Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Multimedialní klávesnice

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Má vůbec smysl?

Hlasování není časově omezeno.
samozrejme,je to prima vec:
27% 27% [ 5 ]
je to zbytecnost:
27% 27% [ 5 ]
nemam zkusenosti:
11% 11% [ 2 ]
jak kdy a jak na co:
33% 33% [ 6 ]
Celkem hlasů : 18 / Hlasujících: 18
borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 17:31
Z tých troch jedine Logitech. V oblastí klávesníc a myší patria medzi najlepších.
Na počiatku bola prázdna množina.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 17:33
Mně osobně na tý logitech vadí, že má ty velký klávesy, ale to je tim, že bych si teď už přál nějakou tu nízkoprofilovou a hlavně co nejmíň hlučnou... A ty jsou zas drahý jak prase Brick Wall
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 18:51
Jj. Scroll kolečko mám taky i na levou ruku na klávesnici a využívám to často. Značka klávesnice je Genius, myš je taky z toho rodu (i když ne ze stejného vrhu). A myslím, že každý kdo má multikl. tak si ty svoje zkratky najde. Podle mě, nejde o to využít všech kláves "na víc", ale urychlení nebo ušetření trošky práce navíc.
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 19:11
2 Lion: Máš pravdu. Jde hlavně o zvyk a názor. Mě osobně ty "laciný plasty" od Geniuse nesedí, ale znám pár lidí, kterým docela vyhovuje. Osobně si myslím, že než Geniuse, tak raději Chicony. Je to to samý, ale většinou levnější.
2 Jarďas: Se spotřebou u bezdrátu Ti neporadím. Já mám starší set a tam je u myši šílená spotřeba. Používám dobíjecí AA baterky (6 klávesnice + 2 myš) a u těch se to dá. Klávesnice i na obyčejných baterkách vydrží tak 3/4 roku. Teď už jsou ale technologie někde jinde. Stačí se podívat jaký potřebuje tenhle set (2xAA klávesnice a 2xAAA myš) a je to jasný. Taky jsem si myslel, že mi kabely nezavazí. Až do té doby, než jsem si pořídil bezdrát. Jo a u bezdrátu se určitě vyplatí investovat do značky. Svý by Ti k bezdrátu mohl říct i Ěňa. Výběr je na Tobě. Wink
K těm vícetlačítkovým myším: na myši mám navíc jedno a to je dost blbě umístěný na levém boku. Pokud nemám nainstalovanej ovladač od výrobce, tak má fci zpět. Věčně s ním vrážím do klávesnice, takže mě dost žere. Asi ho odpojím a bude klid. Jeden můj kamarád měl 8-tlačítkovou a to jsem ji po chvíli chtěl vyhodit. Evil or Very Mad
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 21:15
Ja mam bezdratovou klavesnici a kdyz vam dochazi baterky tak uz to nema takovej dosah a casto to nenapise pismenko vydrzi mi to tak mesic a pul i mys mam bezdrat u ni je vydrz horsi ze znackou se radsi nebudu chlubit

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 23:30
Jak říkám, zkus dobíjecí baterky. Mě se osvědčily 15 min Varty. Mají skvělou nabíječku, která si poradí i s běžnýma nabíjecíma baterkama, které teda nabíjí normálně, ale zato pořádně. Jen mě štve, že má vždy jednu ledku pro 2 baterky.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 00:40
No tak furt nejak nevim Think
S tou zatezi systemu/RAm jsem to myslel tak,ze predpokladam,kdyz ma klavesnice programovatelna tlacitka,tak tam patrne bude spustena i nejaka ovladaci utilitka a ta "sedi v RAMce a zere".Samotne ovladace budou stacit,kdyz budou tlacitka natvrdo nastavena z vyroby,ne?
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 07:14
Mno, já mam na klávesnici takový ty věci jako media, mute, www, back, refresh, forward, my computer, calculator... a ty se změnit nedají.. Teda ne přes tu ovládací utilitku. Dají se změnit přes tweak UI a tam je v seznamu ještě o hodně tlačítek víc, než na mojí klávesnici...Pak tu mam čudlíky word, excel a kliknutí na to scroll kolečko a to by se mělo nastavovat tou aplikací, co u toho je, ale tu mam vypnutou, protože ty tlačítka nepoužívam (scorllování funguje i bez ní) a navíc od doby, co jsem si polil klávesnici čajem my tyhle tři věci nejdou (scrollování kupodivu jde Smile)
//zkusil jsem to spustit a zabírá cca 5,5MB RAM. Jinak klávesnice co mam je Genius KB21e scroll
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 15:37
Taky uvažuji o koupi něčeho bezdrátového, ale asi nejdřív lepší počítač!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 15:41
já sem si zamiloval klávesnici na notebooku.. je tichá, nemusim do toho mlátit atd.. jinak multimediální klávesnice je podle mne zbytečná, stejně ty tlačítka využívat beztak všechny nebudeš.. možná tak ty klávesy na ovládání zvuku jsou dobré..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 2 z 7