Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Multimedialní klávesnice

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Má vůbec smysl?

Hlasování není časově omezeno.
samozrejme,je to prima vec:
27% 27% [ 5 ]
je to zbytecnost:
27% 27% [ 5 ]
nemam zkusenosti:
11% 11% [ 2 ]
jak kdy a jak na co:
33% 33% [ 6 ]
Celkem hlasů : 18 / Hlasujících: 18
jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK

Multimedialní klávesnice

Zasláno: po 15. leden 2007 00:54
Jelikoz mi zacina dosluhovat moje stara klasicka,tak jsem zacal pokukovat po necem novem-prozatim mi padlo do oka
Umax OFFICE keyboard,nebo
Logitech Media Keyboard CZ PS/2 ci
Benq A500 X-touch

Ale mam na vas take vseobecne otazky Arrow
Jake s nimi mate zkusenosti?
Maji vubec smysl?
Jak moc zatezuji system/RAM?
Na co ma smysl se pri vyberu zamerit a co je naopak nepodstatne?
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***
Příspěvek upravil 1× jardas, naposledy po 15. leden 2007 14:55.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 12:19
Můj názor: Multimediální klávesy na klávesnici jsou v podstatě zbytečná věc. Většina lidí je stejně nepoužívá. Systém určitě významně nezatěžují, jen k nim potřebuješ nainstalovat ovladač. Na tu zrůdnost od Umaxu můžeš zapomenout. Pokud plánuješ vyměňovat klávesnici každý rok až dva, tak si kup něco jako jsou ty dvě, co sis vybral. Osobně si myslím, že na klávesnici a myši by se šetřit nemělo. Přece jen je máš pořád v ruce. Potěšil jsi mě, že sis nevybral nic od firmy Genius. Tu pokládám za druhořadou. U té klávesnice u Benq jsou nezvykle rozložený funkční klávesy (F1-12) po trojicích. To je např. pro mě velký problém, kvůli kterému bych ji určitě nebral.
Můj tip je tedy Logitech Media Keyboard CZ PS/2 (349,-). Tedy pokud bys nechtěl spíš bezdrátovou verzi Logitech Cordless Desktop EX110 CZ, která je v kompletu s bezdrátovou myší (896,-). Zřejmě jsem ale překročil cenový limit.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 13:47
Ten Umax jsem bral spis jako variantu-uzsim vyberem by asi neprosel.

NA Benq mne zaujalo ...
citace:
Využítím převratné X-Structure technologie nůžkového stlačení kláves, nabízí BenQ A500 mutlimediální klávesnice při psaní ten samý pocit, jako při psaní na klávesnici u notebooku. Psaní na 3.5 mm vysokých klávesách s vahou 70 g je plynulé....

Chapu,ze Siemensmaniaci budou patrne zasadne proti Benq Wink

Logitech se mi libi designem a
citace:
Klávesnice má design navržený tak, aby odolal náhodnému polití klávesnice tekutinou

Uprimne o bezdratu jsem nepremyslel-na klavesnici mi drat neprekazi vubec a na mysi..no je to asi vzyk-proste tam byl vzdycky Smile Jak je to vlastne se spotrebou techto zarizeni-ze ma mys dobijeci kolebku jsem videl(mozna ne kazda),ale co klavesnice?
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 14:04
jardas napsal:
...
Chapu,ze Siemensmaniaci budou patrne zasadne proti Benq Wink
...

Já se za Siemensmaniaka považuju,ale proti BenQ (na poli jiném,než jsou telefony) nic nemám.Naopak mám s ním docela dobré zkušenosti. Wink

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 14:16
Bugi napsal:
... Potěšil jsi mě, že sis nevybral nic od firmy Genius. Tu pokládám za druhořadou.

