Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Nejhorší král, prezident, diktátor aj. v dějinách

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Nejhorší král, prezident, diktátor aj. v dějinách

Zasláno: pá 29. červenec 2005 10:01
Kdo podle Vás byl nejhorší člověk v čele nějakého státu v dějinách?

Pokud znáte i nějakou neveselou příhodu, kterou má na svědomí, tak ji přidejte také.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 10:14
Nemůže mě nenapanout nikdo jiný než Adolf Hitler. A jednu neveselou příhodu, ono je jich trochu víc a myslím si, že je zbytečné se o nich rozpovídávat, protožně sou všeobecně známé.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 10:16
Ono se jich najde jistě víc. Například Hitlerův hlavní protivník Stalin taky zdaleka nebyl žádnej lidumil. Za jeho vlády bylo "odsouzeno" k smrti nejvíc lidí v historii Ruska a své kolegy zdravil prý slovy "Jé, Tebe ještě nezastřelili?".

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 10:21
romulus napsal:
Ono se jich najde jistě víc. Například Hitlerův hlavní protivník Stalin taky zdaleka nebyl žádnej lidumil. Za jeho vlády bylo "odsouzeno" k smrti nejvíc lidí v historii Ruska a své kolegy zdravil prý slovy "Jé, Tebe ještě nezastřelili?".

Sorry za ot, ale ze zjevných důvodů mi docela vadí avatar Small Johna Mad
Veselé Vánoce!

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 10:26
romulus napsal:

No to je pravda, jak tam ty svoje vojcly posílal po miliónech na smrt, taky docela drsný...No jinak ani Američani nejsou úplně svatí, určitě to taky není zanedbatelné čislo v tom Nagasaki a Hirošimě....přitom to všechno byli civilisti....

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 10:28
Někde mám doma článek o nejhorších diktátorech světa. Pak na to kouknu a něco zajímavýho sem hodím. Hodně "zajímavých" kandidátů vládlo v Africe a v Ásii.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 22:08
Tatíček Masaryk taky nechal střílet do svých lidí (tzv. Frývaldovská stávka), nechal umírat chudé hladem etc. a dnes ho oslavujeme. U nás si ale nejspíš zaslouží pojmenování "Nejhorší člověk v čele státu" Gottwald.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 22:27
citace:
No jinak ani Američani nejsou úplně svatí, určitě to taky není zanedbatelné čislo v tom Nagasaki a Hirošimě....přitom to všechno byli civilisti....

Svržení atomových bomb dosáhli američané okamžité kapitulace Japonska. Kdyby k tomu nedošlo, byla by nutná invaze na japonské ostrovy. Nejoptimističtější odhady počtu mrtvých amerických vojáků se pohybují kolem 2 miliónů! Dovedeš si vůbec představit kolik by zařvalo Japonců?

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 22:31
Japonsko bylo i tak těsně před kapitulací. Ale aspoň se mají na co vymluvit.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 22:45
Bugi napsal:
Japonsko bylo i tak těsně před kapitulací. Ale aspoň se mají na co vymluvit.

Japonsko nebylo ani náhodou před kapitulací. Ženy a děti se cvičili k boji zblízka s bambusovými oštěpy. Do Japonska se z Číny vrátila elitní kwantungská armáda. Po celým Japonsku vlály hesla: 10miliónů zemře pro císaře. Japonsko se připravovalo odrazit invazi a v žádným případě neuvažovali (Císař a vojenská klika) o kapitulaci.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 1 z 5