Zasláno: pá 3. prosinec 2010 04:31
Moucha napsal: Souhlasím s pipou, nekupovat si HTC jenom proto, že před lety dělali lowend s ještě horšíma Qualcommama je dost blbé řešení si myslím.. a koupě SGS moc nevyhraješ s nevyladěným SW..
pockej, to si ted ale ze me vazne delas srandu. Vis co mam ted za PDA? Vis? Vis to moc dobre, mam ooooo velkyho HTC

Kaiser, kterej novej stal 18 tisic a byl vlajkovou lodi HTC, tak jakypak lowend, klidni se. Videl jsi srovnani Qullcommu s Hummingbirdem? Jestli jo, tak bys takovej zvratek nikdy nevypustil z ust, a za tim si stojim. Quallcomm je nehoraznej shit ve vsech ohledech, at se to tyka vykonu, grafickyho koprocesoru, GPS!!! a podobnych zalezitosti, nelibil se mi uz na SXG75, nelibi se mi ani ted na Kaiserovi a nelibi se mi ani na novych PDA, a za tim si stojim taky. A kdo tu mluvil ze si chci koupit SGS? splnuje snad vsechny me pozadavky? Na jednu stranu je SGS peknej pristroj, kterej ma kvalitni vnitrnosti, je fakt, ze co se tyce dilenskyho zpracovani, je to dost shit, o OS se bavit nebudu. Motorola taky nema spatny vyrobky, jen me stve dostupnosti v evrope, takovej droid X se mi dost libil. HTC se mi hnusi, nad tim nepremyslim vubec a abych byl uprimny, ano jsem zaujaty, jsem zaujaty vuci jejich vyrobkum a mam proto sve opodstatneni