Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

No tak a co teď?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK

No tak a co teď?

Zasláno: čt 11. červen 2009 08:30
Vidíte to? … Zase se tady nic neděje.

VSN mám rád, jsem tu denně několik hodin (obvykle většinu hodin dne), a tak mě to dost mrzí. Ale co mám dělat, aby se tady něco dělo?
Snažím se ze všech sil u všeho, kam moje krátké prsty dosáhnou. Jsem sice šéfík, ale to zas taková výšina oproti ostatním to není.
Moderovat není co (málo příspěvků a ukáznění členové) a na ostatní věci, jako je třeba povyšování, se dostává jednou za čas a moc velký ohlas to většinou nesklízí.

Máme tady ale plno zajímavých věcí, které by mohly nalákat nové uživatele.
Třeba kalendář akcí, který po přidání akce změní její čas tak, aby každý potenciální účastník dorazil pozdě.
Taky tady máme politický strany. No jo, jsou tady napsaný, ale to je tak všechno.
Jsou tu peníze, o který se jednou za čas členové vztekají, že zase nepřibyly. Ale co s nimi?
Máme tady e-shop. Už rok a půl. Jenom na něj nemůžu nikde najít odkaz, což je divný.
Rok a půl taky už startuje další kolo VyHozených

Jenže tyhle nedodělky spravit nemůžu...
Tak mě napadá: bylo by něco jinak, kdybych už nebyl šéfík? Co by se dělo, když bych se vykašlal na povyšování? Co kdybych přestal oživovat starší témata, který mě něčím zaujmou? Co kdybych nenahlašoval věci, co tady nefungují? Byl by na VSN nějaký rozdíl?

Mám být dál šéfík, nebo je to zbytečný jich tady mít tolik, když stejně s funkčností a směrem, kam se VSN ubírá, nic moc nezmůžou?

A ne, není to téma jenom o mně. Co si myslíte, že by bylo třeba, aby to tady ožilo?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 09:45
Jestli mohu reagovat...

Vidím to, máš pravdu že se tu nic neděje.

Dříve jsem byla online prakticky celý den, VSN jsem měla jako homepage v práci i doma, v práci jsem měla celý den Operu spuštěnou na pozadí a každou chvilku sem nakoukla co je nového, psaní mě moc bavilo a co se mi líbilo nejvíc bylo to, že se tu lidé docela dobře znají (i když se třeba nikdy neviděli), vědí o sobě, že je to sice internetově anonymní, ale přesto takové "důvěrnější." Mě se tento stav moc líbil, a myslím že přílišný nárůst nových "návštěvníků" by to pokazil. (třeba ne, ale já si myslím žejo, je to jako když někdo propadne o ročník níž, ve třídě se všichni dobře znají, a ten nováček ví prd a těžko zapadne a skamarádí se, občas ho noví spolužáci zavrhují, dělají si z něj legraci, nemají ho rádi protože on je "ten novej.") A pokud můžu mluvit za sebe (proč bych nemohla, Jenda taky mohl Mr. Green ) tak mě spíš vyhovuje ta jistota známých "tváří" a lidí o kterých něco vím, než cizí a nové věci. Mám prostě radši to své jisté. Nerada měním práci, nikdy mě nebavilo měnit partnera, celý život mám poměrně stejný styl oblékání, celý život poslouchám stejný styl hudby, těžko se adaptuji na jakoukoli větší změnu, takže i co se týče okruhu přátel, nerada si hledám nové, radši zůstanu s těmi starými dobrými, i když už jsme si řekli prakticky všechno a nemůžeme přijít na nic nového Mr. Green vyhovuje mi to víc než poznávat pořád nové a nové a na ty staré pomalu zapomínat....
Takže podlé MÉHO OSOBNÍHO NÁZORU je důležitější UDRŽET ZDE STÁVAJÍCÍ OSAZENSTVO, než za každou cenu přilákat nové.

Kalendář akcí je fajn, pokud by fungoval....
Politický strany, peníze a e-shop jsou podle mě věci naprosto k prdu a nijak nepodnítí lidi k návštěvnosti, to jsou jen pi*ovinky které by byly fajn v případě, že by VŠE dobře fungovalo a web by byl pravidelně a hojne navštěvován. Na webu kam za den přijde pět lidí jsou myslím takovéhle věci zbytečné. RADŠI KVALITU NEŽ KVANTITU!!!! Radši jednu pěknou chytrou a hodnou holku, než deset blbejch a hnusnejch, ne? Mr. Green

Asi měsíc zpátky jsem zkusila nechodit sem delší dobu. Řekla jsem si že zkusím týden ani nepáchnout na VSN. Nakonec z toho byly skoro 2 týdny a VSN mi vůbec nechybělo. Ani jsem si na něj nevzpomněla.

