Zasláno: čt 9. prosinec 2010 16:10
pipo, s necim ti musim dat za pravdu, ale s vetsinou ne. S tou ROMkou, ja si nezprasil, byla mi doporucena tusim LivArtem, je to neofiko ROM od nejakyho, prej uspesnyho bastlire. Takze ja si ROM opravdu nezaflakal, promin. 3D Open GL ovladace sou pekna vec, kor kdyz je "dvoujadro" na kaiserovi nedokaze vyuzit a to, ze prehravani filmu na kaiserovi, bez predem udelanyho prevodu na rozliseni displeje je sekacka jak hrom, to mi potvrdi uplne vsichni, na druhou stranu s esekanim na "mym opevovanym" asusovi, bude se ti to zdat neuveritelne, ale ano, filmy sem opravdu konvertovat nemusel, opravdu ne, a zaseky sem nepozoroval a to mohl byt film klasickej DVDRip. A tvuj argument "na co mit v telefonu film z vyssim rozlisenim, nez telefon ma"? Co takhle kvuli pohodlnosti a rychlosti? Komu by se chtelo neustale konvertovat? Takhle mam film za par minut v mobilu a zadnej problem. Ale promin, nejsu jak Thompson, je pravda, ze jsem o Omnii taky uvazoval, jenze ja napred ctu a az potom kupuju. Jasne Samsung neni buhvi jaka znacka, ale proste se mi libi, i presto ze sou to plastaky a samsung galaxy S bych si opravdu nekoupil, pac nema LED diodu, coz na druhou stranu nexus S splnuje i s tim, ze nebude plnej balastu od operatoru, vyrobcu, ale pure system, odladenej samotnym Googlem, teda aspon v to doufam, kdyz ne, tak se podivam po necem jinym, ale tohle je zatim pro me nevetsi nadeje, nehlede na design, kterej spousta lidi zatracuje, jak je porad stejnej, zadna inovace, a co treba uz jenom ten diplej? Co to prohnuti? Jestli vsichni cekaji na novy designy, tak se hluboce pletou, protoze dnesni a budouci PDA budou proste obalenej displej v kusu plastu, nebo kovu(mozna se nejaka vyjimka najde, ale bude to v radech jednotek procent)
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.