Zasláno: st 23. červenec 2014 22:32
Já právě čekám na novější verzi a doufám, že už bude mít gyroskopy, aby šly fotit fotokoule.
To by byla jedna z věcí, co bych si rád oblíbil. Na Nexu to cvakám čtvrt hodiny a pak se to blbě slepí. Na dovolený jsem se s tím pral a vedle mě si stoupl frajer s něčím, kde to běží dobře, a cvakal jednu za druhou a za minutu měl hotovo.
No, dneska jsem přeflashoval na novější verzi slimkatu, tak snad telefon bude rychlejší a přežije do vydání nějakýho pěknýho telefonu.
Osobně bych uvažoval i o tom OnePlus One, ale to se zas nedá nikde sehnat.
Jo a displej pro Lumii jsem prohlídl a vypadá dobře, dokonce na něm jsou napsaný i skoro všechny čísla stejný jako na tom originále (to, co se liší, bude nejspíš sériový číslo), takže jsem zvědav, jestli bude fungovat, až se mi dostane pod ruce ten telefon.

Zasláno: čt 24. červenec 2014 17:08
Displej v Lumii 610 vyměněn a funguje. Kvalita super, možná v horní části mírně do žluta, ale nedokážu rozlišit, jestli se mi to jen zdá nebo ne.
Narval jsem tam tenhle kousek. kdyby někdo potřeboval taky vědět:
http://www.ebay.com/itm/NEW-Original-LCD-Display-Replacement-Repair-For-Nokia-Lumia-610-/150942504401
Výměna naprosto luxusní, povolí se osm šroubků, klasika T5 nebo co to je začíslo, pod krytem baterky a pak už jsou věci do sebe jen zacvaknuté, odpojí se dva konektory (digitizér a displej) a je rozloženo a může se vyměnit nefunkční součást.