Zasláno: čt 11. červen 2009 09:45
Jestli mohu reagovat...
Vidím to, máš pravdu že se tu nic neděje.
Dříve jsem byla online prakticky celý den, VSN jsem měla jako homepage v práci i doma, v práci jsem měla celý den Operu spuštěnou na pozadí a každou chvilku sem nakoukla co je nového, psaní mě moc bavilo a co se mi líbilo nejvíc bylo to, že se tu lidé docela dobře znají (i když se třeba nikdy neviděli), vědí o sobě, že je to sice internetově anonymní, ale přesto takové "důvěrnější." Mě se tento stav moc líbil, a myslím že přílišný nárůst nových "návštěvníků" by to pokazil. (třeba ne, ale já si myslím žejo, je to jako když někdo propadne o ročník níž, ve třídě se všichni dobře znají, a ten nováček ví prd a těžko zapadne a skamarádí se, občas ho noví spolužáci zavrhují, dělají si z něj legraci, nemají ho rádi protože on je "ten novej.") A pokud můžu mluvit za sebe (proč bych nemohla, Jenda taky mohl

) tak mě spíš vyhovuje ta jistota známých "tváří" a lidí o kterých něco vím, než cizí a nové věci. Mám prostě radši to své jisté. Nerada měním práci, nikdy mě nebavilo měnit partnera, celý život mám poměrně stejný styl oblékání, celý život poslouchám stejný styl hudby, těžko se adaptuji na jakoukoli větší změnu, takže i co se týče okruhu přátel, nerada si hledám nové, radši zůstanu s těmi starými dobrými, i když už jsme si řekli prakticky všechno a nemůžeme přijít na nic nového

vyhovuje mi to víc než poznávat pořád nové a nové a na ty staré pomalu zapomínat....
Takže podlé MÉHO OSOBNÍHO NÁZORU je důležitější UDRŽET ZDE STÁVAJÍCÍ OSAZENSTVO, než za každou cenu přilákat nové.
Kalendář akcí je fajn, pokud by fungoval....
Politický strany, peníze a e-shop jsou podle mě věci naprosto k prdu a nijak nepodnítí lidi k návštěvnosti, to jsou jen pi*ovinky které by byly fajn v případě, že by VŠE dobře fungovalo a web by byl pravidelně a hojne navštěvován. Na webu kam za den přijde pět lidí jsou myslím takovéhle věci zbytečné. RADŠI KVALITU NEŽ KVANTITU!!!! Radši jednu pěknou chytrou a hodnou holku, než deset blbejch a hnusnejch, ne?
Asi měsíc zpátky jsem zkusila nechodit sem delší dobu. Řekla jsem si že zkusím týden ani nepáchnout na VSN. Nakonec z toho byly skoro 2 týdny a VSN mi vůbec nechybělo. Ani jsem si na něj nevzpomněla.
Tak jsem se rozvzpomněla na dobu, kdy jsem byla na VSN pořád, denně, jeden den bez VSN mi přišel HROZNÝ A BEZŮČELNÝ (jasně, trochu přeháním, ale kdykoli byl příležitost, šla jsem sem). Už je to ale dávno pryč, ne že bych JÁ se nějak změnila, ale už to tady není takové, proč, toť otázka spíše řečnická, protože jednoznačná odpověd není....
A pokud mohu ještě říct něco aniž bych dostala hned BAN

tak si myslím, že by měl Romulus VSN předat Jendovi, který jako jeden z mála má o VSN opravdový zájem a nevidí v ní pouze zisk z reklam. Tak.