drutek (+16)
věčně sprostý vyděračVIP Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK

Zasláno: út 3. duben 2007 20:23
borix napsal: Ale tu ide o ten blbý pocit

.
A čiste teoreticky, do toho bazéna sa napchá aj 25 ľudí a keďže voda je dosť močopudná, tak sa môžu za nejakú hodinku vyšťať aj dvakrát. Teraz si predstavme, že tam pobudne nejaké tri hodiny. To je 6 šťaní. To 6-12 dcl na osobu. A to je asi 250 dcl moču a to už je niečo

.
kapacita čerpadel v padesátce bývá kolem 600 - 1000 KUBÍKŮ za hodinu. tak si to spočítej
ps: jak jsem psal o něco dříve, tak ta třetí chemikálie je udržení Ph, takže je to vlastně ona, která vyrovnává "scanky"

Zasláno: út 3. duben 2007 20:28
kdybych mohl napsat, kde dělám, tak bych vám popsal, od čeho všeho mám zmazané pracky a něž se jdu nažrat nebo nachlastat, tak si je maximálně opláchnu jen vodou!!! musíte uvažovat také ze stránky odolnosti organismu. a ten se musí trénovat!!!
ps: zjistěte si, jak malé děcka získávájí imunitu (protilátky) proti různým baktériím
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...