Zasláno: ne 26. duben 2015 16:41
Dělám správce sítě u jedné firmy na Chodově

Vlastně práce mých snů
A jsem rád, že jsem zpět !

Zasláno: st 6. březen 2019 10:19
10 000
Říkal jsem si, že k takovému jubileu bych měl napsat něco speciálního než jen další post a přejít to bez povšimnutí !
Také už mě nebavilo číst nové příspěvky a zažívat pocit, že k ním nemohu nic odpovědět, protože prostě
10 000..
Ten čas tu tak rychle letí, ani se mi nechce věřit, že první příspěvek jsem tu napsal již před 12lety. To mi bylo 14let.. Ano, tehdy se na vrcholech hudebních žebřičků pohybovala kapela Tokio Hotel
Tehdy byla SM na svém vrcholu a smysl VSN jsem tehdy moc nechápal. Nakonec vidíte, jak to dopadlo.
Jsem tu člen s třetím nejvyšším počtem příspěvků a je to zásluha nás všech, co si tu povídáme.
Svým způsobem si myslím, že na mě mělo VSN nebo SM určitý vliv. Byl jsem tu rád za vždycky věcnou a slušnou diskuzi.
Za 12 let se tu toho dost událo. Namátkou si vzpomínám na nějaký srazy, i minisrazy. Různé soutěže.. Kdo si vzpomene na Vyhození?
Také mnoho povedených Jendovo aprílů. Také si vzpomínám, že toto fórum bylo technicky jedno z nejlepších, možná stále je na CZSK scéně.
Sice se nám komunita nerozrůstá, spíše stagnuje, ale pořád si myslím, že si to udržuje svojí kvalitu.
Kde je konec MAO, Pecanza, Makaveliny atd?
Každý jsme z jiného těsta, pracujeme někde jinde, bydlíme jinde, ale máme tolik společných témat, které dokážeme udržet naživu.
Nebudu Vás už déle zdržovat a pojďme zase diskutovat do našich oblibovaných(sic!) témat.