Zasláno: po 15. leden 2007 19:11
2 Lion: Máš pravdu. Jde hlavně o zvyk a názor. Mě osobně ty "laciný plasty" od Geniuse nesedí, ale znám pár lidí, kterým docela vyhovuje. Osobně si myslím, že než Geniuse, tak raději Chicony. Je to to samý, ale většinou levnější.
2 Jarďas: Se spotřebou u bezdrátu Ti neporadím. Já mám starší set a tam je u myši šílená spotřeba. Používám dobíjecí AA baterky (6 klávesnice + 2 myš) a u těch se to dá. Klávesnice i na obyčejných baterkách vydrží tak 3/4 roku. Teď už jsou ale technologie někde jinde. Stačí se podívat jaký potřebuje tenhle set (2xAA klávesnice a 2xAAA myš) a je to jasný. Taky jsem si myslel, že mi kabely nezavazí. Až do té doby, než jsem si pořídil bezdrát. Jo a u bezdrátu se určitě vyplatí investovat do značky. Svý by Ti k bezdrátu mohl říct i Ěňa. Výběr je na Tobě.
K těm vícetlačítkovým myším: na myši mám navíc jedno a to je dost blbě umístěný na levém boku. Pokud nemám nainstalovanej ovladač od výrobce, tak má fci zpět. Věčně s ním vrážím do klávesnice, takže mě dost žere. Asi ho odpojím a bude klid. Jeden můj kamarád měl 8-tlačítkovou a to jsem ji po chvíli chtěl vyhodit.