Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 18:27
teďka ginzovi úplně zbořím svět, ale Android si můžu spustit na většině telefonů s WM od Kaisera po HD2, takže vůbec nejsem ochuzenej o aplikace co na něj jsou a podobný věci.. naopak to bohužel nejde... Wink

jinak hádej proč as bylo poslední HTC s WM HD mini... slyšels třeba už o HTC Mondrian a podobných? bude to tím, že M$ vyvýjí WM7... Rolling Eyes
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 22:42
pip@: Od WM jsem hlavně odešel kvuli MS...Asus bylo jedno z nejlepších PDA co kdy bylo...všechny jejich stroje byli ok, akorát HTC se postavilo těma svýma papírovýma čipsetama na hlavu a tak to dopadlo, navíc jsem i změnil priority a dávno nemám tolik času h(s)rát se s telefonem, uznávám jsou lepší telefony jak iPhone, jsou i hezčí, i levnější, ale já si prostě vybral iPhone...nic neřeším, hry stejně nehraju 1x za rok mám novej fw a to mi stačí...a nechápu, proč se smějete iP že neumí každou pičuru, kterou člověk použije párkrát za čas, ale pokud nemáte nic jinýho na práci, prosim.

K Omnii, byl to poslední telefon s WM, který jsem chtěl zkusit ´, právě kvuli Intelu, zbytek HW byl brak, ROM stojí za prd, přehřívá se to, seká se to a to byl poslední hřebíček wm u mě do rakve.
Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 22:47
Moucha napsal:
2Ginzo: asi ti tak za měsíc budu psát na ICQ.. Very Happy Nějaký dotazy na něj, tak se příprav na mě... Mr. Green

Ok, už sa tešim Wink

Uff, a teraz tie vaše p***y Mr. Green

-porovnanie TFT a AMOLED, su to foťaky, ale je to asi najlepši priklad, čo som našiel.
-za rok bude ta RAM dosť mala, sorry, ked si kupujem mobil, chcem aby mi vydržal aspon rok a pol
-...digital, kt so sebou všade ťahaš na rychle odfotenie blbosti na zapamätanie si...
-hmm, z Ubuntu sa bude asi ťažko volať Think
-sorry, zabudol som na vašich blbych operatorov (jaaaj, to je ta krajina, kde ešte ani 3G poriadne nie je...), u nas je 10 MB dosť často už bežnou sučasťou paušalu, napr u Orangeu zakladny majster paušal za 1€ mesačne (pre druhu osobu) ma už v sebe 25MB, takže ceny rieš u operatora

p***@ (doplnok k tomu, čo som sa ešte nevyjadril):
-wow, ked som pred par mesiacmi povedal, že Nokie maju najlepšie foťaky, tak som tu bol za kkta, čim si teraz ty ? Think
-to s ponukou je problem ? viem si predstaviť, ako na WM vyzeraju všetky menu aplikacii rovnako...
-hej, nevieš to nastaviť a androidaci su lamy
-prosim pekne

Ofce.....hm, no neviem, nikdy som nepovedal, že N82 bol dokonaly fon, len že bol lepši ako všetky tie WM Whistle
A na rozdiel od niekoho sa nesnažim o revival Potěšený

Ak by nahodou niekoho zaujimalo klik

Tady jsme slušní, zkus Sprostomluvu nebo Skutečný boxovací pytel; Neurážej ostatní uživatele; jenda^^
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 22:50
1mld stažených aplikací?Za jak dlouho?Od HTC jak se to jmenovalo, mělo to qwertz a T-debil to hrozně prodával...i tak o tom dost pochybuju a ikdyby Appstore má určitě víc stažených apps Mr. Green k Androidu je to zas jenom otapetovaný a vytuněný wm, aby "vypadal" a dobře se prodával a dokud bude mít HTC takřka monopol nemá se smysl o WM, nebo Androidu bavit.
Obrázek
Příspěvek upravil 1× Thompson, naposledy st 14. červenec 2010 22:53.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 22:52
Bol T-mobile G1, aspon myslim.
A nemysli si, už vas dobiehame, je tam 60k aplikacii a Android je už najpuživanejšia mobilna platforma na net v USA Magor
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 22:56
Upřímně na iPhonu potřebuju tak leda Quick Office,iFile,TomTom,GC a FB a ne 60k aplikací k ničemu a pro nikoho, to jsou jen debilní čísla.Upřímně v čem je Android lepší jak WM?

Moucha: 3GS není 2-3roky starej telefon, koupíš ho za cenu desire a máš k němu iOS4 a příští rok na něj ještě bude iOS5, ale pokud chceš ochutnat Android...
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 22:58
přežil bych, že mi ten homosexuální gangsta říká picza, ale asi umřu z toho, že si mě plete s jendou a odpovídá mu na jeho posty mým jménem... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad b
a to už je podruhé... Crying or Very sad
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek
Příspěvek upravil 1× p!p@, naposledy st 14. červenec 2010 22:59.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 22:59
ginzo, ginzo...
citace:
HD ready concerns the abilities of television receivers to display high-definition pictures.
Takže nět video, pouze značení televizí.
Už vidím, jak na tom wvga displeji přehráváš 720p video Mr. Green

pipa: kdyby jen s jendou Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 23:42
pipa: z něj si nic nedělej, on je mimoň Laughing

Ginzo:
Líbí se mi to porovnání displejů AMOLED vs. TFT Mr. Green
citace:
ale je to asi najlepši priklad, čo som našiel.

To spíš jedinej příklad, kde amoled vypadá líp, ne? Mr. Green Akorát že není na mobilu Laughing Jinak já vím, že AMOLED (nebo superAMOLED) vypadá jinak líp než TFT, ale prostě na sluníčku na něm není vůbec nic vidět.
Youtube Video
Přehrát video na YouTube

Jo a mimochodem: nemluv tu sprostě a neurážej ostatní uživatele (tím, že komolíš jejich přezdívky do sprostých slov), dík.

Na zbytek nereaguju, protože asi máme jiný priority. Nemám třeba potřebu si na mrňavým displeji mobilu pouštět HD, když vidím, že na HD je málo i 24", atd atd...

//edit: ještě k těm displejím na sluníčku: byl bych docela rád, kdyby se začaly vyrábět mobily s Pixel Qi:
Youtube Video
Přehrát video na YouTube

No jo, já vím, nemá to 16 milionů barev, ale je to černobílý, ale to jen na sluníčku, jinak je to normální LCD Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)
Příspěvek upravil 4× jenda^^, naposledy čt 15. červenec 2010 01:00.

michals75 (+11)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 1.12.1993 (31 let)

40 989,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 23:56
Já od mobilu očekávám jen to nejdůležitější, takže mě kaiser zatím stačí Very Happy (hlavně od doby, kdy jsem si uděla lsvou ROM, tak je kaiser pro mě více přívětivější než Android/iOS) ... (pravda, chyběl by mi asi G-senzor na kravinky Mr. Green, větší display na nějaký apps, rychlejší reakce=cpu...), ale to je tak vše, androida si na tom taky pustím, ale moc mě teda nepřemluvil, jaký to byl pocit, když jsem bootoval zpět do WM Mr. Green ... Takže dokud kaiser sám od sebe nějak nechcípne, tak zůstávám u něj, potom možná použitý TP/TP2 ...
PC=Windows 7 SP1
Notebook=Windows 7 SP1 Asus Eee PC 1015BX
Mobil:iPhone 3GS 32GB, iOS 5.1.1 Jailbreaked, with Siri

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 36 z 136