Zasláno: pá 29. červenec 2016 13:41
Teda, Číňan to pěkně prosral!
Objednal jsem Hance obal na telefon a přišel takový, který přibližně seděl velikostně, ale díry úplně jinak a i tvar byl oblejší než měl telefon.
Tak jsem se rozhodl, že z Číňana vyrazím zpátky svůj milovaný dolar. Ten moc nechtěl, ale po pár fotkách obalu uvolil, že by mi tedy vrátil 0,6 dolaru a co já na to.
No a já mezi tím řešil, že mi nefunguje internet a na Číňana si ani nevzpomněl až doteď. Teď mi přišel mail z PayPalu, že mi Číňan vrátil peníze. Celý dolar.

A má to, kdyby si ty peníze nechal, tak si na to už nevzpomenu...

Zasláno: čt 3. listopad 2016 12:51
Jaktože je Amazon tak populární? Když mají mít dopravu do ČR zadarmo, tak jsem se tam šel podívat na LED svítilny a v tom se vůbec nedá vyznat, u poloviny svítilen není napsaný ani světelný tok natož, aby se podle něj dalo filtrovat...
To dokonce i na DealExtreme už tyhle filtry mají.

Zasláno: pá 16. prosinec 2016 12:45
Další
dobrá zkušenost s CZC. Objednal jsem notebook na prodejnu (no spíš výdejnu), dneska dojdu na prodejnu, paní přinese notebook, tak koukám na typové označení a ono je trochu jiný. Tak to paní říkám a ona, že musí být stejný tohle dlouhý maličký číslo a že je stejný, protože začíná NXGC... Došla si pro lupu a to dlouhý číslo bylo v prostředku taky jiný.
Prý přišly ty notebooky dva a ten druhý už někdo vyzvednul a asi mu dala tedy špatný. A pro mě zůstal tenhle jiný, nejspíš ten, co stojí o 3 tisíce míň.
Tak si to prý mám objednat znovu.

(A doufat, že to zase nedá někomu jinýmu

)
Abych byl fér, tak ta výdejna není přímo CZC, ale elektrosoučástky, kde navíc vydávají i objednávky od CZC. Ale i tak, paní by měla dávat na číslíčka pozor. Taky přece nedá rezistor 10 ohmů někomu, kdo chce 10 kiloohmů