Zasláno: po 11. červenec 2011 23:26
LivArt napsal: Elephant: co se týče *nixových systémů (což android je), tak velikost ram hraje docela podstatnou roli, protože od té se odvíjí (v případě androidu) i swapovací prostor. Imho bys poznal víc rozdíl třeba 128-192MB ram než 400-500MHz cpu. Navíc wildfire má grafický čip tuším ardeno 200 (stejně jako třeba zte blade), takže angry birds by na tom mohly jet docela hratelně.
LivArt: to nevím, jestli má akceleraci. Vycházel jsem z katalogu mobilů na MM, kde je napsáno, že chybí (v mé paměti ohledně srovnávacích článků HTC WF x VF845 jí taky nemá).
O RAM se s vámi hádat nebudu. Procesor mám +/- stejně pomalý ARMv6 a rychlé načítání app není ani při volné RAMce.
Jinak na Android jako náročnější uživatel můžu doporučit pouze standardní rozlišení HVGA, WVGA. Na všem ostatním se aplikace resizují a nemusí to dopadnout vždy dobře. Navíc QVGA přišlo až po větších rozlišeních, tak na to Android není moc dělaný (např. widgety se překrývají, někde na nich něco chybí)... Proto bych do něčeho mi normální Androidí poměr stran už nešel. Sice se podpora QVGA zlepšuje, ale stále to není ono.