Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 12:32
Pánové, takže jsem nadobro konvertoval k Androidu. Very Happy

Potřeboval bych poradit s výběrem aplikací...

Jaká je nejlepší offline navigace? ( něco jako iGo na WM.. Smile )
přehrávač videa, který umí úplně všechny formáty a titulky a nemusím instalovat nějaký kodeky atd..
Náhrada Microsoft office a něco co umí pdf
pak nějakej anglickej a německej slovník
nějakej task manager
programovatelnou kalkulačku, co umí řešit integrály (i primitivní funkce, ne jenom určitý integrály), diferenciální rovnice, a umí kreslit 2D/3D/4D grafy a fraktály.... (něco jako Spacetime na WM.. Na jejich stránkách píšou že verze pro androida "comming soon".. )

a to je vpodstatě všechno na co jsem si vzpoměl, takže to ostatní nebude tak důležitý... kdyžtak napište, co dalšího je pro vás nepostradatelné... Smile
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 12:46
task manager - dej si pár facek, toto používat na androidu...
Na videa používám Rockplayer.
Quickoffice umí i pdf.
Navi - sygic.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 12:58
Ok, vyzkouším... kdyžtak napište, co používáte vy ostatní, ať si můžu vybrat.. Smile a task manager opravdu není potřeba? Very Happy

Jo a ještě, jakým programem můžu nasdílet internet z PC do mobilu, tak jak to uměly WM standartně? Je pro Android něco jako activesync/WMDC?

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 29 let

121 021,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 13:37
LivArt napsal:
task manager - dej si pár facek, toto používat na androidu...

Preco? Obzvlast ked sa nejaka aplikacia neukonci a ostane na pozadi.
Ako task manager pouzivam ES Task Manager ma fajn widget.

Ako prehravac mam arcMedia Lite vyhovuje mi, len minule mi nechcel prehrat jedno video .flv (inak .flv mi na nom idu celkom dobre), tak som skusil aj Rockplayer, s takym istym vysledkom. Nakoniec mi to video islo otvorit v FLV Player (alpha version)

Na vecsie priblizenie obrazkov pouzivam aplikaciu QuickPic

Dalej odporucam aplikacie:
ElectroDroid
Sifrovaci pomucky - ascii preklad Thumb up!
Google Goggles
A samozrejme Snake Snack Mr. Green

Nejde mi Náhled, vam ide?
Příspěvek upravil 1× Fph, naposledy so 19. listopad 2011 13:51.

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
48 232,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 13:45
Internet by ti mohl jít přes HTC sync, ale je to jen pro telefony se Sense a nevím zda to opravdu umí, dlouho jsem ho nepoužíval.
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 14:01
Fph: protože multitasking na androidu je úplně jiná liga než třeba u winmo. On ten systém si to celkem solidně umí řídit sám, co má běžet a co ne. A každý sáhnutí do tohohle systému většinou akorát způsobí to, že ten systém akorát rozhážeš.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 14:02
HTC sync to neumí a ani nemám rómku se sense...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 17:22
p!p@ napsal:
Pánové, takže jsem nadobro konvertoval k Androidu. Very Happy

Potřeboval bych poradit s výběrem aplikací...

Jaká je nejlepší offline navigace? ( něco jako iGo na WM.. Smile )
přehrávač videa, který umí úplně všechny formáty a titulky a nemusím instalovat nějaký kodeky atd..
Náhrada Microsoft office a něco co umí pdf
pak nějakej anglickej a německej slovník
nějakej task manager
programovatelnou kalkulačku, co umí řešit integrály (i primitivní funkce, ne jenom určitý integrály), diferenciální rovnice, a umí kreslit 2D/3D/4D grafy a fraktály.... (něco jako Spacetime na WM.. Na jejich stránkách píšou že verze pro androida "comming soon".. )

a to je vpodstatě všechno na co jsem si vzpoměl, takže to ostatní nebude tak důležitý... kdyžtak napište, co dalšího je pro vás nepostradatelné... Smile

Jako navigaci používám iGo (škoda, že funkčně vychází z Amiga; bere ale mapy pro iGo 8.3 a výše Smile )
Na videa jsem si oblíbil BSPlayer. Škoda jen reklamy během výběru souborů. Jinak umí CZ titulky, dost nastavení a pamatuje si místo skončení přehrávání u všech videí. Podpora formátů stejná jako u ostatních (90% jich vychází z FFMpegu).
Slovník - jedině Colordict se zkonvertovanou databází z Lingea Lexiconu Mr. Green
Kalkulačku nevím. Používám RealCalc, ale na Siemensu byla lepší...
S Office je to těžký. Co se rychlosti týče je dobrý Documents to Go (na PDFka funguje rychleji než Acrobat od Adobe). Quick Office je pomalý. paskvil. Picsel Office je spíš pro tablety. Office Suite je docela rychlý a má dole lištu pro rychlé úpravy. Polaris Office by byl skvělý, je ale zabugovaný jako prase (pokud navlastníš SGII nebo tablet s Androidem 3),
NoArtist / NoName

EINEX HD2 (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: út 29. listopad 2011 05:46
Na Video je nejlepší MX Video PLayer (zdarma na marketu) má výborné ovládání svypováním Very Happy

Jinak ta parodie na multitasking v androidu je na zblití... všichni řeší že se aplikace neukončujou a mají je potřebu "killovat" ale já bych uvítal kdyby aplikace běželi furt... dokud si je nezavřu. (hlavně opera) prostě humus. Vše v Androidu je jak pro malé děcka a blondýny Thumb down! .

U androidu jsem jen kvůli podpoře, jinak mi WM vyhovovalo mnohem víc.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 29. listopad 2011 19:10
einex: Tys v životě neviděl žádnej pořádnej systém, tak šoupej nohama... Aplikace poběží pořád, pokud bude tak vytvořená a systém bude mít dostatek prostředků pro svůj vlastní běh. To, že máš kdovíjak zbastlenou romku, to už není problém androidu, ale toho developera tý romky.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 110 z 136