Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: pá 11. únor 2011 14:39
Thompson napsal:
BunGee: Kdyby všichni kupovali mobily jak ty, tak jsme v době 3310 a ne SGS Very Happy

proc myslis? Ja se vzdycky snazim koupit Hi-end veci, proste vyuzivat pristroj naplno, ale neplati to jenom u PDA, ale i u vseho ostatniho, jsem na to uz naockovanej. Ze mam ted Kaisera... k tomu se nema ani cenu vyjadrovat, to je naprosto desivej pristroj, se kterym slehnu o zed az si koupim neco novejsiho, protoze tolik nervu na PDA fakt nemam, se divim drzitelum HTC, ze maji tak svatou trpelivost.

P.S.: ja to o te nokii rikal, ze zaspala dobu a hle, uz to zacinaji resit Mr. Green A podle me prechod na WP7 neni tak zlej, urcite lepsi, nez na Android, u kteryho je vyrobcu nespocet, kdezto u WP7 jich zdaleka tolik neni cili se nabizi misto pro rozjezd tohohle OS, vsak android taky zacinal a kde byl
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 11. únor 2011 16:05
tím, že se ms spojil s nokií, u mě skončil... příští zařízení bude Droid nebo HP-Palm(WebOS nebo jak že se to jmenuje).
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: pá 11. únor 2011 16:46
jeníku tím odkazem na wiki jsi mě úplně rozsekal.. Applause Slinták Magor až teď jsem si toho všiml.. Very Happy

No osobně asi taky budu nucen jít do Androidu... má slušnou komunitu a je na něj velké množství aplikací... což je hlavní problém malých platforem jako WebOS, Blackberry, Bada atd...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 11. únor 2011 16:56
hlavně já mám teď problém, kdybych náhodou prodal kaisera, protože nvm, co bych si koupil... Začal jsem zas nějak víc psát smsky, takže hero padá - nemá hw klávesnici. A jedinej pro-mě dostupnej telefon s hw klávesnicí a droidem je SE X10 mini pro, ta má zas malej displej...

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: pá 11. únor 2011 17:29
a co desire Z, nebo jak se to jmenuje?

Obrázek

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 11. únor 2011 17:30
Já nevím, proč všichní říkají, že teď půjde nokie do řiti a tak dál... Mně právě tím, že bude vyrábět něco jinýho než Symbian, začne připadat zajímavá. Na druhou stranu jsem už docela rozhodnutej, že můj příští telefon bude s Androidem...
Ale jak to zatím vypadá s Androidovou nabídkou, tak to bude až za hodně delší dobu, až bude k sehnání za normální cenu něco s HW klávesnicí. (Ale možná bych byl raději, kdyby se na XDA podařilo dopilovat xdandroid na TP2 Smile )
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: pá 11. únor 2011 17:34
me taky neprijde, ze by tim nokia ztratila, ba naopak, dostane ji to zpet do hry, jelikoz je HW pro WP7 danej, tak nebude moct vyrabet zadny sunky, ja o WP7 ani nahodou neuvazuju, ale to je nepodstatny, stejne jak je nepodstatny, ze mam rad nokii asi tak jako HTC. Ja volim jasne Android, za tech par let se tato platforma pekne rozvinula, programu(i kvalitnich) je fura, naidka PDA taky, tak neni co resit, ja jen cekam co prinese kongres v Barce, nemuzu se dockat

Obrázek

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 11. únor 2011 17:55
bungee: víc, jak dejme tomu 5k za telefon nedám

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: pá 11. únor 2011 17:58
aha, tak to je jina, to fakt nedokazu poradit

Obrázek

Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: pá 11. únor 2011 22:18
A kdy tak tupujete že bude Nokia schopná vyrobit telefon který má 1GHZ CPU A WVGA Displej ? Či 512MB RAM Mr. Green (Požadavky na WP7)
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 81 z 136