Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Nastroje,vrtaky apod.

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kutilství
jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK

Nastroje,vrtaky apod.

Zasláno: po 10. říjen 2005 19:27
tohle musite videt-prave jsem vrtal a toto se mi povedlo s vrtakem Shocked
samozrejme,ze byl z prislusenstvi k lacinemu naradi,ale toto bych necekal

Obrázek
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2005 19:32
Co jsi stím vrtal Shocked

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2005 19:32
aspon mas uhhelnik Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2005 19:37
heh taky se me to povedlo Wink ....ale to je tim z ceho je ten vrtak -- tento byl asi nejaky hodne levny (pac kvalitni se neohne Mr. Green ale z jednoho budou dva Mr. Green Mr. Green )

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2005 19:38
odvrtaval jsem obycejnej zeleznej nyt-pravda-vrtak uz byl tupej a trochu jsem pritlacil a asi ne uplne v ose Confused
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2005 19:38
Že by žhavý kandidát na výrobek roku? Applause
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2005 19:40
no potom co strejda zlomil 3 vrtaky na jednom kousku tak se nedivím ničemu d'oh! d'oh!
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2005 19:52
Zlomení vrtáku je v pořádku, ale ohnutí určitě ne. Nemůžeš ohnout kalenou ocel.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2005 20:04
asi ho v Pakistanu zapomneli zakalit Laughing kazdopadne si ho schovam Mr. Green
Obrázek

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2005 22:02
jardas napsal:
asi ho v Pakistanu zapomneli zakalit Laughing kazdopadne si ho schovam Mr. Green

Možná při výrobě zakalili tolik, že ho zapomněli zakalit Mr. Green

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 11. říjen 2005 06:43
Tak tohle už sem měl taky byla to čtyrka ze sady 300 Ks za 150,-Kč a deformace proběhla tak že jsem vzal el. vrtačku a trochu víc na něj přitlačil. Naopak vidiák kterej se mi moc líbil byla 6ka vidiák do vrtaček s pneumatickým příklepem měl totiž tři břity. Při pohledu na špičku to vypadalo jako hvězdička. Do betonu byl nedostižnej méně námahy prostě žrout.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 11. říjen 2005 08:39
Vidiak-Kyticka??Je fakt,ze do specialek nechodim-tohle neznam Shocked
a to se da opatrit i do normalniho sklicidla,nebo je to jen vymysl nejake firmy k jejimu naradi?
Obrázek

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 11. říjen 2005 13:10
Jarouši co se týče vrtáků trochu sem zaserfoval po internrtu a našel sem tohle www.vrtaky.cz Snad tam najdeš něco co rozšíří tvé vědění čtyř břité vtráky dem tam ale viděl až od větších průměrů ale zas tak moc sem to neprolejzal.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.
Příspěvek upravil 2× otesánek, naposledy út 11. říjen 2005 13:21.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 11. říjen 2005 13:20
juknu,díky Wink
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 1. únor 2007 09:14
V téma tu o jídle se zvrhlo na nářadí a vzpomněl jsem si že Jardas(chudák zas má hafo práce) založil toto téma.
No ty KNIPEXi jsem si koupil několikatery Wink Pokusím se je vyfotit. Hlavně mám radost z těch co mají rovné čelisti a dají se použít místo klíčů. Mají pohyblivou dolní čelist a tak se síla stisku údajně zvětšuje 10x Shocked Zkoušel jsem v laborce povolit jedenu matku a šlo to hezky. Normálním klíčem vůbec nešla a prstýnek jsme tak velký neměli. Mám i menší velikost na vodovodní baterie. Pak klasické "sykovky" také dvou velikostí a jedny velká na držení trubek! Pomalu to již nedostanu do bedny a to mám jen na nářadí. Na klíče mám zvlášť! Mám pěknou sadu "očko-klíčů" s ráčnou! Drool Drool Drool
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 1. únor 2007 19:17
mám tu v robotě jedny fajn kleště. je to vlastně univerzální klíč, ale zcela na jiném principu, než jsou třeba francouzáky. mám je ve velikosti 0-32 a stojí 1200,- bez dph. viděl jsem je ve verzi do 60mm a tam jsem se raději na cenu ani neptal
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 09:02
Nejsou podobné těmto? Mám ty nejmenší a prostřední!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 5. únor 2007 21:56
jo. jsou to ty první
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 5. únor 2007 22:01
Tak tě malinko naštvu. Ty menší za 800Kč s DPH a větší za 1000 s DPH!!! Shocked Slinták Slinták
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 5. únor 2007 22:05
tady to tak chodí. méně se vydělává, ale všechno je dražší
(jsou to ty do 32mm?)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 5. únor 2007 22:09
To není tak! Jen mám známého v bazaru!! O legalitě je zbytečné se bavit, ale já na to doklad mám a on asi nějaký taky! nekoupím já, koupí jiný!
Jo, jsou to ty do 32mm!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 5. únor 2007 22:11
já neříkám, že je máš z bazaru, ale tady je opravdu všechno dražší.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 5. únor 2007 22:14
Tak jinak! V běžném obchodě ty menší za 1500Kč s .. a větší za 1800Kč s...!!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 5. únor 2007 22:30
teď už jsem to pochopil. říkám, že mi je nabízel za nejakých 1300,- ale ze známosti
Zasláno: út 6. únor 2007 18:47
zítra si jdu koupit vrtačku makitu 1030w. máte s tím někdo zkušenosti?