Tak jsem se rozvzpomněla na dobu, kdy jsem byla na VSN pořád, denně, jeden den bez VSN mi přišel HROZNÝ A BEZŮČELNÝ (jasně, trochu přeháním, ale kdykoli byl příležitost, šla jsem sem). Už je to ale dávno pryč, ne že bych JÁ se nějak změnila, ale už to tady není takové, proč, toť otázka spíše řečnická, protože jednoznačná odpověd není....

A pokud mohu ještě říct něco aniž bych dostala hned BAN Mr. Green tak si myslím, že by měl Romulus VSN předat Jendovi, který jako jeden z mála má o VSN opravdový zájem a nevidí v ní pouze zisk z reklam. Tak.
Hey, hey apple!

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 10:01
ja tu nejsem dlouho, nekdy touhle dobou je to rok, takze nemuzu nic moc rikat ale:
Pokud se budou za kazdou cenu honit funkce na foru, ale nebudou se dodelavat, tak je to podle mne stejne jako kdyby se tu nic nedelo. Proto souhlasim s tim, ze by Jenda mel mit stejna prava na foru jako Romulus. Jestli si chce Romulus nechat absolutni moc nad forem a bude to tu budovat jako doposud, tak neni sance forum nekam posunout. Chapu Romula, ma rodinu a firmu takze nema tolik casu. Jenze Jenda cas ma a dovednosti taky, zodpovednosti vic nez dost, neni tedy duvod, proc mu ta "bozi" prava nedat. Nehrozi ze by Jenda udelal nejakou vylomeninu, porad tu nad nim mame dohled my ostatni a koneckoncu Romulus taky.
Takze ja jsem pro, aby byl Jenda ten nejvyssi spolu s Romulem. Je to zpusob jak toto forum nekam posunout.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 19:52
Díky za podporu... Nevím, kdybych to FTP nějakým omylem dostal, tak to stejně nakonec asi dopadne jako teď. Ale je to od Vás pěkný.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 20:08
S přístupem na FTP pro Jeníka by problém asi nebyl. Moji důvěru má. Jestli to má nějaký význam, to záleží asi jen na něm. Proberu to s ním někdy brzo na ICQ.

Makavelina mě začíná dost zlobit. Možnost, že bych mohl někdy na VSN vydělávat je tak vzdálená, že o ní přemýšlet ani nezkouším. Peníze z reklam bych na VSN chtěl, ale jen proto, abych je pro VSN zase použil - na ceny do soutěží, na pořádání srazů beze strachu (oprávněného), že na ně budu doplácet a podobně. Hosting taky platím ze svého. Jediné štěstí je, že není tak nákladný, jako kdysi na SM.

Proč se VSN věnuju tak, jak se mu věnuju je tím, že není v silách jednoho člověka (ani dvou) bavit jednostranně několik lidí. Moje snahy zapojit ostatní se mi nepodařily. Mám poslední plán, co udělat s VSN a pokud se nepodaří, asi VSN pomalu umře. Nebude to moje vina, bude to přirozený vývoj.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 20:36
Jóóó já budu zlobit, ať je tu nějaká akce Twisted Evil

Víš, proč třeba neopravíš ty chyby o kterých ti Jenda furt píše? To přece nemůže bejt práce na tejden. Třeba myslíš že jsou to jen drobný nedůležitý detaily, a složením několika detailů vznikne funkční celek, a na web kterej z poloviny nefunguje se lidi dobrovolně nepohrnou....
A není to jen o tom že ty bys měl bavit několik lidí, spíš o tom, aby ti lidé měli motivaci a chuť bavit sami sebe navzájem, což většinou třeba dva dny jde, pak to opadne, když sem pak člověk nakoukne a vidí že jediné co může je reagovat na své vlastní příspěvky z předchozího dne, tak jde zas pryč...

