Zasláno: pá 3. duben 2015 23:15
Bůů, LG G2 má umět 60fps video, tak jsem tím dneska zkoušel natáčet na bowlingu a video je maximálně 45 fps, když přepnuli na UV svícení, tak to šlo pod 25 fps. A to, co jsem pak natočil doma pod úsporkou, má dokonce jen 15 fps.
A o neustálým (ne)zaostřování radši ani nemluvim.

Zasláno: so 4. duben 2015 21:49
Jde na nerootovaným telefonu nějakým způsobem měnit soubory v /data?
Chci obnovit nastavení aplikací, jenže přes ADB/Helium se to u několika aplikací při obnovování vždycky zasekne, protože v té své složce mají milion souborů a Android to nějak nezvládne.
Když většinu souborů v jednom telefonu odstraním, zazálohuju a ve druhým telefonu tuhle ořezanou zálohu obnovím, tak to proběhne bez problémů, jenže aplikace pak zlobí, protože jí v /data chybí obrázky atd.
A nebo... nějaký jednoduchý root bez odemykání bootloaderu a flashování recovery pro českou verzi Honoru 3C? Něco jako mám ioroot na G2, který tam šel nahrát a přitom je všechno zamčený a bez změn, jen prostě v /bin přibyl "su".
edit: ono to obnovování ADB funguje nějak... Neprogramovali to v Googlu? Teď jsem to spustil několikrát za sebou, pokaždý se to zaseklo u jinýho souboru, někdy hned na začátku, jindy třeba ve 3/4, pak zas jen v půlce... a na nějakej desátej pokus to proběhlo a obnovilo komplet.