Zasláno: čt 27. květen 2010 11:02
No, to je pravda... u iPhonu to mají vývojáři jednoduché - dají to na Appstore a tam si to stáhne a zaplatí za to hodně lidí...
a u WM? i kdybych si je chtěl koupit, tak si je u nás nekoupím, protože se u nás neprodávají...
Takže se jim ani nedivím...
jo, pár her s nádhernou grafikou na WM je... (ale opravdu jen pár, co podporujou 3D hardwarovou akceleraci přes Open GL..

nevim, ale je jich určitě míň jak deset...)
u WM jde o to, že je to operační systém spíš pro práci a ne pro zábavu, jako je iPhone, nebo Android, kterej je tak napůl mezi WM a iPhone... Ale ani jedna z těchhle platforem nemá tak propracovanej Organizér, Outlook, Office atd... A taky si s WM můžete naprosto vyhrát a zkoušet nejrůznější věci..
z těch trochu hardcorových např. na Androidu se nespustím WM ani Ubuntu, nebo si k němu nepřipojím flashku (jo uznávám, že kvůli externímu napájení je to nanic..

) a nebo ho nepřetaktuju... i když kdo ví, třeba to za chvíli někdo udělá, protože třeba USB Host nebo taktování je HW věc daná chipsetem se Snapdragonem a úplně stejnej se dává i do androidů...
Jinak na Androidu se mi třeba líbí, že bez problému přehraje třeba 720p (a možná i 1080p) video... (i když přehrávat video s rozlišením větším, než display je podle mě blbost...) ale komu by se to chtělo konvertovat, že? osobně si do mobilu vždycky nahážu 350MB díly seriálů a sleduju... žádná konverze, žádný titulky natvrdo vložený do obrazu... hezky přímo stáhlý z netu v *.avi a *.srt... a ten obrovskej display stejně velkej, jako má třeba PSP, ale 4x větší rozlišení..
prostě každej OS má něco... já jsem si vybral WM... Nad Androidem jsem taky dost přemýšlel...