Co člověk, to názor. Já už několik let používám klávesnice a myši od Geniusu a nemůžu si ani v nejmenším stěžovat. Klávesnice s nízkým zdvihem tlačítek a klasickým rozvržením, poslední myš je 8-tlačítková s možností nastavení funkcí, přepínatelná citlivost až 1600 dpi (Ergo 520). Pravda, že u té myši byl problém s ovladači dodávanými s ní na CD. Ale po stažení nových ze stránek výrobce vše OK.
Ale každý má svoji oblíbenou značku Wink

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 15:53
jardas napsal:
NA Benq mne zaujalo ...
citace:
Využítím převratné X-Structure technologie nůžkového stlačení kláves, nabízí BenQ A500 mutlimediální klávesnice při psaní ten samý pocit, jako při psaní na klávesnici u notebooku. Psaní na 3.5 mm vysokých klávesách s vahou 70 g je plynulé....

OT, právě kvůli tomuhle bych si ji nekoupil - na notebooku se mi píše naprosto strašně, ty klávesy mi přijdou hrozně malý... IMHO
What's up?

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 16:05
ja zas uz neumim psat na nicem jinym nez na notebooku je to takovej lepsi pocit kdyz do toho nemusis tolik mlatit aby se neco zmacklo

jinak si myslim ze multimedialni klavesnice je k nicemu. ja mam takovou "multimedialni" klavesnici a vubec nic na ni nevyuziju maximalne tak internet a to je asi vsechno
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 16:29
To Bezy-ja to chapu tak,ze klavesy na tom Benq jsou klasickych rozmeru(z obrazku to tak i vypada),ale maji podstatne nizsi zdvih-coz by mi asi i vyhovovalo Think
Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 16:48
Ano ty ostatni tlacitka stejne nepouzijete, ja maximalne pouzivam +/- hlasitost a uplne ztisit reproduktory to je vsechno a obcas to ovladani media playeru taky, spis aby se ti na ni dobre psalo a aby to nebyl nejakej smejd od vietnamcu Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 16:48
Dobrý téma, taky přemejšlim nad novou klávesnicí. To řazení po 3 u benq.. Brácha nějakou takovou dostal k počítači a je to děsný, stránky se u něj vždycky pokoušim refreshovat F4kou Rolling Eyes
Jo a ty multimediální klávesy. Osobně z nich používam Kalkulačka, Tento Počítač a občas ještě používam ovládání přehrávače. Jo a ještě jsem si docela zvykl scrollovat si stránky kolečkem, který na svojí nynější mam po levý straně... Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 17:31
Z tých troch jedine Logitech. V oblastí klávesníc a myší patria medzi najlepších.
Na počiatku bola prázdna množina.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 17:33
Mně osobně na tý logitech vadí, že má ty velký klávesy, ale to je tim, že bych si teď už přál nějakou tu nízkoprofilovou a hlavně co nejmíň hlučnou... A ty jsou zas drahý jak prase Brick Wall

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 18:51
Jj. Scroll kolečko mám taky i na levou ruku na klávesnici a využívám to často. Značka klávesnice je Genius, myš je taky z toho rodu (i když ne ze stejného vrhu). A myslím, že každý kdo má multikl. tak si ty svoje zkratky najde. Podle mě, nejde o to využít všech kláves "na víc", ale urychlení nebo ušetření trošky práce navíc.
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 19:11
2 Lion: Máš pravdu. Jde hlavně o zvyk a názor. Mě osobně ty "laciný plasty" od Geniuse nesedí, ale znám pár lidí, kterým docela vyhovuje. Osobně si myslím, že než Geniuse, tak raději Chicony. Je to to samý, ale většinou levnější.
2 Jarďas: Se spotřebou u bezdrátu Ti neporadím. Já mám starší set a tam je u myši šílená spotřeba. Používám dobíjecí AA baterky (6 klávesnice + 2 myš) a u těch se to dá. Klávesnice i na obyčejných baterkách vydrží tak 3/4 roku. Teď už jsou ale technologie někde jinde. Stačí se podívat jaký potřebuje tenhle set (2xAA klávesnice a 2xAAA myš) a je to jasný. Taky jsem si myslel, že mi kabely nezavazí. Až do té doby, než jsem si pořídil bezdrát. Jo a u bezdrátu se určitě vyplatí investovat do značky. Svý by Ti k bezdrátu mohl říct i Ěňa. Výběr je na Tobě. Wink
K těm vícetlačítkovým myším: na myši mám navíc jedno a to je dost blbě umístěný na levém boku. Pokud nemám nainstalovanej ovladač od výrobce, tak má fci zpět. Věčně s ním vrážím do klávesnice, takže mě dost žere. Asi ho odpojím a bude klid. Jeden můj kamarád měl 8-tlačítkovou a to jsem ji po chvíli chtěl vyhodit. Evil or Very Mad

