Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 18. září 2013 19:45
ten Huawei vypadá dobře... jen škoda absence kompasu (i když někde teda píšou, že ho má, ale kdo ví...) a i ta RAMka by mohla být větší... Ale za ty peníze to vypadá moc dobře... Smile S rootem a custom romkama u Huawei asi problém nebude, co? Smile

Ta Xperia je oproti tomu nic moc - chybí přisvětlovací LED (docela zásadní věc Smile ), má to horší procesor a rozlišení to má dokonce horší, jak Diamond, co má ségra teď...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 18. září 2013 20:12
Taky ta xperie je mrňavej telefon, má ho ségra a je super. Smile
Y300 nemá HW kompas. HW kompas má až ZTE Blade G a aktuální best-buy do 4k ZTE Blade V.
Co se týče custom ROM, tak zatím žádná sláva. Ale ono to ani není tolik potřeba, ta ROM mi přišla poměrně svižná. Další dobrá volba by byla třeba lenovo A660, ale ROMka z mironetu stojí za vyliž a jinde ho už nemají. A taky má čínskej Mediatek procesor, kde je hodně vo*ebaná GPS, to prakticky nefunguje.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 18. září 2013 20:56
Nějakej ten Lenovo z Mironetu kupoval kolega a nebyla v tom čeština. A nejsem si jistej, jestli to mělo aspoň angličtinu, každopádně to po prvním spuštění měl čínsky. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 18. září 2013 21:26
U A660 je toho česky dost, zbytek angličtina. Nicméně teď tam byl fail, že u jejich přeložený ROMky se zduplikovalo imei do všech telefonů. A jeden ten telefon nahlásil někdo jako kradený a ono to zablokovalo všechny. Nicméně to by mělo být už taky vyřešený. Very Happy

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 26. listopad 2013 00:05
Tak to je mazec.

SmartMania.cz napsal:
VÁNOČNÍ TIP #1: Cena Lumie 920 neustále klesá! Před 7 měsíci startovala na 16 500 Kč a dnes je dostupná za zhruba 6 400 Kč http://bit.ly/1gctx0H

Pokud hledáte zajímavý smartphone s Windows Phone 8 a nízkou cenou, rozhodně byste Lumii 920 neměli minout. Recenzi naleznete zde http://bit.ly/YtlgKM

Kdyby padla ještě tak na polovic, tak si to koupim už jen proto, abych si s Windowsím telefonem mohl pohrát. Za 6500 je to "na zkoušku" přece jen dost. Smile

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 26. listopad 2013 00:44
Bude Lumie 525, ta vypadá na stejně dobrou koupi, jako je teď 520ka.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 24. leden 2014 13:54
Hurá, přesvědčil jsem číňany, aby mi poslali odemykací kód na Huawei G300. Trvalo to jen pět dní. Ten proces jim funguje tak nějak... čínsky. Mr. Green
Vyplní se formulář, ten napíše "díky, do 3 dnů pošleme kód"... Za 3 dny nic, tak se pošle mail, že chci kód - to člověka odkážou na ten formulář. Tak se pošle další mail, že chci kód - to už konečně dorazí kód. Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 4. únor 2014 13:52
Zase oživím nákupní poradnu... Very Happy
Táta kupuje nový mobil, hlavní prioritou je aby byl dual SIM... vybral si GIGABYTE GSmart ROMA R2 - co na něj říkáte? Myslím, že výkonově je to super - 1GB RAM a 1,3GHz dvoujádrovej procesor... tak by se to snad nemuselo sekat... Very Happy škoda jen absence přisvětlovací diody a elektronického kompasu, ale to by stejně moc nevyužil... nebo kdyžtak poraďte něco jiného... Jo, a cena tak 3 - 4000... (vím, že za tu cenu se od toho telefonu pak nedají čekat zázraky... Very Happy )

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 4. únor 2014 14:19
Romu proč ne.
Kdybys chtěl něco vybavenějšího, tak se podívej na Lenovo A760 .

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 10. únor 2014 19:18
Tak telefon pro tátu koupen od překupníka LivArta... Very Happy Za tu cenu skvělá koupě... Smile
P.S. Roma G2 přivětlovací diodu má... nechápu, proč někde psali, že nemá... Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 121 z 136