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 6. únor 2007 19:36
Makita by měla být v pohodě. I když... Brácha si koupil aku vrtačku a té věčně odcházely převody. Problém byl ale v tom, že ji zatěžoval víc, než na co byla konstruovaná.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 12. únor 2007 09:12
To pak odejde každá značka. S Makitou mám zkušenost jen u kladiva. Používáme ho na zarážení sond a dostává někdy pěkný záhul a je v poho!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 13. únor 2007 17:44
tak tu makitu mám. její správné označení je 2051 a má 1010w.
ze 4650.- byla akce na 4200.- a ještě jsem ukecal na 3850.-, tak jsem alespoň udělal tržbu a přibral jsem jedny nůžky na plech za 225.- od extoolu. a na ty jsem pak taky dostal slevu. a rpotože cca hodinu před tím jsem byl se synem na odběru krve a byl při tom zticha, tak jsem mu koupil jedny malé sykovky za 200.-. na ty jsem nakonec taky dostal slevu, takže jsem nakonec zaplatil rovné 4000.-
tak se nakupuje. líná huba hotové neštěstí

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 15. únor 2007 23:22
A nebyly to jen halucinace z přílišné ztráty krve? Mr. Green Docela Ti závidím. Taky bych si potřeboval nakoupit nářadí. Jen marně přemýšlím, kde na to vzít a nekrást. Think

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 16. únor 2007 17:24
dobrá rada drahá. takže co dáš?

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 16. únor 2007 18:07
Makita je v poho. Ale s tvrzením, že ji zatěžuji více, nesouhlasím!!! Po mých protestech, když tam dali jinou převodovku, než tam patří (s příklepem, děkuji nechci) mi vyměnili i tu druhou pokaženou. To, že vrtám 13ctkou vrtákem do dřeva a převodovka to nevydrží není přece přílišné zatěžování Evil or Very Mad
Ale to je jediná chybička na kráse. S Makitou jsem spokojen. Bourací kladivo, vrtačka (ta už má více jak 4 roky a stále kvoká), úhlová bruska (flexa) a pila ocaska jsou v permanenci stále a bez problémů.

http://www.naradi-vitek.cz/MAKITA/aku-vrtaci-sroubovak-Makita-6349DWFE_g497.html
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 17. únor 2007 00:30
No to jsi říkal Ty, že ji používáš dost často. Možná jsem to jen špatně pochopil. Když tak nad tím teď uvažuju, tak to asi mělo spojitost s tím, že díky tomu, jak často ji používáš, poznáš, že ta nová převodovka je pomalejší (nebo slabší?) než ta stará. Think

