Zasláno: po 2. srpen 2010 00:17
Ginzo niečo ma aneb koho mobil tu ma wi-fi hotspot priamo od vyrobcu ?
Takže čo som si zatial všimol (mam ho v Dizájre < hodinu):
-v menu pribudli položky wi-fi hotspot, Svetlo, Hledat (Google), Sdileni aplikací, Videa a Voice search
-pri jemnom ťuknuti a napr potiahnuti menu ostane aplikacia "označena"
-pri Google hľadani sa už vyhľadava aj obsah telefonu (stači nastaviť konkretne veci), už nie je potreba externej aplikacie ako napr Quickdroid
-ta ista aplikacia môže zobrazovať aj vyhľadavanie uskotočnene inde (na PC) vdaka synchronizacii s Gmail učtom
-klavesnica ma dve zmeny: umožňuje rychlo prepnuť na iny jazyk (kvôli predikcii) a namiesto nastaveni klav. je jej stiahnutie
-pre odomykanie displeja sa da nastaviť interval (ale len prednastavene hodnoty) a novo sa da nastaviť čiselny kod alebo heslo, v praxi to znamena, že ked displej zhasne, alebo ho vypnem tlačidlom a znovu ho zapnem do napr 3 min, nepyta odo mna gesto zakaždym, ako predtym
-hotspot beži na zabezpečeni WEP, WPA alebo WPA-2 a umožňuje pripojenie 2 uživateľov
-v Počasi mi konečne ide aktualne mesto aj na wi-fine
-Sdileni aplikacii funguje cez BT, FB, Friend stream, Gmail, Twitter a MMS
-Svetlo ma 3 urovne
-v Spravach konečne odpočitava znaky od začiatku (aj ja ťa ľubim Thompson)
-asi si dam angličtinu, lebo niektore nazvy v češtine ma začinaju prudiť
+dalšich milion fíčurov, kt som si bud ešte nevšimol, alebo su to kravinky
Čo sa tyka rychlosti, v menu necitim nejake vyrazne zrychlenie, ale ked si dam web, ci pana, Dolphin HD (zobazujuci nekomprimovanu stranku) môže konkurovať Opere Mini
A posledna vec-ešte stale fungujem bez Sense, takže zmeny homescreenu vam ešte neprinesiem.