Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Močíte do umyvadla?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí

Močíte do umyvadla?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
29% 29% [ 17 ]
Ne:
58% 58% [ 34 ]
Ono to jde?:
5% 5% [ 3 ]
Jsem lama a jsem na to hrdý:
6% 6% [ 4 ]
Celkem hlasů : 58 / Hlasujících: 58
borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 2. duben 2007 17:27
Samozrejme, že je, tam tá voda neustále cirkuluje, takže sa stále mení a navyše je tam menej ľudí na väčšiu plochu.
Na počiatku bola prázdna množina.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 2. duben 2007 20:29
Beat napsal:
Koukám, že Mattoni se tu nějak líbí! Wink Mr. Green Ten jen "močí" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

z mattonky se dá jen ch*át, nic jiného z ní člověk nemá
Zasláno: po 2. duben 2007 20:31
krrttek napsal:
95% moči tvoří čistá voda, zbytek jsou odpadní látky, které člověk vloučil. KDyž člověk moč vypije, takse mu nic nestane, protože je v podstatě sterilní Wink

nevím jak dalece sterilní to je, ale vím že obsahuje velké množství soli
Zasláno: po 2. duben 2007 20:37
člověk vyčůrá najednou 1 - 2 dcl moče. rozměry 25metrového bazénu jsou 250x160x15dm to 6 miliónů decilitrů. tak si vemte, že jdete na 50timetrový bazén a uděljte si poměr. myslím, že stačí ta pětadvacítka
Tím, že jsem napsal 3 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)

Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 2. duben 2007 21:14
Ale tu ide o ten blbý pocit Mr. Green .
A čiste teoreticky, do toho bazéna sa napchá aj 25 ľudí a keďže voda je dosť močopudná, tak sa môžu za nejakú hodinku vyšťať aj dvakrát. Teraz si predstavme, že tam pobudne nejaké tri hodiny. To je 6 šťaní. To 6-12 dcl na osobu. A to je asi 250 dcl moču a to už je niečo Mr. Green .

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 2. duben 2007 21:16
já nemyslel že každý z nás v bazénu vychlemtá skleničku moči Mr. Green ale pár kapek určitě Wink sterilní není, ale zase není tolik "špinavá" Smile nebudem to raději řešit Mr. Green

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

Věk: 35 let
10 775,- VK
Zasláno: po 2. duben 2007 21:19
A představte si, že se potopíte a máte otevřený oči
Obrázek
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.

Sprandi (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 06:59
radsej uz nebudem chodit na verejne kupaliska Think d'oh! Sick
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 09:08
Z vlastní zkušenosti mohu říci, že moč je považována za lék. Stále se mi zaněcovali rány a špatně se hojily. Jeden moudrý pán mi poradil:" tak si na tu ránu nachči a budeš mít klid" Měl pravdu! Pray Pray Applause Applause Applause Applause V některých medicínách dokonce doporučují pít vlastní moč. Není to nechutný, ale tělo tak vlastně pozná co pouští ven. Musí se hodně pít, aby se škodliviny naředily, ale životu nebezpečné to není. dělají to tak i zvířata, když jsou nemocná. Příroda je moudrá, jen jsme již zapomněli, že jsme její součástí a je chytřejší než si myslíme.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 13:49
Našťať si na ruku ešte zoberiem, je to vcelku pochopiteľné. Ale piť vlastný moč je už na mňa moc. Nech si vraví, kto chce, čo chce, čo raz vyšlo z tela von už dnu proste nepatrí. Takýmto tempom "šialenej" vedy budeme za pár rokov pomaly žrať ho*ná...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 11 z 18