Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Nejlepší alko

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Jídlo, pití
pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: so 28. březen 2009 09:07
hehe jak to čtu, tak to dycky miluju uplně, když se někdo jednou ožere a hned říká že nikdy nebude pít, nebo když ožralec první kategorie říká že přestane z chlastem.. Very Happy chápu to, ale co máte z toho že nebudete vubec žádný alkohol nikdy pít ? dyť nic není na tom, když si třeba jednou za ta týden nebo dva dáte třeba tři pivka..

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: so 28. březen 2009 10:04
Mr. Green o co máš z toho že budeš pít nějaký alkohol? Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 28. březen 2009 10:13
ale tak já to myslel tak, že třeba znám lidí co nasávají týden co týden, jsou na šrot a najednou potom řeknou že nebudou pít, a dojdou do hospody a objednají si matonku, tak na co to je ? co si tím jako dokazují ? Very Happy dyť omezit to může stačit ne ? proč nepít vůbec nic, když předtím mu to třeba 5 let každý víkend nevadilo ?

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: so 28. březen 2009 12:40
ja sem treba taky prestal chlastat, za posledni asi pulrok, staci kdyz si dam treba 4 pivka a dve zeleny tak je mi uplne na umriti, takovej strasne divnej pocit v brise, kterej sem do te doby neznal, nemuzu dychat a fakt uplne na umreni, tak nepiju uz asi mesic vubec, pivko si dm, ale jenom na chut a opravdu jedno, taky casto jezdim autem, tak piju kofolu nebo kolu, zalezi co kde maji, ale abych nebyl OT tak nejradsi mam zelenou
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: so 28. březen 2009 16:05
ja sem abstinent Mr. Green
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: so 28. březen 2009 17:58
já jsem taky abstinent, ale jenom 6 dní v týdnu.. Mr. Green Mr. Green
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 28. březen 2009 18:19
p!p@ napsal:
Zelená forever.. Mr. Green
nepohrdnu ani slivovicí nebo vodkou...
Mno, ale protože kamarádky takový hnusy nepijí ( Mr. Green ), tak když jsem někde s nějakou, tak piju zlatou Tequillu (všichni říkají, že stříbrná je lepší, ale ta se mi zdá hnusná..), Malibu, nebo Jelzina.. Smile

Ale jako samozřejmě, že na plné čáře vede pivo.. i když to asi nepočítáte mezi alkoholický nápoje.. Mr. Green

Bože, take hnusy ako zelena si nechaj Embarassed
Tequilla, na tu mam svoj nazor (možno som ho tu už prezentoval), bez citrona a vanilky chuti ako Alpa.
Malibu-to som pil raz a nikdy viac, je strašne sladke, to je ako višňovica, da sa to piť furt a ešte by si chcel, kym nie si na mol, tie horke alebo podobne su lepšie tym, že chuť je indikator, kedy prestať Smile
Jelzin-ked vodka, tak Medvidek Very Happy
Pivo-ja som fakt divny, ale mne pivo absolutne nechuti rovnako ako kofola, už som raz moc nóbl Mr. Green
pecanz napsal:
hehe jak to čtu, tak to dycky miluju uplně, když se někdo jednou ožere a hned říká že nikdy nebude pít, nebo když ožralec první kategorie říká že přestane z chlastem.. Very Happy chápu to, ale co máte z toho že nebudete vubec žádný alkohol nikdy pít ? dyť nic není na tom, když si třeba jednou za ta týden nebo dva dáte třeba tři pivka..

Ja som to vyhlasil, ale upravujem to na verziu "Už nikdy nebudem piť preto, aby som sa ožral, ale pre chuť" Wink
A uvedomil som si, že nasava absolutne každy a byť abstinentom nie je až taka vyhoda ako kedysi.
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: so 28. březen 2009 19:22
Můj tata má rodinej recept na dink jménem "Zajíček v trávě" Je to dole Zelená a nahoře Rum Mr. Green ale musí to být Božkov, protože některý levnější značky mají jinou hustotu a smíchají se (ale některý ne, to musíte vyzkoušet sami.. Mr. Green )

Jo, na těch sladkých lepidlech je největší problém, že to vůbec nechutná jako alkohol, takže vypijete celou flašku a ani nevíte jak.. Mr. Green

Jo, taky bych zapoměl na víno.. Nejlepší je Tokaji, je levny (50kč flaška) a velmi chutný.. Mr. Green

hh, ginzo, ale to musíš pít i s těma ingrediencema.. a navíc zlatá Tequilla se pije se skořicí a s pomerančem, takže mi nejvíc chutná.. Mr. Green

stříbrná se solí mi nechutná.. Mr. Green

// teď jsem si vzpoměl, že jsem před 14 dnama pil něco, co se jmenovalo B52 - dole bylo něco čokoládový, uprostřed něco červený sladký a nahoře absinth a ten se zapálil.. Slinták Slinták
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: so 28. březen 2009 19:37
K těm lepidlům-Velice mi chutná Amundsen Energy 17%, ale chutná mi a párkrát mi to pomohlo od škrábání v krku Mr. Green .
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 28. březen 2009 19:38
Ginzo, ne*er se do zelený... Mr. Green

Tequila mi taky moc nechutná, Malibu sem ještě neměl...

Pivo je samozřejmost.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Jídlo, pití
Strana 11 z 20