Zasláno: čt 3. červen 2010 22:23
p!p@ napsal: hele nokia ovce.. ten článek psal člověk, co v životě neměl v ruce nic s wm, co by bylo vyrobený poslední rok nebo dva... takoví lidi mají plnou hubu keců o nepoužitelným stlyusu a nepřehledným systému a jsou unešení z béčkových her na svém iphonu...
Proste sračka
citace: zeptám se tě: dá se k nokii připojit externí harddidk..
Sorry, nepoznam takeho kkta, ktoremu nestači 32 GB MicroSD karta
citace: kup si třeba hd2 a možná pochopíš.. a nebo si přečti hulánův blog..
Toho isteho Lulana, kt hovori, že ked si nemôžeš dovoliť shareware si chudak ? Nie, neprosim toho kkta a jemu podobnych
citace: jinak tohle jsem psal na nepoužitelným telefonu s wm, a přesto to pro mě nebyl o nijak těžší než na počítači... skus si takhle dlouhej post napsat na své nokii s 9 klávesami...
Ako už bolo spomenute, porovnavaj porovnateľne, tj hociaky Symbian 5th.
citace: no jo, ale 3GS, kterej se furt prodává má furt stejnej displej... stejně jako 4G, o kterým se furt šušká...
a až jednou udělají iPhone s větším rozlišením (něco jsem četl o iPhone HD), tak to bude jak u WM, že to bude rozfragmentovaný na různý rozlišení - QVGA, VGA a WVGA... už vidím ten zmatek na Appstoru, jak tam budou mít aplikace pro dvě rozlišení - archaický HVGA a pak něco většího...
Nie, ako už bolo spomenute v nejakom članku, proste bude mať 1 pixel aplikacie pre OS 3,0 4 pixly.
A to jednou bude už tento pondelok, Steve Jobs zase zasedne trun