Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

není nad to mít tchýni 700km daleko

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Tchýně
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 2. červen 2007 20:36
Já tchýni nemam a snad budoucí tchýni zatim mam 260km Mr. Green Applause
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 2. červen 2007 21:08
Svokra odo mňa býva vo vzdialenosti v rozpetí od 0 metrov po nekonečno, keďže neviem, do akej polohy sa dostane pravdepodobnostná os v potrebnom čase t, ktorý môže nastať opäť vo vzdialenosti 0 až nekonećno sekúnd.
btw: A to ešte nerátam nekonečné mnoźstvo prípadov, keď svokru mať nebudem... Mr. Green
Na počiatku bola prázdna množina.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 2. červen 2007 21:09
borix: ty jsi z tý maturity uplně zblbnul Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 2. červen 2007 21:23
Bohužiaľ 5. potenciálny fyzikálny rozmer nemá z maturitou nič spoloćné. Ak by si si ho chcel predstaviť, tak to je vcelku jednoduché: Predstavíš si klasické 3 osy(x,y,z), do toho hocikde vtrepeš 4.(čas, mne osobne sa moc nepáči a za 4. považujem pravdepodobnosť) a ešte niekde inde piatu(pravdepodobnosť), pričom sa všetky musia pretínať v spoločnom bode zo súradnicami [0,0,0,0,0]. No a v podstate ide len o to, že daný objekt(bod) sa môźe pohybovať aj po tej 4. a 5. súradnicovej osy, ktoré reprezentujú čas a pravdepodobnosť. Ako vravím nić zložité.

Inak, ak by niekto chcel preložiť ten predchádzajúci príspevok, tak jeho preklad znieasi takto: Neviem.
Na počiatku bola prázdna množina.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 2. červen 2007 21:30
Takže jsi koukl do špatný knížky, dyž ses na tu maturitu učil. Mr. Green Tak už konec OT Wink

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: ne 3. červen 2007 09:43
to má někdo kliku, já mám tchýni na konci sousední ulice, je sice fakt že k nám zas tak často nechodí, a že je docela v pohodě, ale některé její výlevy mě štvou k nepříčetnosti Mr. Green např.: "Pojedeme do Jablonce do Bily, mají tam levné vody!" Tady je sice mají o korunu dražší, ale ušetříme benzín!!! Další: Má cukrovku. Vždycky když vlezem do Hypernovy, tak se jí dělá blbě. Proto si hned na začátku nabere 10 rohliků a lahvičku nějakého pití a po cestě krámem to sní. Já chápu že je nemocna - ale proč teda do toho obchodu leze??? Rolling Eyes Za další - v autě se jí dělá blbě když sedí vzadu. Takže my jedeme s mým manželem na rodinný nákup, já šťastna a spokojena, že jedeme spolu, ale musím sedět jako dítě vzadu, protože mamce se dělá vzadu špatně (osobně nevidím rozdíl mezi tím sedět vzadu nebo vepředu...) A poslední věc - strašně kouří. a furt, při každé příležitosti. Nejvíc mě to naštvalo na naší svatbě, když jsme všichni dojeli k "zámečku," našňořený vylezli z aut a ona hned tasila retko. Rolling Eyes
Hey, hey apple!

Obrázek

bohemia (+2)
Bažant
Bažant

10 670,- VK
Zasláno: ne 3. červen 2007 12:40
fiiiiha, to zni, jako by se jmenovala Agnes a tvuj manzel Seymour Skinner:)))) venku je hnusne, poprchava, rikal jsem si, ze den nebude stat za nic, ale tohle me pobavilo!
kód:
http://en.wikipedia.org/wiki/Agnes_Skinner
Can´t you ask a little more sexfully?

dupynozka (0)
Myš
Myš

10 275,- VK

Re:

Zasláno: po 4. duben 2011 12:33
Bych to tady celkem rád obnovil... a sice tim, že v dnešní době už ani těch 700 km nestačí... to máte skype a podobný online nesmysly, na kterejch vás vždycky zastihne, a když nezastihne, tak pak v tom dalším případě, že vás zase náhodou zastihla, vám to náležitě vyčte, že vás předtim nezastihla... srozumitelné, že? Mr. Green Ale to nejhorší asi je, že mi leze na nervy, i když ani neotravuje mě... tohle totiž dělá manželce... tedy svojí dceři, která je pak úplně vytočená, a tak pak máme celej den v háji... Brick Wall

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: po 4. duben 2011 14:34
Tak tomu říkám neštěstí, mít takhle "moderní" tchýni... Máme tchýně babičky, které by internet nejradši zakázaly Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

dupynozka (0)
Myš
Myš

10 275,- VK
Zasláno: út 5. duben 2011 10:10
No... tak by taky babička měla vypadat Smile Ale holt teď už se do toho babičkovskýho věku dostavaj ženský, který s počítačem už trochu uměj... Prokletí dnešní doby d'oh!

Necituj příspěvek nad svým; jenda^^

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Tchýně
Strana 3 z 5