Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Nakupování po internetu

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK

Re: Nakupování po internetu

Zasláno: út 27. srpen 2024 19:20
jenda^^ dne 09.12.2008 napsal:
Řekl bych, že na internetu dneska nakupoval už skoro každej...
Co nakupujete nejčastěji?
Jaký máte zkušenosti z internetovýma obchodama?
Jen se podělte...

Já osobně nakupuju přes internet většinou elektroniku, teda snad jsem tam nic jinýho ještě nekupoval.
Kupuju hlavně na cybex.cz, czc.cz a kasa.cz.

Ale třeba máma po netu už párkrát nakupovala podprsenku Laughing

A ještě by mě zajímalo: je normální, že mi z CZC posílají objednávku ve dvou balíkách (a každej je podle všeho navíc ještě jiným autem)? A nebo tam mají jenom nějakou chybu? Mr. Green

Tak žádnej z těch obchodů už neexistuje Sad

CzC bude rozpuštěno do polskeho tržiště Allegro...

https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-slibovany-rozvoj-se-nekona-czc-propousti-a-zavira-prodejny-40485702
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: út 27. srpen 2024 20:25
On ani mall.cz už dlouho nebude existovat...

Četl jsem, že se taky má přesunout na Allegro jako značka Green
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

890 560,- VK
Zasláno: út 27. srpen 2024 21:01
Občas jsem v Mall.cz i CzC něco nakupoval. Takhle když to bude součástí tržiště, kde se přeprodávají věci z Aliexpressu, tak k tomu lidi nebudou mít důvěru...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: pá 30. srpen 2024 11:18
Co jsem psal... Už je pod drnem polského hrobníka i Mall.cz.

https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/mall-allegro-czc-internetovy-obchod-online-elektroniky.A240830_090902_ekonomika_ven

Jeho novou podobu v podobě tržiště jsem stejně bytostně nesnášel...
Zasláno: po 9. červen 2025 12:06
Taky jste o víkendu nakoupili Reebok? Konečně se ze značky v Česku pro snoby, stává značka pro dělňase jako v jejich domovině...
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/reebok-internet-slevy-firma-cesko-memes-prispevky.A250609_092505_eko-zahranicni_jadv

Celý víkend měli na eshopu ceny, které si zaslouží označení Black Friday, v jejich případě Summer a boty a oblečení se daly nakoupit za cenu do stovky. Jak se nyní ukazuje - u akčního zboží jim nefungoval přepočet z eur a např. místo 50 € se ukazovalo 50 Kč.

Pošlou, nepošlou? Osobně tipuji, že nepošlou s nějakým v lepším případě omluvným textem. Ale kdo nehraje, nevyhraje. Pro jistotu placeno kreditkou.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

890 560,- VK
Zasláno: po 9. červen 2025 13:19
Vzhledem k tomu, že o tom psal skoro každej na sociálních sítích (ze začátku jsem nechápal co se jako vlastně děje, co je to zase za masovou hysterii), tak předpokládám, že tam nakoupil tak milion lidí dohromady tak dvacet milionů párů bot. Takže si myslím, že nic nepošlou.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: po 9. červen 2025 14:13
Žiju v jiné sociální bublině a u mě na Facebooku nic nebylo Laughing Taky jsem na něm o víkendu skoro nebyl.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

890 560,- VK
Zasláno: po 9. červen 2025 16:00
Ne? u mě bývalá spolužačka dávala screenshot nákupního košíku s asi 10 párama bot za celkem tak 200 Kč. A jiní ji tam upozorňovali, že to bude podvodný e-shop a že jí v lepším případě nic nepřijde a v horším případě jí někdo vyluxuje účet, načež je poučovala, že je to oficiální e-shop... Very Happy

V tu chvíli jsem přemýšlel, jestli jde o podvod, nebo nějakou marketingovou akci.

Pak jsem viděl, že o tom psali jiní lidi a začali sdílet memy... a pak začaly memy sdílet i firmy... pamatuju třeba divný AI obrázek od Arriva s autobusem co má místo opěrek hlavy krabice od bot...

Ale je pravda, že takhle fungují algoritmy sociálních sítí - když projevíš zájem o jednu věc, začne tě to krmit podobnými posty a nakonec skončíš v králičí noře toho, že se ti zobrazují jen posty o tom, že Země je plochá...
Zasláno: po 9. červen 2025 16:34
Tak nic nedostaneš:
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-zakaznici-maji-smulu-zbozi-koupene-v-kuriozni-slevove-akci-reebok-dodat-nemusi-40524940

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 23 z 23