Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: po 19. červenec 2010 17:00
LivArt napsal:
takže... červík pochybnosti a zvědavosti zahlodal a...
rozhoduju mezi G1 a Kaiserem.

Dá se u toho 'droidu úplně zakázat komunikace s internetem (na wm na to stačí jedna aplikace)?
LA: jo, naprosto buď z menu - nastavení - bezdrátové sítě - mobilní sítě a odškrtnout datová služba. nebo ještě líp: pomocí APNDroid, aplikace zdarma - jedním stisknutím widgetu vše zakážeš a druhý vše povolíš. zároveň se stále můžeš připojit k WiFi. Aspoň takto to je Androidu 2.1. Ta aplikace by měla fungovat spolehlivě. Koukni se na 4pda.ru a možná budeš mít jasno. Já zatím našel téměř úplně všechno:
- Office + PDF (Documents to Go 2)
- video + SRT titulky ( i když zatím jen UTF-Cool - YXPlayer, RockPlayer
- Opera Mini, SkyFire
- navigace (Sygic Mobile)
- Meebo, IM+, eBuddy
- Slovníky (DfM)
- emulátory (GBA, WAD, SNES apod.; nenašel jsem ale funkční ZX, PS ani full GB a GBC)

A vzhledem k tomu, že to má displej 320x480, tak na to seženeš i aDosBox Mr. Green
NoArtist / NoName

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: út 20. červenec 2010 00:15
Stiahni si Google goggles alebo Layar Zlate stranky, z toho všetci padnu na prdel Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 20. červenec 2010 00:20
2Ginzo: co rychlost systému, když je spuštěno víc aplikací? Asi nehrozí to, že když mám puštěný mp3 ve sluchátkách, jsem přitom na netu a přijde mi zpráva, tak že ťukám na qwerty písmena a oni se objevují až po chvilce.. Popřípadně ještě čekám, než se vůbec objeví okno se zprávou... Mr. Green
Nebo třeba pohyb ve zprávách nebo kdekoliv v menu..

Mmch ten Layar je fakt brutus .. Mr. Green
Hlavně teda tady od 1:30.. to se mi fakt líbí !!

(Otevřít a přehrát na YouTube)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: út 20. červenec 2010 01:22
Ginzo: jak zprovoznit ten Layar? Já našel jen Layar nebo jen Zlate stranky. Layar Zlate stranky snad na marketu ani není. A ten Google Goggles pro můj foun v marketu radši ani není Mr. Green
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 26. červenec 2010 15:26
Něco k WP7:

@carnero_cc napsal:
LOL. Vyvojari pro Windows Phone 7 NEMAJI pristup ke kompasu. Jen k A-GPS. Docela by me zajimalo z jakych duvodu.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 26. červenec 2010 15:31
docela bych řekl, že tam bude nějaký ucelený systém navigace, kdy se při navigování bude používat zároveň kompas a gpska naráz d'oh!
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: po 26. červenec 2010 17:08
no tak toho bych se nebál, protože na co by tam ten kompas jinak byl? Mr. Green

třeba včera jsem četl, že na WP7 přece jen bude HTC Sense... Wink
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 31. červenec 2010 10:20
už vyšel FroYo pro Desire http://notebook.cz/clanky/kratke-zpravy/2010/0730-HTC-Desire-android-2-2

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 31. červenec 2010 14:35
Ups, tuto temu som prehliadol, tak sa ospravedlnujem Shocked

Moucha: nie, žiadne taketo spomalenie som nezaznamenal, pri cca 20 bežiacich aplikaciach nie je nič poznať (a tomu ver, že tych 20 v pohode dosiahneš bez task managera), možno pri viacerych, alebo pri naročnejšich minimalizovanych (Gameloft HD, Google Earth).
Jedinu vec, čo som si zatiaľ všimol, je spomalenie asi o 10 % v menu pri 30+ spustenych, ale môže to byť spôsobene aj Sense, teraz testujem čisty Android, ako na Nexuse.
A to si ten Layar ešte nevidel naživo, ide tam napr aj Wikipedia, nehnuteľnosti, twitter uživetalia, ... Wink

Eľefant: trochu zle som sa vyjadril, stiahni si len Layar, v nom by už mali byť Zlate stranky, aplikacia zlate stranky len proste vyhľada čisla podla hesla a vzdialenosť, ale bez AR.

Liv: pichu s ryžu Brick Wall Resp ja ho ešte nemam, snad ma tie ku*vy upozornia a samozrejme, za všetko môže Sense, bez neho by Desire mal FroYo v rovnaky čas ako Nexus.

Inak včera som skušal Google Earth, odporučam članok Patrika Vogla, kde hovori, že sa Desire zahrieva. S Earth dokažete vytopiť cca 4 metre štvorcove a za 10 min mi stiahlo asi 15 % baterky Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 31. červenec 2010 14:39
ginzo: já nepíšu, že je pro tebe, ale že htc uvolnilo FroYo pro Desire... Wink

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 40 z 136