Já už sem chodít s hrůzou kdy objevím sekci Blogísek Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Věk: 33 let
Příspěvky: 6656

132 719,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 20:37
Já osobně bych na nějaké vyvolené, eshop, kalendář akcí a podobné kašlal, nechal bych jen a pouze fórum, kterému by možná neškodilo nějaké oživení vzhledu, ale to bych chtěl asi moc, ale už mne nebaví se stále dívat na to stejné..

dál bych možná přeskupil fóra ve fóru (Very Happy) a vytvořil nějaké nové, do kterých by se zakládali nová témata a trochu to zde oživlo..
s novými členy bych to taky nijak nepřeháněl, protože by sem asi jen těžko zapadali, někdo nový by možná přišel, ale po pár příspěvcích ho to stejně přestane bavit, protože zjistí že nezapadá do toho stylu, jakým tu komunikujeme a bavíme se, jsme na něj zvyklý, asi jako v rodině třeba.. (asi jak když ve fotbale přijde hráč do nového klubu a nezvykne si na styl jejich hry, protože ve staré klubu to bylo jiné....)

dál bych zrušil všechny stávající adminy a moderátora (Very Happy) a nechla bych jen jendu jako hlavního šéfa a romuluse jako ředitele společnosti, oba by měly stejná práva a přístupy.. myslim, že se zde máme rádi a je zbytečné aby někdo kdo třeba hodně píše měl prostě pod nickem šéfik, když mu to vlastně k ničemu není, maximálně bych udělal ještě nějakého náhradního v době jednovy nepřítomnosti třeba..

virtuální peníze bych ponechal, a využíval je třeba v nějakých jednodušších soutěžích, třeba jako je na warforu ruleta, sázková kancelář a další soutěže v podobě jednoduchých flashových her, kterých se dokáže zúčastnit každý a dají se jednoduše vyhodnotit..

chyby, pokud by nebyly nějak závažné a třeba neohrožovali pravidelnou funkci pro uživatele fora bych nějak extra neřešil, možná bych i zrušil ty hodnosti a oblíbenost, aby se tu někdo necítil jako méněcenný třeba.. Smile

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň


Narozen: 23.4.1973 (51 let)
Příspěvky: 6797
Bydliště: Český Těšín, největší město v republice
51 277,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 23:12
já to mám v hlavě totálně vypatlané, takže ode mne nic zajímavého nečekejte. ale až budu mít tak dvojku v krvi, tak to dostávám zajímavé nápady Mr. Green Mr. Green

jinak, nemám důvod odcházet nebo omezovat své návštěvy. jsem jen limitován časem, kdy sem můžu. doma nemám ani komp ani net, takže sem můžu jen v práci a to taky jen někdy. Laughing Laughing Laughing
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: pá 12. červen 2009 12:58
Tím čím se trápí Jenda se trápím dva roky, ale nevím jak dál. VSN mne vytáhlo z životních srabů a drželo při životě, ale již nemám co dát nového. Chápu již mnohé že sem nechodí. Popravdě, je tu dost nuda, aspoň pro nás starší. Ani přístup žen to nijak neoživil, pravda na chvilku, ale stále nám chybí noví aktivní členové. Tahle "stará garda" se zná moc dobře víme co od koho čekat. Prostě nováčky, nováčky, nováčky, ale aktivní, aktivní, aktivní. Nutno jim i něco nabídnout. Pokusím se ukecat Romuluse aby vše předal Jendovi, ale nyní na to nemám nějak náladu.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: pá 12. červen 2009 15:02
Já už to taky vidím delší dobu, ale jsem optimista, tak se snažim furt zakládat, oživovat, dělat blbosti... Na VSN lezu rád, protože se zasměju snad pokaždý, když tu jsem.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: pá 12. červen 2009 19:31
prepacte ale nemam cim prispiet asik na VSN , zijem v inom state a tu sa deje nieco ine a ani casu moc nemam Mr. Green , Mr. Green

ale ja som outsider kozer Mr. Green
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: po 15. červen 2009 09:39
Právě že jsi z "jiného státu" tak nám můžeš podávat obrázek jak to tam chodí a co je nového. Také si oprašuji slovenštinu. Jen piš. Budu se těšit.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská


Příspěvky: 2172
Bydliště: Mšeno
27 334,- VK
Zasláno: út 16. červen 2009 09:09
Také tu nejsem dlouho, tak nevím, co bych mohla a nemohla dodat. Romulus má asi fakt míň času, jenda zřejmě víc, tak ať se stará a uvidí se.
ad romulus - pokud jsi na sraz něco doplácel, tak nám to napiš...nejsem proti tomu přispět, ale musím vědět kolik a komu...
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 16. červen 2009 09:56
Za chatu se platilo 5500,-. Dopředu jsem napsal podmínky, takže od nikoho nic nechci, už jen proto, že by to bylo spravedlivé jedině, pokud by se na rozdíl složili všichni, co tam byli a to mi připadá zbytečně komplikované. Bohatě mi stačí, když další případný sraz dopadne líp, jinak už žádný dělat nebudu. Wink
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská


