Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:44
omg.. kdybych chtěl hrát hry, tak si koupím rovnou PSP... Rolling Eyes Rolling Eyes

jinak HD2 má 576 MB RAM, což je víc jak 512...

a taky je to telefon z roku 2009... když chceš ještě nevydaný iP HD porovnávat, porovnávej třeba s HTC Mondrian nebo Dell Lightning...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 23:20
ginzo: na Symbianu mi vadí neexistence programu, který umí přehrávat nekonvertované video z počítače se SRT titulkami (ozkoušeno na mámině Nokii, přitom výkon na to mají)

k mininotebookům: hezké stroje, cena 2 - 3000 Kč u nás... (kolik to musí stát přímo v Číně? Mr. Green ), na sedmipalcové verzi se snad už ani nedá psát... ale v parametrech chybí to nejdůležitější: výdrž na jedno nabití. sice údaj o kapacitě je hezký, ale dokud tam nebude, jak dlouho to vydrží (/kolik proudu to odebírá), tak je to k ničemu a 32 bitový procesor, co tam píšou, mě nutí o delší výdrži nutně pochybovat.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: pá 4. červen 2010 03:15
na nekonvertovaný video s titulkama můžeš zapomenout i s iPhonem, kterej to bez jailbreaku taky nezvládne... Hand stejně jako otevřít doc, xls, ppt, wma, wmv, txt...

a pak se mě tu někdo snaží přesvědčovat, ,že iPhone a Nokia jsou nej, a dává mi tu furt videa nějakých béčkových 2D stříleček... Rolling Eyes

a už se nechci na tohle téma bavit.. Hand
je to jako se hádat jestli je lepší konzole/PC, nebo třeba Lamborghini/Hummer ... Rolling Eyes
Lamborghini je dobrý na machrování, a umí jet i 300km/h a má super zrychlení u 0 na 100 ale v terénu si s ním neškrtneš...

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: pá 4. červen 2010 21:14
Textový soubory ti to otevře s aplikací...já office musel do win taky instalovat a HD2 má offiko 448mb ram...už chápu tvůj přístup k telefonu...pokud to bereš jako s tím autem, ale jsem vědavej, co si koupíš za auto Very Happy.Jinak HD2 kopíruje GUI z iPhonu z roku 07... Rolling Eyes
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 4. červen 2010 21:16
1) Ale na instalaci office nepotřebuješ přehrávat SPL a rvát tam jinou romku nebo dělat nějakou podobnou obdobu jailbrake
2) office rve do ofiko romky snad každej výrobce
3) *.txt jde otevřít i v IEčku, který je i v těch nejořezanějších romkách přítomný.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: pá 4. červen 2010 21:35
U iPhonu není potřeba na tohle JB...aplikaci stahneš z Appstoru.
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: pá 4. červen 2010 21:41
http://pocketnow.com/thought/t-mobile-hd2-vs-htc-hd2-comparison verze pro T-Mobile 576MB oficiálně má... což nic nemění na tom, že i u klasické verze to jde odemčít... (u nás T-Mobile ale prodává klasickou HD2..)

a stejně pochybuju, že to má přístup do interní paměti telefonu... to by jobs nedovolil.. nedávno jsi tu tvrdil, že office a divx jdou, ale jen s jailbreakem...

jinak k těm autům, nekoupil bych si ani Lamborghini, ani Hummera, ale něco obyčejnýho.. taky tě to doveze kam chceš... stejně jako s nokií 3310 se dovoláš kam chceš, a napíšeš SMS, kam chceš.. což jen ukazuje nesmyslnost téhle diskuse...
Příspěvek upravil 1× p!p@, naposledy pá 4. červen 2010 22:52.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 4. červen 2010 22:25
thompson se za to bude rvát až do umření, protože mu pomalu dochází, že má jen předraženou hračku... ale nepřizná to... Kdyby mi to za to stálo, hádám se taky, ale smysl to nemá. Viz jeho podpis, jemu ta hračka vyhovuje Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: pá 4. červen 2010 22:55
Opravdu nejsem typ člověka co potřebuje k telefonu připojit harddisk, psát si aplikace v telefonu a podobný chujoviny, že je ten telefon tak drahej je jenom +, je to tak jak když jsi koupíš Mercedes, když na to máš koupíš si to...A určitě jsi nebudu neoficiálně do telefonu rvát něco, co pro něj není...vyšší verzi OS, špatně napsaný aplikace apod.
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: pá 4. červen 2010 23:16
představ si, že si nepíšu aplikace v telefonu, ani k němu normálně nepřipojuju HDD, ale třeba takovej Word, Excel nebo Outlook, jsou pro mě nepostradatelná věc, protože PDA používám místo počítače a dělám si na něm věci do školy.. Na Kaiserovi jsem normálně psával seminárky nebo protokoly do školy.. (což na HD2 není tak pohodlný, kvůli absenci HW klávesnice.. ale dokážu to narozdíl od tebe přiznat...)

citace:
A určitě jsi nebudu neoficiálně do telefonu rvát něco, co pro něj není...vyšší verzi OS, špatně napsaný aplikace apod.

nebo jailbreak... Rolling Eyes

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 28 z 136