Zasláno: po 18. prosinec 2017 00:42
jo, kdyz jsem to mel blizko k nim na haje, tak jsem jezdil do czc taky. Ale pak se hrozne zhorsila ta jejich dostupnost, kdy veci co meli skladem na hajich nebyli schopni "naskladnit" v radu dni.. Takze jsem zacal radsi jezdit do Alzy. Vetsinou teda do Holesovic, takze to muze byt taky faktor - tam to proste funguje, ohledne pobocek mam taky krapet pochybnosti

Ale je teda fakt ze ten prusvih co se mi stal tedka, tak to byla mimoprazska pobocka - a vse v pohode nastesti
Jako co me u alzy fascinuje, to jsou ty jejich experti

Radci u produktu.. to jsou vetsinou fakt perly, nezridka se v druhe vete neguje obsah prvni a tak
Poplatek za vyzvednuti me taky stval na zacatku, nehlede na to ze cenov eto bylo horsi jak czc.. ale cenove jsou vetsinou nastejno, a ten poplatek taky neni vzdy - ale to je spis o stesti, ze to na te pobocce zrovna nahodou maji

Takze taky zalezi o jake jde misto, a produkt.
Jedina vec kterou jsem nedavno risknul v CZC byla televize, protoze tam k tomu za stejnou cenu meli Magic Remote. Alza k tomu mela nejakej prenosnej reprak, co by mi byl k nicemu, a ten ovladac je docela mastnej, tak jsem to risknul, a zatim dobry