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: so 17. únor 2007 12:54
Je pravda, že je používaná velmi často. Taky proto, je to profi nářadí. Kdybych chtěl něco jen na pár použití, tak si koupím Black & Decker za 1500,- v nějakém supermarketu Rolling Eyes
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 19. únor 2007 15:00
Tatík mi koupil za "výhodnou" cenu "nářadí"! Razz Razz Razz Razz Po prvním použití šlo do šrotu Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ani mu to nemohu říci! Měl takovou radost jak dobře koupil! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 10:19
to : jeňa:: na b&d nedám dopustit! asi jsi jeden z těch, kteří ani neví, značka dewalt je vlastně profi verze b&d, tak jako má narex protool. a dewalt je na druhém místě co se týče kvality.
a to tě nenapadlo, proč se ceny b&d pohybují právě v těch pozicích a ne jako u jiných značek (sada 4 ks elektronářadí za 599,- nebo aku vrtačka za 245,- atd.) ?

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 10:22
Protože to je nářadí pro kutily!!! Mám doma aku vrtačku b&d asi tak 7 let a stále s PŮVODNÍ baterkou. Pravda již musím koupit novou, ale udělal hromadu práce!!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 11:05
nevím jeňo kolik toho doma nebo po známých nakutíš, ale b&d považuji za nejvhodněší cajk pro ČASTÉ domácí práce. já se bohužel musím pohybovat ve vyšších cenových kategoriích, jinak bych taky šel do b&d.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 11:16
Je to spíš nárazovka. Většinou na meloušcích. Doma mám již skoro vše udělaný a jen opravuji! Za nářadí bych utratil hóóódně peněz. Sice bych ho nepotřeboval tak kvalitní, ale když ono je tak hezkýýý Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 3. březen 2007 14:02
No, pokud můžu mluvit za bráchu, tak ten jezdí hlavně po montážích, takže by mu B&D bylo k ničemu.
S B&D jsem se setkal jednou. Půjčil jsem si příklepovku od kolegy ze zaměstnání. Po cca hodině to nevydržel soused a přinesl mi pneumatický kladivo od Makity. Když jsem si chtěl půjčit onu vrtačku příště, tak už ji kolega neměl. Odešly jí převody.
Pokud je B&D pro domácí kutily, tak určitě ne pro ty, co bydlí v paneláku, jako např. já. Na občasné vrtání do cihel, nebo do dřeva to může být dostačující. Já si musím koupit něco podstatně trvanlivějšího.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 14. březen 2007 16:21
Koupil jsem si malý aku šroubovák v kufříku a v něm hafo bitů. Stál pouze 500Kč. Celkem jsem se divil kolik vydrží a že má celkem výkon. Bylo to v Glóbusu. Mají tam zajímavé zboží. Neočekávám zázraky, ale na to moje kutilství stačí. Hlavně je do jedný ruky a má světlo!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2007 10:28
to:bugi:: na panel a beton jedině pneumatiku nebo profi - hilti, dewalt, narex, makita
to:beat::tuhle zkušenost mám taky. njkvalitnější bity děla opravdiu b&d. s jedním zašroubuješ až několik TISÍC vrutů, než jej zničís. to se opravdu bity, které stojí až 70,-/ks mohou jít zahrabat. problém je, že nejdou koupit jednotlivě. aspoň jsem ještě neměl štěstí a nenarazil jsem na prodejce, který by je jednotlivě prodával.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2007 10:53
Kupuji v Praze u Rota jednotliví bity a jsou celkem kvalitní. Horší to je s výběrem!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 16. březen 2007 13:16
myslím jednotlivě b&d

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 16. březen 2007 13:46
Tak né přímo tuto značku, ale jinak jsou velice kvalitní! Chceš zjistit výrobce, nebo jaký sháníš?
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 19. březen 2007 18:28
ne nepotřebuji. ale vloni se mi povedl kousek.
sháněl jsem bity v ceně tak asi 40,-kč/ks. nikde nic takového neměli, ale v jednom krámu mi řekli, že už je vyprodali a že přijdou asi za 14 dní. tak jsem si koupil dva po 8,-kč s tím, že na těch 14 dní mi to vydrží a pak si koupím ty lepší. doma mi nějak nelezla do hlavy povrchová ůprava těch dvou kusů. a taky že jo. prodavačky to popletly a všechny bity z té várky prodávaly za opačné ceny. ty bity už mám skoro rok a jsou téměř neopotřebované. haluz jak cyp

