Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 20:07
einex: však udělej to co radí jenda a budeš mít sloupečky 2
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 21:04
Nechápu, jak někdo může používat WMP Mr. Green Zapni si Sense a používej ten vestavěnej přehrávač od HTC... Razz Mimochodem, hudba se dá na HD2 ovládat tlačítkama na sluchátkách.. Razz a nejenom na HD2... dneska jsem to ukázal kámošovi, kterej si toho po čtrnácti dnech používání Desiru nevšiml... Very Happy

Slone, nás to ale nezajímá, naše telefony to uměly už v roce 2006 Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 21:13
No a? Mně zase nezajímá ta vaše proHTCčkovská diskuze... Kšunty z Tchajwanu. Kdyby neměli XDA tak jim pomůžou jen tři kameny Slinták
NoArtist / NoName

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 21:15
No ták Sloníku, my víme, že si tu občas rád píšeš pro sebe a máš VSN jako soukromý deníček Razz Mr. Green
Ale třeba to video z tý Nokie mě zajímá, hlavně to ovládání jestli tam taky je Wink

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 21:18
pip@: ještě jsem si vzpomněl - a dá se vůbec počítat rozjetí Microsoft DOSu /Microsoft Windowsu na Microsoft Windows Mobile... jako rozjetí úplně nesourodého systému? Až tam rozjedeš nějakou verzi MacOS X nebo Amigy, tak dej vědět.

Moucha: video bude (snad). Jen ho musím sestříhat.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 21:32
Slone, kolikrát mám opakovat, že jde jen o emulaci... emulovat se dá cokoli, třeba i systém ledničky, nebo pračky... Brick Wall a na WM jde emulovat i Mac OS... Hand

Nahrát tam jinej operační systém je něco úplně jinýho... až na Nokii půjde nainstalovat Android, nebo klasickej stolní Ubuntu Linux, tak něco kecej.... Hand (nainstalovat, ne emulovat Exclamation )

třeba ubuntu:
http://stahovat.okamzite.eu/news.php?readmore=1331
musím upozornit, že je to naprosto použitelné a sám občas uvažuju o koupi přídavné klávesnice, že bych HD2 používal místo notebooku... koukni se i na to video dole, hezky je tam vidět, jak se tam dá používat USB myška, USB klávesnice, nebo tiskárna... Razz na prohlížení internetu, nebo na psaní dokumentů naprosto ideální...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 22:17
Pipa: Já měl proti Qualcommům averzi v kaiserovi...nevím jaký bylo kod. označení, protože se HTC postavilo na hlavu a udělalo jiný druh graf. renderu a měli odflákklý ovladače...Jenže Omnia byla zprasená už i v HW jako každý Samsung, který láká pouze na pár vychytávek, který nejsou zas tak podstatný.
Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 23:26
Nevíte někdo o nějakých piškvorkách pro WM (ideálně na WVGA) Smile
Zasláno: ne 12. prosinec 2010 10:35
A tak mám další dotaz ohledně WM a konkrétně jde o resco file explorer - jsem s ním velmi spokojený ale vadí mi že nedělá náhledy obrázků , nakonec jsem našel v menu zobrazení položku "náhledy" a ono mi to napsalo že si mám něco (a právě nevím co) stáhnout aby to nebylo v pomalém módu ... protože ted když jsem ve složce s obrázky tak to rolovaní je trhané a opožděné no prostě hrůza. Tak nevíte co k tomu mám stáhnout aby to jelo rychle ty náhledy? Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: ne 12. prosinec 2010 16:33
Tady jsem nahrál tu Nokii s Widlemi:
Youtube Video
Přehrát video

Dívejte se dřív, než to smažou. V pozadí hrálo rádio a těm kok0tům to vadí.
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 64 z 136