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 21:15
Ja mam bezdratovou klavesnici a kdyz vam dochazi baterky tak uz to nema takovej dosah a casto to nenapise pismenko vydrzi mi to tak mesic a pul i mys mam bezdrat u ni je vydrz horsi ze znackou se radsi nebudu chlubit

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 15. leden 2007 23:30
Jak říkám, zkus dobíjecí baterky. Mě se osvědčily 15 min Varty. Mají skvělou nabíječku, která si poradí i s běžnýma nabíjecíma baterkama, které teda nabíjí normálně, ale zato pořádně. Jen mě štve, že má vždy jednu ledku pro 2 baterky.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 00:40
No tak furt nejak nevim Think
S tou zatezi systemu/RAm jsem to myslel tak,ze predpokladam,kdyz ma klavesnice programovatelna tlacitka,tak tam patrne bude spustena i nejaka ovladaci utilitka a ta "sedi v RAMce a zere".Samotne ovladace budou stacit,kdyz budou tlacitka natvrdo nastavena z vyroby,ne?
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 07:14
Mno, já mam na klávesnici takový ty věci jako media, mute, www, back, refresh, forward, my computer, calculator... a ty se změnit nedají.. Teda ne přes tu ovládací utilitku. Dají se změnit přes tweak UI a tam je v seznamu ještě o hodně tlačítek víc, než na mojí klávesnici...Pak tu mam čudlíky word, excel a kliknutí na to scroll kolečko a to by se mělo nastavovat tou aplikací, co u toho je, ale tu mam vypnutou, protože ty tlačítka nepoužívam (scorllování funguje i bez ní) a navíc od doby, co jsem si polil klávesnici čajem my tyhle tři věci nejdou (scrollování kupodivu jde Smile)
//zkusil jsem to spustit a zabírá cca 5,5MB RAM. Jinak klávesnice co mam je Genius KB21e scroll

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 15:37
Taky uvažuji o koupi něčeho bezdrátového, ale asi nejdřív lepší počítač!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 15:41
já sem si zamiloval klávesnici na notebooku.. je tichá, nemusim do toho mlátit atd.. jinak multimediální klávesnice je podle mne zbytečná, stejně ty tlačítka využívat beztak všechny nebudeš.. možná tak ty klávesy na ovládání zvuku jsou dobré..

bohemia (+2)
Bažant
Bažant

10 670,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 15:55
Jo, klavesnice na laptopu je fakt skvela. Uz jsem si i zvykl, ze je takova stisnena. Sice mi trochu vadi absence plnohodnotneho numpadu, proto si chci jeste dokoupit klavesnici. A chci prave nejakou uzkoprofilovou, tak jako ma notas. Jinak u normalniho PC mam uz nekolik let tuhle
kód:
http://www.infercom.cz/data/zbozi/862x2.jpg
Z multimedialnich klaves pouzivam jen ovladani hlasitosti, spousteni mailu a nekdy i netu a obcas kalkulacku.
Can´t you ask a little more sexfully?

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 18:49
Hele, já mám podobnou: Mr. Green
Obrázek

bohemia (+2)
Bažant
Bažant

10 670,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 20:28
Ty uz ji mas snad i nejak ergonomicky tvarovanou:) jeste ale k te vydrzi baterek, v mysi i klavese jsou 2xAA. Klavesa jede v pohode snad cely rok, ale mys je zrout, kazde tri ctyri tydny chce nove...
Can´t you ask a little more sexfully?

