Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 134, 135, 136
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 6. březen 2025 10:44
https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-mobil-mwc-2025-unikatni-mobil-prehne-displej-dvakrat-ale-cena-je-astronomicka-40511577

S tímhle začaly konečně dávat smysl telefony s ohebným displejem.Člověk si z toho rozloží tablet. (u mobilů co se přehýbají jen 1x a rozloží se na čtverec to moc nedává smysl - většina obsahu je přizpůsobená na obdélníkové displeje - ať už jde o aplikace a nebo videa) Ale cena 87 780 Kč je už trochu moc. Možná za pár let až to bude stát rozumější částku. Navíc já tomu fakt moc nevěřím, že to vydrží dlouho. Aby se po dvou letech nezačaly objevovat mrtvé pixely...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 6. březen 2025 10:56
Cena, jejich vlastní OS a asi backdoor velký jako Vítězný oblouk napojený na čínskou rozvědku z toho dělají neodolatelný nákup. Za dnešní mzdu to hned letím koupit Laughing

Až to klesne na nějakou rozumnou cenu, ten mechanismus bude mít rozumnou výdrž a vyrobí ho někdo jiný, třeba si to koupím.

Už na videu bylo vidět, jak to jde blbě zavřít. Jakž takž to přežiju jejich půlroční záruku. Už ale po dvou třech týdnech na displeji budou první škrábance a vrypy od nehtu a po dvou třech měsících prach pod displejem, co se tam dostane. Za rok až rok a půl bude mechanismus na odpis a možná i černé fleky pod displejem.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 6. březen 2025 12:44
Ano, ty škrábance, těch se bojím taky. Známý si koupil skládací telefon od Samsungu, když jej vydali a já na ten displej koukal a chrání ho jen tenoučká folie... nechtěl bych vysolit spoustu peněz za to aby se mi to hned poškrábalo...

Jinak ty se fakt tak bojíš Čínského špehování? Jsi nějaká důležitá osoba jako premiér, prezident nebo alespoň ředitel nadnárodní korporace? O terabajty dat od běžného Franty uživatele se nikdo nebude zajímat. A nebojíš se, že když teď jsou naším nepřítelem i USA, tak když máš iPhone nebo cokoliv s Androidem od Googlu, tak tě bude zase špehovat Musk a jeho loutka Trump? Very Happy Nehledě na to, že se nikdo nemusí ani obtěžovat tvýmj sledováním, potože na Facebook dáváš všechno veřejně a všichni víme i to kam kdy letíš kterým letadlem... Think Laughing A nezapomeň, že třeba zrovna Zuckerberg byl na inauguraci Trumpa a seděl hned vedle Muska a hned po tom zrušil veškerou "cenzuru" Facebooku po vzoru Muskova X, takže proti nim nepůjde, spíš jim půjde na ruku...

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-stavala-se-z-toho-cenzura-zuckerberg-v-usa-rusi-overovani-faktu-na-facebooku-a-instagramu-40503593

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 6. březen 2025 13:54
Na Facebook dávám jen to, co chci...

Spíš se s českými tarify bojím toho, že kvůli čínské KGB překročím FUP nebo že mi jednou zamítnou vízum kvůli tomu, co tam v těch terabajtech blbostí najdou.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 6. březen 2025 15:42
Vízum kam? Do Číny? Laughing
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 6. březen 2025 15:49
Jj, zejména o bezvízovém stopu... Mobil na tebe prozradí, že se díváš na zahnilé kapitalistické filmy a jednou jsi na Facebooku lajkoval svobodu Tiberu a nedostaneš tranzitní vízum a budeš 20 hodin tvrdnout na letišti... Mr. Green
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 7. březen 2025 07:25
Pokud by chtěli tohle řešit, tak se podívají na tvé veřejné příspěvky na FB, kde jsi třeba psal vtipy na čínskou AI. A nebo si spojí příspěvky tady s tvou osobou. (Což by bylo jednoduché, kdyby jsi sem napsal příspěvek až budeš v Číně). Jinak na zahnilé kapitalistické filmy se dívat můžeš, stejně většina Hollywoodských filmů dopředu dobrovolně splňuje autocenzurní požadavky Čínské vlády aby mohly být vysílány i v Číně a tvůrci mohli vydělat i na čínském trhu s miliardou lidí...
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: pá 7. březen 2025 13:13
Samozřejmě, že to jde nějak zjistit. Ale nejdřív by museli nějak spojit mou osobu s blogem, a to by bez nějakého šmírovacího řešení nemělo být tak snadné. Jedině, že bych jim to napsal přímo do žádosti sám.
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 136 z 136