Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 7. duben 2006 13:13
Jj, když si zákazník neobjedná OS, tak bych tam hodil linux. Ten je zadara, takže by za to žádnej příplatek nebyl. Kdo chce windows si ho tam sám nainstaluje a ostatní si nechaj linux... (tedap pokud nechtějí např. BeOS )
Jsem člověk moc neznalý, ale proč se nepokusí lidi od Linuxu prosadit to, aby se taky dodával s novým počítačem! Ať si zákazník vybere! To by byla ta pravá konkurence. Rád bych Linux vyzkoušel, ale nevím kde ho sehnat. Přes net si nestáhnu a hlavně sám nenainstaluju, leda s návodem pro blbce
Tolik již díky VSN vím že Linux není firma, ale někdo jim marketing, vypalování CD a jiné záležitosti dělá, tak nezařídit i tohle! Coje zdarma to lidi berou! Jdu na pivo!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Ano, to je pravda. Mě poslali 5 dvojcédéček (install+live) pro i586 a jedno pro AMD64. Úplně zadarmo
Kdyby takhle posílali i jiný distro, tak si je určitě objednám. Nevíte o něčem?
Jasně, ale s mým 512kbps WiFi připojením by se mě mandriva stahovalal přibližně den a půl A Mandrivu nechci, mám SuSE
Jde mě jenom o to, že kdyby něco posílali zadarmo, že bych si to určitě nechal poslat
10 475,- VK
Zasláno: pá 7. duben 2006 20:53
1. Je to chyba užívateľa, keď potvrdil inštaláciu tejto blbosti. Bolo to myslím nazvané Microsoft Authentification Utility.
2.Vo veľkom množstve serióznych internetových obchodov sú PC s linuxom, viz www.shark.sk, a niekedy aj napr. v tescu.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.