Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: so 26. červen 2010 12:48
Slinták Magor ta "recenze" mě dostává... Magor už věta na začátek, že je to nejlepší telefon na světě ukazuje nezaujatost recenzenta... Magor Slinták
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: so 26. červen 2010 13:44
Ano, displej je famózní. Má na sobě žluté skvrny a tvar je také dokonalý - umožňuje filtrovat nevyžádané hovory pouze úchopem - řekněte mi, KDO TO MÁ?

//tak to i z Nokie 6730 lezou lepší fotky - tohle mi připadá jako interpolované - a to i na přímém slunci (šum, komprese, přesvícené plochy, špatný kontrast), skoro žádné fotky z šera, kde by byla lépe poznat ona udávaná vyšší světelnost.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 26. červen 2010 14:09
Njn, lidi si často pletou mobily se zrcadlovkama...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 26. červen 2010 14:10
Thompson napsal:
http://iphonemania.mobilmania.cz/iPhone%204%20recenze

citace:
26. Červen 2010 - 11:55 · Strizlivy uzivatel (bez ověření)
Heeej, a už jsi měl holku?

Heeej, a už jsi měl holku? ;-DD

Magor Magor Magor
Toto rika za všetko Smile
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: so 26. červen 2010 14:31
jenda^^ napsal:
Njn, lidi si často pletou mobily se zrcadlovkama...
ne, jen ho srovnávám s Nokií s 5 MPix foťákem (cca dva roky konstrukčně starou).
NoArtist / NoName

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: so 26. červen 2010 14:47
Ele: Já na daním kousku žádný žlutý fleky nevidím, pokud ty ano, zajdi si k očaři.Zaujatý článek je, ale co byste od MM, kde píše i Hulán chtěli?
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: so 26. červen 2010 14:51
Thome: Tak máš štěstí a buď rád. Snad se ti tam ani žádné počase neobjeví Wink
NoArtist / NoName

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: so 26. červen 2010 20:09
Já 4ku nemám, jen říkal, co je z té recenze jasné a to fotografie...a žádné fleky tam nejsou, navíc fleky jsou tam kvuli lepidlu, které za pár dní vyprchá...A iPhone 4 asi ani nemá problém se signálem, pokud ho opravdu nedržíte za anténu, což mi připadá trochu divné, protože při normálním používání nechápu jak ho takhle může někdo chytit a už vůbec nechápu jak se všichni diví, že když dáte ruku na to místo signál padá...to snad dělá každý telefon. Rolling Eyes

Nicméně, počkám na officiální distribuci jsem a na víc názorů a opravdových recenzí...

Citace jednoho uživatele:

citace:
Jednoducho zhrnute, signal klesa v ruke pri kazdom telefone (celkom logicky), ale pri iPhone 4 je to omnoho intenzivnejsie (vdaka jeho konstrukcii a moznosti "skratovania" anten) a uz to predstavuje realny problem, hlavne v US v problemovej sieti AT&T, a hocikde na svete v miestach kde je slabsi signal.

To ze niekomu na iP4 signal v lavej ruke nepoklesne je len tym, ze ma jednoducho na tom mieste dostatocne silny signal. Neverim ze je to kus od kusu, kde jeden kus strati signal uplne a druhemu nepoklesne ani o ciarku...

Ale je fajn, ze minimalne u nas v SK/CR nam davaju take sajby do hlav, ze problemy so signalom nemavame Smile)
Ked som bol v US a pouzival som AT&T (na lacnom LG telefone), pokrytie bolo vyslovene tragicke.
Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 26. červen 2010 21:58
Ano, je logicke telefon nedržať za antenu, ale pokiaľ je integrovana v hrane, tak by som ho nezačal držať za displej alebo home button Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: so 26. červen 2010 22:18
Určitě nebudeš držet telefon za hranu...protože je to debilní.

HTC Desire má problém s wifi a nikde se o tom nepíše...zajímavé.
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 30 z 136