sem naházel videa Warcraftu 2, Starcraftu, Call of Duty 2, Age of Empires, Half Life, Tony Hawk pro Skater 2, Tomb Raider, atd.. a hlavně videa s FPSECE (Playstation Emulátorem)

jo a úplně ho vidím, jak a Akcelometrem na displeji s úhlopříčkou 3cm dává killing spree.. Rolling Eyes

Pro mě není hlavním kritériem hraní her... Od telefonu požaduju mnohem víc.. V těchto věcech souhlasím s Hulánem.

A na druhou stranu musím souhlasit i s Thompsonem, že nejlepší telefon na hry je iPhone... S Appstore a obrovským množstvím uživatelů po světě je to ideální platforma pro vývojáře her...A taky si za tu krátkou dobu, co iPhone existuje dost činili...
jo a na ten Android je zatím her ještě míň jak na WM..

a Symbian je už dávno mrtvá platforma, to pochopila konečně už i Nokia a začala vyvíjet to svoje Maemo.. Rolling Eyes

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 15:46
...který sloučila s nějakým dalším linux-pro-telefony projektem a mají s tím velký plány.. akorát teda údajně to bude úplně nový systém, tomu moc nevěřím. Apt-getu by byla škoda...

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 17:34
p!p@ napsal:
a Symbian je už dávno mrtvá platforma, to pochopila konečně už i Nokia a začala vyvíjet to svoje Maemo.. Rolling Eyes

Ale iba posledne dva roky Mr. Green
A na Symbian je tiež PlayStation emulator.

No a k tej obmedzenosti-pozri sa do minulosti, Gameloft bol VŽDY najlepšim vyvojarom hier, dnes už legendarna jednotka Asphalt Urban GT vyšla v dobe, ked ostatni kaprovali na tetrise a arkanoide a doteraz sa im nepodarilo šlapnuť vedla, proste vizionari, rovnako ako Steve Jobs. Takže asi vedia, čo robiť, tj ked si povedali, že Android ma na to, tak asi maju pravdu. Joj a že na Android nie je toľko hier, ako na WM......zase davaš peatchowiny, WM je na trhu desať !!! rokov, Android jeden a pol, plus graficky sa nemôžu ani zdaleka porovnavať; ako tak pozeram, tie ohlasene hry pre WM7 vyzeraju ako Assassin´s Creed HD, čo som hral pred dvoma rokmi na podla teba zastaralom a mrtvom Symbiane s pidi 3cm uhlopriečkou Think

Ale dosť bolo FW, mam jednu važne otazku-čo všetci vidite na tom hulanskom systeme, resp čo ma lepšie ako napr Android okrem prehliadania dokumentov ? Smile

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 19:32
Sorry, ale nějakej telefon nikdy nebude moct konkurovat herní konzoli, jako třeba PSP.. takže tvoje kecy o hrách jsou zcestné... a radši nechci vědět, jak rychle ten emulátor jede..

hulánském systému? ok, prohlídni si tohle: http://myego.cz/item/50-duvodu-proc-si-koupit-htc-hd2/category/windows-mobile/group/telefony-a-pda Magor Slinták
(a to na screenshotech jsou starý WM6.5, nikoliv nový WM6.5.X)

Android jsem měl možnost taky vyzkoušet hned na několika telefonech... Od toho původního nedodělanýho systému, co byl v HTC G1 ušel obrovskej kus cesty. Ale pořád je to velmi mladej a nedodělanej systém.. Kromě Officů můžu uvést třeba Outlook a další vestavěné aplikace.. Taky třeba Sense je na WM daleko propracovanější.. Dále na WM je daleko větší množství aplikací, právě proto, že existuje víc než patnáct let (Pokud počítám i Windows CE, jinak WM je z roku 2002, takže 8 let..) a android jeden nebo dva roky..

Android je alternativou pro uživatele, kteří chtějí jednoduchost iPhonu a funkce WM... bohužel z každého bere něco, ale všechny výhody obou platform nemá... Ale určitě je v něm budouctnost... Je to vidět na tom, že i Microsoft se teď vydal stejným směrem se svými WP7... Rolling Eyes a pokud se mi WP nebudou líbit tak jednou na něj přejdu...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 09:25
našel jsem hezkou navi pro windows mobile ve stylu google maps, ale offline - NaviComputer (případně na ppcwarezu). Nechcete někdo odzkoušet jak je to s použitelností, třeba na geocaching?

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 23 z 136