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 21:41
Kdyz jsem tak po nich koukal,tak jsem hned vedel co nechci a prekvapilo kolik jich je takovych-"nemaji sipky",resp.maji,ale umisteni je proste notasove a to mi vadi
Obrázek
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 16. leden 2007 22:41
Jj, tahle se mi docela líbila až na to rozmístění. Kámoš podobnou má a na tom se nedá psát, vůbec jsem tam nemohl najít Delete, Home, End atd, přitom tyhle klávesy používam hojně a jsem zvyklej je mít na svým místě...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 18. leden 2007 12:39
Viděl jsem v Hypernově bezdrátovou klávesnici a myš za 449Kč! Tuším značka byla Logitech, či tak nějak! Stála před slevou 850Kč.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: čt 18. leden 2007 12:45
2jarda+jenda: za dva tri dny byste si v pohode zvyknuli.. take jsem se nejdříve bál, že si na notebook nezvyknu ale je to uplne v pohode, za dva dny uz to bylo.. Smile

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: čt 18. leden 2007 23:57
Nemam duvod neverit(jen ta doba by byla v mem pripade asi delsi-netravim u PC zas tolik casu),ale abych byl uprimnej-na neco si (pokud to jde) zvykat nechci a myslim,ze to asi neni ani prilis vyhodne rozmisteni na pouziti pri hrach Wink

Chci se zeptat-
to ovladani prehravace lze pouzit i na jiny nez je WMP?
Ovladani prohlizece(home,back..)funguje i na FF,nebo jen na IE?
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 13:22
Ovládání přehrávače funguje ve všech přehrávačích, které to podporují. Zatím mi to jede na všech.
Klávesy Home, End, Page Up, Page Down etc. fungují všude. Pokud myslíš ty MM, tak by měly být funkční pro hlavní browser. Ale to záleží na ovladačích.
2 Beat: Nebyl to náhodou Labtech? Jméno je podobný, kvalita nikoliv. Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 18:56
Na jetAudiu jsem s MM tlačítkama měl trochu problémy, ale zdá se, že od tý doby, co jsem si stáhl nějakou nejnovější betaverzi, tak to jede v pohodě.. Web tlačítka mi v Opeře jedou taky v pohodě, ale nevyužívam je.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 19:07
ja sem si ted objednal tuto:
Obrázek
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 19:09
To je ta s tim podsvícením ne? Pak napiš, jak se na tom píše a jak moc ostrý to světlo je Smile

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 19:22
Ultratenká multimediální modře podsvícená klávesnice vyrobená ze speciální hliníkové slitiny zaručuje mimo exkluzivního vzhledu a příjemného ovládaní i extra dlouhou životnost. Extra vhodná pro noční hraní nebo lan party. Po nízko položených klávesách se lehce pohybuje, stlačení kláves je extrémně tiché a citlivé.

Navíc obsahuje multimediální klávesy, které nabízejí jednoduchý přístup k oblíbeným programům a prehrávačům (MP3/DVD/CD), případně k e-mailové schránce nebo k internetovému prohlížeči. Jednoduchá instalace díky USB připojení.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 19:30
Mně osobně by na těch mm tlačítkách vadilo, že po slepu skoro neni šance poznat, který patří k čemu.

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 19:44
Imho je multimedialni klavesnice zbytecnost. Miluju rychlej pristup k funkcim, ale to se da bez problemu i na normalni klavesnici. Slovnik -> jenom zmacknu CTRL+ALT+S, totez winamp a opera (jenom W a O) a dalsi programy (notepad++, compiler na programovani atp,). Tento pocitac -> WIN tlacitko+E a kdyz du do nakejch slozek na PC, tak WIN tlacitko+R a zadam cestu kam. Kdyz dobre znate cestu tak to je rychlejsi to napsat (pokud nemate kilometrovy nazvy slozek). Taky pouzivam WIN tlacitko+D (minimalizovat vsechny okna). A jiste nemusim zminovat vsemi tak oblibenou zkratku, bezkonkurencne nejnepostradatelnejsi pro chod systemu windows, a tou neni nic jineho, nez CTRL+ALT+DELETE Mr. Green Zkratky si muzete ve winech nastavit sami na CTRL+ALT + neco, takze rychlej pristup neni problem. Jediny co od klavesnice chci je, aby se na ni dobre psalo a to splnuje opravdu skoro kazda. A scrollovani koleckem na klavesnici -> nerad si nicim kolecko u mysi, natoz pak kdybych ho mel na klavesnici. Pouzivejte ho intenzivnejs delsi dobu a uz ani nebude solidne reagovat (at bylo puvodne sebeqalitnejsi). Na scrollovani pouzivam zmacknout tlacitko mysi a jenom s ni hejbat nahodu a dolu. Je to bezkonkurencne mnohem rychlejsi na vetsi scrolling a nic se tim nenici.