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 19. březen 2007 19:38
To jsi nešel koupit další? A co cgudáci co si koupili ty "lepší"!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 19. březen 2007 19:56
na co, když tyhle dva ještě fungují a patrně dlouho fungovat budou
Zasláno: po 4. červen 2007 18:36
neávno jsem si opravoval kango
Obrázek

rozebral jsem ho ještě více, ale měl jsem tak zprasené ruce, že jsem raději mobil do pazourů nebral
Obrázek

budete se divit, ale šlape ještě líp než bylo nové. asi proto, že je to product people republic of china
Zasláno: pá 19. prosinec 2008 18:59
varování!!! nekupujte makitu. nechtějí uznávat záruční závady. mně se po roce a půl zasekla rychloupínací hlava a oni řekli, že je to běžným užíváním. kašlu na ně, jdu do narexu. s nimi jsem problémy neměl.

kdybych využíval nářadí denně, tak bych to pochopil, ale ta vrtačka měla nalítáno tak 20-25 hodin.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 22. prosinec 2008 16:37
Trvej na reklamaci a uveď že nebyla tolik využívaná. Tímhle tě právě zkouší odradit. Klidně bych podal stížnost až na ČOI. Škoda že kjamarád co tam dělal tragicky zemřel Sad Sad Sad
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 23. prosinec 2008 18:18
Já nevím, už jen ten název tý značky ve mě nebudí důvěru. Přijde mi to jako "maketa" Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 16:29
makita je made in japan.

řeším to jiným způsobem. po 35ti dnech se vratčka nevrátila, tak budu chtít zpátky prachy. naštěstí jsem si nechal do reklamačního protokolu zapsat, že i po 35ti dnech se vrtačka nevrátila, ale a žádost prodejce se vyrovnání bude řešit po novém roce

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 18:58
Makita je kvalitní značka a pokud má takový problém, tak bych opravdu trval na tom, že nebyla moc používaná. Ze "značkových" je nejhorší šmejd Black&Decker. Narex je dobrá volba. S tou jsem se zatím nespálil.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 19:29
s NAREXem souhlasim ,.., muj "ujo" ,. rekonstruoval stary barak a vsecko narex vydrzelo kazzdy den pracovat ,.,. jine veci sou davno out Mr. Green
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 19:36
Táta má zajímavý historky s nekvalitním nářadím z doby, kdy dělal ještě soukromě zedníka... Měl nářadí všechno jen lepší značky.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 6. leden 2009 08:48
No měl jsem aku vrtačku Black&Decker a nemohl jsem si na ní stěžovat. Baterka vydržela skoro 5 let! Kdyby mne nová nevyšla na tolik co nová vrtačka tak bych si jí nechal. Hádej jakou značku jsem si znovu koupil! Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: pá 9. leden 2009 01:22
určite sis koupil White@Kick@Neger Mr. Green
Obrázek

Vera (+1)
Ženská
Ženská

11 250,- VK
Zasláno: so 30. květen 2009 19:02
S máti jsem si před třemi lety pořídíla brusku Black & Decker a naprostá spokojenost. Výměna kotoučů proběhla loni, což na její vytížení je naprosto perfektní.
Můj miláček je Šedý Blesk alias Renault Megane.

Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 31. květen 2009 16:53
Sice mi práce nic neřiká, ale vím, že táta na B&D dycky nadával a říkal, že to nám nesmí do domu. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 3. červen 2009 08:10
Na profesní práce to není, ale pro kutily dobrá kvalita za rozumnou cenu, ale je to tam někdy náhoda. Mám příklepovou vrtačku Narex již 16let a dostávala dost zabrat a nyní sem tam někdy taky a jsem naprosto spokojen. Mám ještě původní kufr. Výhoda kovových koleček. Nyní je to vše z plastu a to moc nevydrží. Kupuji již vrtáky dražší, hlavně příklepové. To je pak paráda vrtat.
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 5. červen 2009 10:45
jó narex. kdybych měl prachy, tak se vybavím jen touhle značkou. Pray Pray Pray

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 28. říjen 2011 21:14
Nevěděl by někdo, kde by se dal nějak ne-moc draho opatřit tenhle vořech?
Je to na komůrky u mercedesa 190D w201, novější typ.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: ne 30. říjen 2011 03:19
na jaké komůrky??? nedá se to něčím nahradit?

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 30. říjen 2011 08:54
Komůrkový diesel je motor, kde se nafta nevstřikuje rovnou do válce, ale do předkomůrky a odtud je až nasána do válce.
V jedné té komůrce je asi špatný těsnění a potřebovali bychom ji rozdělat a to těsnění vyměnit, jenže tam v Mercedesu vymysleli tenhle debilní ořech na to. Cena originál je asi 1000kč.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 30. říjen 2011 21:16
Tím se to jako rozšroubovává? Jestli to potřebuješ na rozdělání jedné věci, tak nemá smysl to kupovat... skus se zeptat nějakých kamarádů, co fušujou do aut, jestli to nemají... Rolling Eyes

Btw, ty máš nový auto? Smile
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 30. říjen 2011 21:29
Ne, ten medvěd není můj (nicméně je to hezký auto Smile ) Půjčený to už jednou bylo, jenže majitel by si to rád pořídil pro jistotu. Bude potřeba asi častěji, takže metoda koupě je momentálně asi nejrozumnější. Jako mít to míň těch zubů, tak by nebyl problém to udělat na soustruhu, jenže tohle je opravdu jemný. A ano, je to taková matka, která se tímhle sundává, ta to drží pohromadě (tohle v merglu fakt nedomysleli Brick Wall ).

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 30. říjen 2011 21:35
Ale domysleli... Abys s každou blbostí chodil do autorizovaného servisu... Wink
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 30. říjen 2011 21:39
Mno to jo no, ale s autem v ceně 20k jezdit do autorizáku, to bych se na to vykašlal.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 9. listopad 2011 04:35
my jsme se ve škole učili říkat "předkomora". a za našich mladých let "stříkačky" stejně nebyly, tak jsme veděli, že to má každý diesel Wink

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 9. listopad 2011 17:12
jo, správně je to předkomora, ale to je takový suchý...
Jinak nástroj furt nemám, asi to půjde nějakým nasilím... Very Happy

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 15. listopad 2011 13:41
drutek napsal:
my jsme se ve škole učili říkat "předkomora". a za našich mladých let "stříkačky" stejně nebyly, tak jsme veděli, že to má každý diesel Wink

Jsi na omylu. Každý to neměl. Měly to první Avie, ale i ty pak přešly na to že ten spalovací prostor udělali v pístu. Komůrkové vstřikování mělo hodně vad, proto se od něj odešlo, ale jednu dobu to byl hit,naneštěstí pro automechaniky. Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Jen žádnou paniku!!!!

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: čt 17. listopad 2011 02:45
Tak jsem tatovi na vanoce koupil trosku lepsi Aku sroubovak, ty jeho stoji za starou backoru a ty vyhlodany bity jakbysmet. Ma to i s kufrikem

http://www.naradi-dewalt.cz/aku-vrtacka-+-109-dilna-sada-dcx740k2t-p-1015.html
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 17. listopad 2011 05:09
Beat napsal:
drutek napsal:

Jsi na omylu. Každý to neměl. Měly to první Avie, ale i ty pak přešly na to že ten spalovací prostor udělali v pístu. Komůrkové vstřikování mělo hodně vad, proto se od něj odešlo, ale jednu dobu to byl hit,naneštěstí pro automechaniky. Brick Wall Brick Wall Brick Wall

pokud vím, tak to bylo i ve v3s-kách a i tatry 148 to měly. ale u těch si nejsem jistý... Think

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 17. listopad 2011 10:28
a klíč furt nikde... Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kutilství
Strana 1 z 8