(a hádej jakej výrobce vyrábí nejvíc telefonů s Andriodem? HTC, takže HTC je stejně nejlepší..
)

(a hádej jakej výrobce vyrábí nejvíc telefonů s Andriodem? HTC, takže HTC je stejně nejlepší..
)

A ked už chceš niečo hovoriť, tak si zisti, že vrzgala iba jedna farebna varianta

jejich krace ti nevadí?

a 600MHz je dneska už poměrně out, ne? 
(samozřejmě s jiným GUI, ale jádro bude stejný..) myslel jsem to tak, že to nebude na architektuře ARM, 64 bitový procesory jsou taky x86. Třeba 80286 byla zase 16 bitová a byla to x86, ne? 

(a pak to zas bude ale nečitelný a člověk se netrefí do čudlíků ani stylusem 

(je tam vidět místo, kde jsem měnil ten text a nesedí mi barvy 

)

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
To jsem zvědavej, co z toho vznikne. Třeba Pre od Palmu se mi docela líbil, ale do ČR se prostě vůbec nedostal.

(něco sebral soft na screenshoty) uvidím, jak to s ní pojede...

když si vzpomenu, jak moje babička si pořád neumí přečíst SMS, nebo ji napsat, a za deset let, co má telefon se s ním naučila tak, že ví, že červený tlačítko je na odmítnutí a zelený na přijetí
tak ji už vidím jak patle displej iPadu a prohlíží si internet nebo hraje hry...

a aspoň jsou nějak aktualizovaný..

a možná má i vodotrysk..

S85? nemyslels SXX75 která měla kapacitantní display měsíc před představením iPhonu?

S85? nemyslels SXX75 která měla kapacitantní display měsíc před představením iPhonu?

stejně jako otevřít doc, xls, ppt, wma, wmv, txt...

ta "recenze" mě dostává...
už věta na začátek, že je to nejlepší telefon na světě ukazuje nezaujatost recenzenta...

Jak jinak bys chtěl asi iP4 chytit, když je anténa integrovaná v tom kovovým rámečku, co je kolem celýho telefonu??

ale tenkrát jsem si to nemohl dovolit ... no a muj další mobil bude LG GD900 crystal to se taky dá tunit

Kluci napište sem až tak za měsíc, až budou nějaké zkušenosti, do té doby tento topic přehlédejte.

Ale na pěst je fakt, že se Jobs chvástal o tom, jak má ajfoun úžasnou anténu

Resp ja ho ešte nemam, snad ma tie ku*vy upozornia a samozrejme, za všetko môže Sense, bez neho by Desire mal FroYo v rovnaky čas ako Nexus.

(a ten les nebyl nijak extra hustej, spíš nízký stromky a kolem cesty celkem prostor).

, jako ten WM (X1 X2) nieje tak zvižný ako android (X10 ,mini) ale asi by som do toho šiel ...

tak tomu budu říkat

No to je jedno. Doufám, že Gimp máš taky na Ubuntu ve virtualboxu, protože Gimp pro Windows v sobě má taky virtualbox a tim je zbytečný si zasírat Windows podruhý...

Kaiser, kterej novej stal 18 tisic a byl vlajkovou lodi HTC, tak jakypak lowend, klidni se. Videl jsi srovnani Qullcommu s Hummingbirdem? Jestli jo, tak bys takovej zvratek nikdy nevypustil z ust, a za tim si stojim. Quallcomm je nehoraznej shit ve vsech ohledech, at se to tyka vykonu, grafickyho koprocesoru, GPS!!! a podobnych zalezitosti, nelibil se mi uz na SXG75, nelibi se mi ani ted na Kaiserovi a nelibi se mi ani na novych PDA, a za tim si stojim taky. A kdo tu mluvil ze si chci koupit SGS? splnuje snad vsechny me pozadavky? Na jednu stranu je SGS peknej pristroj, kterej ma kvalitni vnitrnosti, je fakt, ze co se tyce dilenskyho zpracovani, je to dost shit, o OS se bavit nebudu. Motorola taky nema spatny vyrobky, jen me stve dostupnosti v evrope, takovej droid X se mi dost libil. HTC se mi hnusi, nad tim nepremyslim vubec a abych byl uprimny, ano jsem zaujaty, jsem zaujaty vuci jejich vyrobkum a mam proto sve opodstatneni

i když, možná, že když to dělali pro google, tak si dali záležet... 

Jediný, s čím ti pomůžou jsou 3D hry, které jsou programovány pod Open GL.. ale osobně neznám žádnou, co by jela v QVGA rozlišení... 

a na WM jde emulovat i Mac OS...
(nainstalovat, ne emulovat 

Ale je fakt, že není moc důvod proč ji mít, když Android dělá na kartě takovej bordel. 

A jdu dát na HD2 andorid a stáhnout Angry Birds schválně jestli se to bude sekat

takže radši si příště zjisti, co TFT znamená...

co chce nexus S

až teď jsem si toho všiml.. 

Že by to bylo proto, že je zatim dobře podporovaná?.. Jo a taky nesouhlasím s tím, že by nVidia měla každej rok dělat novou verzi, to jí fakt nepřispěje..

Pokud jo, tak to bude pecka