Vsechno jenom muj nezor ale rozhodne si za nim stojim Wink
Zasláno: pá 19. leden 2007 19:49
Asi zmenim nazor... Tohle je mazec. Jak sem to videl tak si tak rikam, ja ksem doted moh vubec zit bez toho!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
http://www.czechcomputer.cz/czc/products.nsf/v/3595D6008B1A594EC12571D40042EFB1/$file/39840v.jpg
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Obrázek

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 20:04
Mr. Green nepoužívat kolečko, abych ho nevojel... Nemáš náhodou klávesnici zabalenou v igelitu? Wink

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 20:10
hhh... Kolecko je tak maximalne na meneni zbrani a kdyz ho ma clovek vojety tak prepne na nuz misto na raketomet Mr. Green A lione ja nevim co ty to s tou klavesnici doma provadis ale ja k tomu teda jeste asi nedospel Wink
Obrázek

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 20:14
No, ještě jsem to nezkoušel, ale kdyby byla v igelitu balená, dalo by se nad ní v klidu večeřet, popíjet, holdovat alkoholu a provádět další neřesti Very Happy

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 20:15
Jj vsechno by na tom slo, jenom psat ne Mr. Green
Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 20:17
jj proto sem si koupil tudel tu....ta je podsvicena,nizka,gumova tutiz neklapaci a vodeodolna Slinták

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 20:19
Jj vsechno by na tom slo, jenom psat ne Mr. Green

//EDIT: pardon to se mi sem samo hodilo pri refreshi... Anxious
Obrázek
Příspěvek upravil 1× krMeEjNzy, naposledy pá 19. leden 2007 20:20.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 20:19
Obrázek
Já nevim, jestli to svítí nějak dokonale.. No uvidíš.. Smile

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 20:22
2 jenda: Myslim ze ve dne to nepotrebujes a v noci to bude stacit (stejne jako podsviceni na mobilu na 2%). Hlavne tohleto delaji aby to neobtezovalo okoli...
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 01:54
Ta světlá vypadá docela dobře. Jen jsem zvyklej mít vyklopený nožičky, aby byla klávesnice nahlá a u téhle to vypadá, že ty nožičky snad ani nemá. Hlučnost klávesnice mě ani tak nezajímá. PC mám v pracovně a ta je na opačné straně bytu, než je ložnice a děcák.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 16:24
Mě hlučnost docela vadí - máme byt 2+1 a ten zvuk se večer hrozně rozléhá Brick Wall
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 16:55
jenda.69 napsal:
Já nevim, jestli to svítí nějak dokonale.. No uvidíš.. Smile
počki počki ty ji mas??? Shocked

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 16:56
Bych rek ze jenda spis myslel podle tech obrazku...
Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 17:08
asi jo no... Smile

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 18:03
jenda.69 napsal:
Jinak klávesnice co mam je Genius KB21e scroll

str.2 Wink

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: čt 22. únor 2007 22:02
Tak mi doma pribylo toto Smile

Logitech Media Keyboard Elite CZ

Obrázek
Obrázek

tomiklanger (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: čt 22. únor 2007 22:25
JJ, ta je dobra... Smile Tu ma kamarad a kdyz sem u nej byl, tak v pohode, jenom, co mi na tehlech klavesnicich vadi je to, ze se ty klavesy mackaj docela tezce, nejvice mi vyhovuje klavesnice na notebooku, ale jinak klavesnice s nizkym dopadem...Wink Smile

