Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: po 27. prosinec 2010 17:58
Windows 3.1, 95 , 98 a ME jedou na HD2 přes DosBox vpohodě.. Win XP nebo 2k na tom rozjedeš těžko, protože to není systém postavený na DOSu.. a navíc nechci vidět, jak by to vypadalo, protože při emulaci se ztratí třeba i 90% výkonu, a XP mají určitě mnohem větší požadavky, než Win 95...
každopádně naco emulovat na telefonu nějaký prehistorický systémy, když si tam můžeš nainstalovat současnej a bez nějaké emulace..
takže dneska jsem si hrál s HTC Desire HD a musím říct, že bomba. Všechno krásně plynulý (a to jsem hrál i třeba asphalt 5). Fotky taky supr, růžový nádech jsem spozoroval akorát u čistě bílých ploch.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 27. prosinec 2010 19:57
Růžový nádech? Toto u toho nespravili? To na Desiru vůbec nemám.. Ale kdybys držel v ruce i Desire, tak máš všechno krásně plynulý, i výše zmiňovaný Asphault 5..
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 27. prosinec 2010 20:07
Plynulejší je to určitě v nějakých náročných přechodech, to jo.. jsou náročnější hry, kde se projeví ten chip
No právě proto jsem ho nechtěl, do kapsy je to velký, proto jsem si koupil relativně normální Desire
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.