Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 2. prosinec 2010 22:34
lenost je ale svi*ě Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 2. prosinec 2010 22:56
Já už ho zkoušel, ale když to bejvávalo zabalený všechno v jednom a né po sto souborech všude možně.. Smile

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 2. prosinec 2010 22:59
právě proto bych potřeboval aby někdo zkusil jak nabootovat 2.32 kernel v haretu Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 2. prosinec 2010 23:10
Moucha: to jo, teď je to docela složitý, když to chceš spustit jako "čistý", protože se musí shánět různě ty soubory... ale zas je to lepší, když chceš nahrát novější verzi, tak prostě jen stáhneš jeden soubor a přepíšeš...
Mě docela baví, jak teď vychází každej den nový 3D ovladače, upravovat ty konfiguráky, aby to bralo novější soubor a tak... Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: čt 2. prosinec 2010 23:50
BunGee napsal:
poradte co si mam koupit za PDA s Androidem, prvni podminka je, aby to nebylo HTC. druha podminka je displej 4-4.3 palcu, treti je gigovej procak, ctvrta je LED lampicka u fotaku, a ctvrta je zadnej quallcomm. Potrebuju splnit vsechny podminky

X peria X10 ,splna takmer všetko , akurat neviem či sa da rozosvietit natrvalo led blesk a procesor ma na sebe qualcomm
ale to je asi viac mobil jak PDA
Obrázek

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 30 let

121 021,- VK
Zasláno: čt 2. prosinec 2010 23:51
inac teda co si myslite o N900? Think

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: pá 3. prosinec 2010 00:03
Slepá ulička a zbytečně drahá a těžká.
NoArtist / NoName

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: pá 3. prosinec 2010 04:31
Moucha napsal:
Souhlasím s pipou, nekupovat si HTC jenom proto, že před lety dělali lowend s ještě horšíma Qualcommama je dost blbé řešení si myslím.. a koupě SGS moc nevyhraješ s nevyladěným SW..

pockej, to si ted ale ze me vazne delas srandu. Vis co mam ted za PDA? Vis? Vis to moc dobre, mam ooooo velkyho HTC Zvracím Kaiser, kterej novej stal 18 tisic a byl vlajkovou lodi HTC, tak jakypak lowend, klidni se. Videl jsi srovnani Qullcommu s Hummingbirdem? Jestli jo, tak bys takovej zvratek nikdy nevypustil z ust, a za tim si stojim. Quallcomm je nehoraznej shit ve vsech ohledech, at se to tyka vykonu, grafickyho koprocesoru, GPS!!! a podobnych zalezitosti, nelibil se mi uz na SXG75, nelibi se mi ani ted na Kaiserovi a nelibi se mi ani na novych PDA, a za tim si stojim taky. A kdo tu mluvil ze si chci koupit SGS? splnuje snad vsechny me pozadavky? Na jednu stranu je SGS peknej pristroj, kterej ma kvalitni vnitrnosti, je fakt, ze co se tyce dilenskyho zpracovani, je to dost shit, o OS se bavit nebudu. Motorola taky nema spatny vyrobky, jen me stve dostupnosti v evrope, takovej droid X se mi dost libil. HTC se mi hnusi, nad tim nepremyslim vubec a abych byl uprimny, ano jsem zaujaty, jsem zaujaty vuci jejich vyrobkum a mam proto sve opodstatneni
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: pá 3. prosinec 2010 11:12
Kaiser je telefon ze začátku roku 2007, takže po něm nemůžeš chtít zázraky... v té době to byl ale jednoznačně nejlepší telefon, a i jeden z nejrychlejších....

mimochodem, držel jsi už v ruce něco se Snapdragonem?

Hummingbirdem? Nějaký Samsungácký procesory používá jedině Samsung... tenkrát byl problém, s tím, že bylo všechno optimalizovaný pro Intely - ale teď je už všechno optimalizovaný pro Qualcommy, takže Samsungáckej procesor je spíš nevýhodou... Nehledě na jejich prasácky udělanej software... ale kdo chce kam...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: pá 3. prosinec 2010 11:35
palucko napsal:

X peria X10 ,splna takmer všetko , akurat neviem či sa da rozosvietit natrvalo led blesk a procesor ma na sebe qualcomm
ale to je asi viac mobil jak PDA

Umí ho zapnout trvale, je na to aplikace.
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 56 z 136