Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: pá 6. srpen 2010 22:57
bez SIMky mi budou Google maps k ho*nu.. Mr. Green jedině, že bych si nechal všude podél cesty natahat wifiny.. Mr. Green
a geoscout nechci, mám už GPS cycle computer, kterej umí vše co tachometr a spoustu věcí navíc (třeba zaznamenávat trasu)... chtěl bych něco, co má v sobě mapu, prostě normální navigaci... Rolling Eyes
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 7. srpen 2010 14:55
pipa: zkus GPS Sport Tracker ( http://gpssporttracker.com ). Je to freeware a dají se do něj dostat mapy offline. Ale na kaiserovi se mi nějak dohaduje s integrovanou gps, nechce najít satelity (gczII v pohodě). Zkus to a pak sem napiš Smile

EDIT: tak tomu akorát dlouho (3-5minut) trvá, než to chytne satelity a fixne.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 7. srpen 2010 20:52
Mně na kaiserovi přišlo, že se všecko dlouho fixovalo, jako by si to s ním nerozumělo, tak jsem to řešil tak, že jsem spustil GPStest a až se zafixoval, tak jsem zapnul dotyčnej program a GPStest vypnul. Very Happy
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 7. srpen 2010 23:11
Zkus použít rychlost 4800, nebo teď vlastně už nepoužiješ.. ale s touhle rychlostí mi jde fix do 15 sekund.. (to mi kdysi dávno poradil LivArt)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: so 7. srpen 2010 23:38
já nevim, mě se nezdálo, že by Kaiser měl nějak extra pomalej fix... spíš naopak, narozdíl od telefonů jiných značek, který měly fix i přes minutu byl kaiser rychlejší... tak do těch 15 sekund... Rolling Eyes

jinak dneska jsem vyhazoval staý věci a našel jsem svou starou hračku z dob, kdy ještě nebyly telefony tak jsem ji dal na čestný místo vedle Kaisera... Mr. Green
obrázek:
Obrázek
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: so 7. srpen 2010 23:42
Kalkulačka? Wow, to muselo být na dlouhé hodiny hraní. Anxious Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 7. srpen 2010 23:43
Jó.. databanky, to byla věc.. Vždycky si pamatuju, když to někdo měl ve škole, jak s tím vždycky machroval.. i já.. Mr. Green Přitom to byla věc na dvě věci tak.. Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: ne 8. srpen 2010 00:04
přesně bylo to dobrý machrování... Mr. Green a občas jsem si tam i něco zapsal... Smile a taky se to dalo používat na taháky do matiky a fyziky... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 8. srpen 2010 20:24
Jo, tu jsem dycky chtěl, abych mohl machrovat. Naštěstí mi to nikdo nekoupil. Laughing

ad fix na kaiserovi: já jsem zkoušel právě nějaký ty tweaky v registru, co měly GPS zpřesnit a nepomohlo to, jen jsem měl pocit, že je díky nim strašně dlouhej fix. A tím myslím fakt strašně. Jednou jsem vyrazil na kešku, zastavil jsem na kraji lesa, spustil GPS a šel směrem, kterej jsem znal z mapy... A ono se to fixovalo asi 20 minut!!!! Shocked Brick Wall (a ten les nebyl nijak extra hustej, spíš nízký stromky a kolem cesty celkem prostor).
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: po 9. srpen 2010 01:19
hmm to máš blbé , ja čo mám externý modul , tak ak v nom mam baterku a je vypnuty nejak si drží dáta zrejme a chyti signal do 5 sekund od zapnutia , ale jak leži bez baterky dakde a potom ho zapnem sa načakám ...
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 48 z 136