Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 10:51
U HD2 si musel napájet cokoliv, protože nepočítali s napájením, čekám že to bude u většiny neoffic. aktivovaných tel.
Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 11:05
Thompson napsal:
BunGee: Aha a když je tak super, proč se v Americe prodává s Tegrou?Proč má v Americe a všude jinde Superamoled a tady má nějakou náhražku jako Desire?Proč u nás nemá ten super NFC čip?A co si myslíš že bude víc podporovaný Tegra od Nvidie, nebo nějaký ochuzený na papíru dobře vypadající řešení?Proč stojí o 4tis víc?Ty potřebuješ 700mb volné ram?Já se spokojím s 250...Proč Samsung udělá telefon za 15 tis z plastu?

Za prve, je mi jedno co se prodava v americe, me zajima nas trh.

Za druhe, nevim jakou nahrazku myslis, jako SAMOLED+, kterej ma vylepsenou patici?

Za treti, NFC je zatim u nas nevyuzitelny, na druhou stranu se spekuluje o tom, ze by dodavky telefonu, co maji prijit nekdy za tri mesice, mohly mit NFC, do budoucna vec dobra, ale tak jeste rok, dva to bude podle myho k nevyuziti.

Za ctvrte, vis jak je stara Tegra2? Zadnej novacek to moc neni, chci exinos, uz jenom proto, ze co se tyce procesoru, tak je ma samsung na spickove urovni, v jediny veci je tegra lepsi(bez podpory vyvojaru aplikaci a her je graficky vykon nekde trosku jinde, jenze az se proda zase uctyhodnych 10 mega GSGIII, tak vyvojari budou optimalizovat aplikace na exinos, takovej trh si nemuzou nechat ujit) a to je graficky vykon.

Za pate, to by me taky zajimalo Mr. Green , i kdyz odpoved vlastne uz znas

Za seste: RAMky neni nikdy dostatek, aplikace vyzaduji porad vetsi a vetsi uloziste, a neminim za rok nadavat, jaktoze telefon nema dostatek pameti, protoze vsechno jde strasnym tempem nahoru, chci spicku, ktera vydrzi minimalne dva roky da se rici mezi elitou, nerikam na spici, ale aby z ni nebyl low-end, coz si myslim SGSII splnuje(3D displej nechci, fuj)

Za sedme, proc dela samsung telefon za 14K z plastu? To je o zvyku, i plasty toho hodne vydrzi, nejsou drahy, takze mozna vymena je otazkou par korun, nehlede na to, ze neni plast jako plast, ja abych pravdu rekl, tak bych hlinikaca nechtel, u takovyho 'velkyho telefonu' stoupne celkem o dost vaha a to by uz byla opravdu cihla, nehlede na to, kdyz ti rupne hlinik, tak to jen tak nezpravis, ale vyjde te to na peknej ranec.

Zaverem: Puvodne jsem LGO2X chtel taky koupit, tomu telefonu vlastne nic nechybi, je to nabuseny PDA s dobrym softem a snad i slusnou sw podporou, proti tomu PDA opravdu nic nemam, ale jakmile vstoupil na trh jeho konkurent, rozhodl jsem se, protoze tech par zaporu co ma LGO2X, tak samsung vymazal, nebo nahradil:o)
Zasláno: po 23. květen 2011 11:06
Thompson napsal:
U HD2 si musel napájet cokoliv, protože nepočítali s napájením, čekám že to bude u většiny neoffic. aktivovaných tel.

jenze GSGII to ma ofiko
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 11:23
Bungee, ty si děláš prdel, že? viděls, že by někdy prasknul hliník na telefonu? to ani když s tím několikrát švihneš o zeď, tak hliníkový obal vydrží, maximálně se ohne... To se o plastu nedá říct, protože ten ti jednou nešikovně spadne a je prasklý... Rolling Eyes
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 11:30
dobre, nepraskne, ale jak i ty rikas, ohne se, coz je vetsi problem, nez kdyby prasknul

Obrázek

Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 11:35
U nás Samoled plus není, netuším co přesně to je za displej ale Nexus S taky nemá Amoled.To že tě zajímá náš trh je hezké, jen jsem tím chtěl říct, že asi ani SamsungExynosu nevěřím, vím jak je stará Tegra, ale má 8 GPU jáder...Exynos má 4, podle mě má větší potenciál tegra.Navíc SGS I se taky prodalo určitě dost a viděl jsem asi 3 hry, který byli optimalizovaný...Na Tegrazone je jich už 10.Jinak si myslím že 512mb ram je stále dostačují a min do Androidu 4.0 bude a jelikož je to Samsung tak sw nebude nic moc s na Galaxy S komunita celkem prděla Cyanogenmod 7 není hotový a asi ani nebude, kdežto na Optimus 2x brzo bude a ta komunita na tom telefonu už spravila víc věcí.Pokud hodláš dát 14tis. za kopii iPhonu z plastu, která má 512mb ram, horší čipset a možná trochu lepší displej, já bych to neudělal argumentů mám dost a své koupě za tuhle cenu nelituju.
Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 11:49
tak to si pis, ze u nas SAMOLED+ je, jenom nexus S se u nas prodava s klasickym LCDeckem, protoze nestihali vyrabet, ci co. A nema 512mega RAMEk, ale cely 1GB, co se tyce vyvojaru, myslel jsem oficialni vyvojare, ne ty z XDA. A uz ted se objevuji tituly optimalizovane na Exinos, prootoze to je budoucnost samsungu, nedava ho jen do PDA, ale i do tabletu, a co se tyce toho, jestli je to kopie iP, nebo ne, na to ja prdim, nechci ho koupit kvuli tomu, ze je to kopie, ale ze je to SGSII

Obrázek

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 15:49
Thompson si kupuje takový telefony jen proto, že se prodávají v usa, s ním nemá cenu diskutovat....
Ad napájení USB host: viděl jsi někdy baterku z pda?
ad plast: určitě lepší než hliník, nestudí, pruží, je jednoduchý ho vyměnit a je lehčí. Problém hliníku je ten, že kromě prohybu se při pádu natáhne a to už nikdo dohromady nedá.
Ad Tegra vs Samsung: Nvidia si ten čip podráží sama tím, jak rychle vydává nový verze... Kdyby nechala jednu verzi na trhu déle, určitě by se víc rozšířila a používala. Takhle smolík.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 16:04
diky Live, ja vedel ze mam pravdivy argumenty Smile

Obrázek

Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 17:44
Prosím LivArta, kterýmu se nelíbí nic ať radši nekomentuje.A plast když spadne a rozpůlí se opravit se dá?Když plast pruží, většinou i vržeWink a nikoho nepotěší víc když si koupím telefon za 14tis. co vrže.
Pravdivej argument?Co Dostanu za 4tisíce korun navíc?
Možná výkonnější čipset, pokud vůbec na něj někdo udělá aplikace.
Lepší displej?
USB Host
Horší zpracování
Hodně potřebných 512mb ram
Horší SW a následnou komunitou
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 90 z 136