Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 30. červen 2014 17:25
Dostal jsem za úkol vyměnit digitizér na telefonu od známýho rodičů. Dneska dorazil nový předek.

Obrázek

Nevíte, jakou velikostí kladiva se to rozebírá? Mr. Green
Zasláno: po 30. červen 2014 19:48
No... před opravou vždycky chtějte telefon nejdřív vidět. Mr. Green
Digitizér na telefonu je OK, ale přes LCD jsou dvě krásný praskliny a kolem nich černo.

Obrázek

Navíc ten nový digitizér z poloviny ani nefunguje. Laughing d'oh! Tak jsem napsal číňanovi, uvidíme, jestli to proplatí.
Mimochodem, nemáte někdo zkušenosti z Blokiema? 610?
Jde mi o to, jestli se vyrábělo sto různých subverzí, každá s jiným panelem, nebo prostě můžu z eBaye vzít tohle, vrazit to tam a bude to (doufejme) fungovat?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 30. červen 2014 20:09
To rozeber a podívej se, ne?
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 30. červen 2014 20:15
To jsem rozebral a podíval se, ale fór je v tom, že na eBayi nikdo žádný typový označení neuvádí a google mi našel akorát tuny nesmyslů. Laughing Nic, z čeho by se dalo vyčíst, jestli je to fuk nebo na tom záleží.

Obrázek

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: út 22. červenec 2014 23:50
Taky sem to o vikendu rozlousknul Mr. Green

Obrázek
Veselé Vánoce!

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 23. červenec 2014 07:10
heh, to nepotěší... Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 23. červenec 2014 09:40
Já došel o dovolený k názoru, že potřebuju po 2,5 roce zase novej telefon místo Nexu S.
Menší problém je akorát s tím, že ty, co se mi líbí, stojí kolem 10 tisíc, a po dovolený mi na běžným účtě zůstalo asi 500 Kč. Laughing

Ohledně toho displeje na Lumii výše: prý už došlo něco z číny, tak během pár dní zkusím vyměnit. Smile

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 23. červenec 2014 20:41
Taková Moto G nestojí raketu. Ta starší verze teď navíc ještě trochu cenou padne.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 23. červenec 2014 22:32
Já právě čekám na novější verzi a doufám, že už bude mít gyroskopy, aby šly fotit fotokoule. Mr. Green
To by byla jedna z věcí, co bych si rád oblíbil. Na Nexu to cvakám čtvrt hodiny a pak se to blbě slepí. Na dovolený jsem se s tím pral a vedle mě si stoupl frajer s něčím, kde to běží dobře, a cvakal jednu za druhou a za minutu měl hotovo. Mr. Green

No, dneska jsem přeflashoval na novější verzi slimkatu, tak snad telefon bude rychlejší a přežije do vydání nějakýho pěknýho telefonu.
Osobně bych uvažoval i o tom OnePlus One, ale to se zas nedá nikde sehnat.

Jo a displej pro Lumii jsem prohlídl a vypadá dobře, dokonce na něm jsou napsaný i skoro všechny čísla stejný jako na tom originále (to, co se liší, bude nejspíš sériový číslo), takže jsem zvědav, jestli bude fungovat, až se mi dostane pod ruce ten telefon.
Zasláno: čt 24. červenec 2014 17:08
Displej v Lumii 610 vyměněn a funguje. Kvalita super, možná v horní části mírně do žluta, ale nedokážu rozlišit, jestli se mi to jen zdá nebo ne. Mr. Green
Narval jsem tam tenhle kousek. kdyby někdo potřeboval taky vědět:
http://www.ebay.com/itm/NEW-Original-LCD-Display-Replacement-Repair-For-Nokia-Lumia-610-/150942504401

Výměna naprosto luxusní, povolí se osm šroubků, klasika T5 nebo co to je začíslo, pod krytem baterky a pak už jsou věci do sebe jen zacvaknuté, odpojí se dva konektory (digitizér a displej) a je rozloženo a může se vyměnit nefunkční součást.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 122 z 136