Zasláno: so 31. červenec 2010 14:35
Ups, tuto temu som prehliadol, tak sa ospravedlnujem
Moucha: nie, žiadne taketo spomalenie som nezaznamenal, pri cca 20 bežiacich aplikaciach nie je nič poznať (a tomu ver, že tych 20 v pohode dosiahneš bez task managera), možno pri viacerych, alebo pri naročnejšich minimalizovanych (Gameloft HD, Google Earth).
Jedinu vec, čo som si zatiaľ všimol, je spomalenie asi o 10 % v menu pri 30+ spustenych, ale môže to byť spôsobene aj Sense, teraz testujem čisty Android, ako na Nexuse.
A to si ten Layar ešte nevidel naživo, ide tam napr aj Wikipedia, nehnuteľnosti, twitter uživetalia, ...
Eľefant: trochu zle som sa vyjadril, stiahni si len Layar, v nom by už mali byť Zlate stranky, aplikacia zlate stranky len proste vyhľada čisla podla hesla a vzdialenosť, ale bez AR.
Liv: pichu s ryžu

Resp ja ho ešte nemam, snad ma tie ku*vy upozornia a samozrejme, za všetko môže Sense, bez neho by Desire mal FroYo v rovnaky čas ako Nexus.
Inak včera som skušal Google Earth, odporučam članok Patrika Vogla, kde hovori, že sa Desire zahrieva. S Earth dokažete vytopiť cca 4 metre štvorcove a za 10 min mi stiahlo asi 15 % baterky