Zasláno: so 26. červen 2010 20:09
Já 4ku nemám, jen říkal, co je z té recenze jasné a to fotografie...a žádné fleky tam nejsou, navíc fleky jsou tam kvuli lepidlu, které za pár dní vyprchá...A iPhone 4 asi ani nemá problém se signálem, pokud ho opravdu nedržíte za anténu, což mi připadá trochu divné, protože při normálním používání nechápu jak ho takhle může někdo chytit a už vůbec nechápu jak se všichni diví, že když dáte ruku na to místo signál padá...to snad dělá každý telefon.
Nicméně, počkám na officiální distribuci jsem a na víc názorů a opravdových recenzí...
Citace jednoho uživatele:
citace: Jednoducho zhrnute, signal klesa v ruke pri kazdom telefone (celkom logicky), ale pri iPhone 4 je to omnoho intenzivnejsie (vdaka jeho konstrukcii a moznosti "skratovania" anten) a uz to predstavuje realny problem, hlavne v US v problemovej sieti AT&T, a hocikde na svete v miestach kde je slabsi signal.
To ze niekomu na iP4 signal v lavej ruke nepoklesne je len tym, ze ma jednoducho na tom mieste dostatocne silny signal. Neverim ze je to kus od kusu, kde jeden kus strati signal uplne a druhemu nepoklesne ani o ciarku...
Ale je fajn, ze minimalne u nas v SK/CR nam davaju take sajby do hlav, ze problemy so signalom nemavame

)
Ked som bol v US a pouzival som AT&T (na lacnom LG telefone), pokrytie bolo vyslovene tragicke.