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 01:00
No kdyby jsi vedel na cem jsem psal pred tim,tak bys mluvil jinak Wink tohle psani neni nic tvreho-tedy v porovnani...stale postupuju smerem vzhuru Smile
jen si pomalu zvykam na velikost klaves-ta stara je mela mensí,resp,byly mezi nimi vetsi mezery...ted to mam samy preklep :-/
Obrázek

tomiklanger (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 19:04
To znam...Very Happy Kdyz jsem treba mesic jenom na notebooku a oak treba ve skole jdu na PC, tak je to fakt hruuuza...Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 9. březen 2010 01:00
Sháním klávesnici:
Chtěl bych:
- levná cena (tak do 500 Kč)
- nízký zdvih kláves
- čudlíky: kalkulačka, mute, další/předchozí písnička, play/pause
- nerachotivá
- jestli je usb nebo ps/2 je mi upřímně jedno; nevím, jaký je mezi tím u klávesnice v praxi rozdíl
- aby ledky num/caps/scroll nesvítily jak zm*d Mr. Green
- eshop, kde mají zároveň i levnou baterku do kaisera Laughing

Do mého okna padla tato: http://www.mironet.cz/microsoft-comfort-curve-2000--klavesnice--usb--cz--cerna+dp76796/
Jen nemá ty čudlíky další/předchozí, ale to asi jde namapovat (místo zbytečných zpět/vpřed), že? (Jak?)

Takže jestli znáte lepší, tak řekněte. Jestli víte, jak přemapovat tlačítka, tak řekněte... Jinak tuhle klávesnici má brácha, takže si kdyžtak ještě očíhnu, jestli není rachotivá... Laughing

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: út 9. březen 2010 09:11
Hehe, tuhle klávesnici jsem už někde viděl..
Mně se zdála, že se jakoby rychle omačká... A nikdy mi neseděl tenhle styl nakřivo Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 9. březen 2010 14:01
Ten styl bych přežil. Ale je fakt, že na tý bráchovo už nejdou vidět klávesy WASD Mr. Green

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 9. březen 2010 17:52
Proč jenda pořád schání levný klávesnice a nekoupí si radši dražší kvalitní, třeba s podsvícením kláves a programovatelnýma tlačítkama, ano narážím na G15.
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 9. březen 2010 18:12
jenda: správná apple ovce má mít apple-like klávesnici Very Happy

ale ta od ms nevypadá tak špatně Wink
Microsoft dodává k myším nástroj, jmenuje se to IntelliPoint a dají se tam mapovat všechna tlačítka, tak bude něco takového i u klávesnice.
křivou klávesnici určitě ano, mám takovou v notesu a píše se mi teda o dost líp než na klasické rovné...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 9. březen 2010 23:10
Thompson: podsvícení kláves - nadávam i na to, že mi svítí num/caps/scroll, takže zbytečnost | programovatelný tlačítka - na co 3 (_Y_) tlačítek? Mně stačí těch pár, co jsem vyjmenoval ... Sice je G15 levná, ale pro mě až zbytečnej luxus. A navíc teď jsem nezaměstnanej, kapesný asi dostávat nebudu, tak nehodlam za klávesnici vyhazovat 2 litry (nebo kolik stojí)

LivArt: už jsem myslel, že mi nabízíš tu za 1,5k na Mironetu Mr. Green Jenom mě fakt hodně mrzí, že Logitech nemá nic levnějšího podle mých představ, abych nemusel instalovat další soft ke klávesnici (mam logitech myš)... Ale tak asi přeci jen půjdu do tý MS. Co jsem tak četl, tak MS prý dělá dobrý klávesnice.
Zasláno: po 15. březen 2010 22:12
MS klávesnice je se svým SW totálně na pěst v případě, že člověk nechce používat WMP (a to já fakt NECHCI)...
Tlačítko "play" VŽDYCKY zapne WMP, pokud neběží. Až když běží, tak až PAK jdou používat multimediální tlačítka i v jetAudiu, ale to jenom když je jeho okno aktivní... :-/

//aha, tak ok... Chyba byla jednoznačně mezi klávesnicí a velkým modrým balónem... Když jsem jetaudio nastavil jako default přehrávač na audioCD, tak už všecko funguje správně. Applause

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 1 z 7