Příspěvky: 2172
Bydliště: Mšeno
27 334,- VK
Zasláno: út 16. červen 2009 09:58
A kolik jsi tedy platil ze svého?
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 16. červen 2009 10:25
Teda, paní učitelka a neumí spočítat 5500 - 9 x 500 Wink
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská


Příspěvky: 2172
Bydliště: Mšeno
27 334,- VK
Zasláno: út 16. červen 2009 12:18
paní učitelka umí jiné věci Wink , počty nejsou její silná stránka - a hlavně nemám čas přemýšlet, kdo tam byl a kolik a tak - tys mi to hezky naservíroval i s výsledkem Applause , teda pokud jsi fakt něco nedoplácel...
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Narozen: 24.1.2007 (17 let)
Příspěvky: 6736
Bydliště: Praha
400 990,- VK
Zasláno: út 16. červen 2009 12:43
5500 - 9*500 = 5500-4500=1000 Smile
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 16. červen 2009 13:46
Já myslel, že je ta chata levnější... Vždyť kdesi bylo 2500 za víkend... Think
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: út 16. červen 2009 13:52
Beat napsal:
Právě že jsi z "jiného státu" tak nám můžeš podávat obrázek jak to tam chodí a co je nového. Také si oprašuji slovenštinu. Jen piš. Budu se těšit.



ja sa nevyznam vo vasej politike ktoru tu casto rozoberate a pisem tak ceskoslovensky hatlaninou takze nic nove asi neprinesiem

btw. BEAT posli mi tvoju postovu adresu cez SZ napr. chcel by som ti nieco poslat Wink
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 16. červen 2009 20:13
jenda^^ napsal:
Já myslel, že je ta chata levnější... Vždyť kdesi bylo 2500 za víkend... Think
http://hribek.cz/rezervace.php

Btw. kde mám "QUOTE"? Think Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 16. červen 2009 23:05
Ahá, tak to jsem si to asi poplet.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská


Příspěvky: 2172
Bydliště: Mšeno
27 334,- VK
Zasláno: st 17. červen 2009 14:42
Já zas vím, že to mělo být asi za 5 000.- + energie. Takže mi není jasné, jestli to fakt stačilo...
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: st 17. červen 2009 14:58
když vy ani nevíte, kde se správně máte ptát... Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská


Příspěvky: 2172
Bydliště: Mšeno
27 334,- VK
Zasláno: st 17. červen 2009 15:13
A kde se mám ptát? Think
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Narozen: 24.1.2007 (17 let)
Příspěvky: 6736
Bydliště: Praha
400 990,- VK
Zasláno: st 17. červen 2009 15:14
neodpovidal romulus uz parkrat nahodou? Mr. Green podle vypoctu chybel litr proste Smile
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: st 17. červen 2009 15:16
inka: asi toho, kdo to platil... Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská


Příspěvky: 2172
Bydliště: Mšeno
27 334,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 06:52
ad všem, kdo mi poradili, kde se ptát - dík, nebaví mě nad tímhle přemýšlet, mám svých starostí dost
ad romulus i ostatní - jak to bude s vyrovnáním
(snad už se ptám dobře Laughing )
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 07:21
platili sme to bungee a ja (teda my sme prachy zabalili a prochlastali, ale to tu nemuzu rozhlasovat Mr. Green )
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 09:32
2 inana: psal jsem před srazem, že se platí 500,- a když nás bude dost, tak se nějaká koruna možná bude vracet. O doplácení jsem nic nepsal a chtěl bych to tak dodržet. Nebylo by fér, aby doplácel jenom někdo a nebylo by fér, aby dopláceli všichni, včetně těch, co s tím nepočítali a finančně se jim to třeba nehodí.
Víc než to, že málo lidí platilo, mi vadí, že tam málo lidí prostě bylo. I když zase, jak na co... Aspoň se nic nezničilo, nebyla žádná ostuda apod. Wink
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 10:54
Vis, co ta tisicovka je? To je pecanz a Moucha, ktery chybeli!
Paluckovi promijime, pac je zo slovenska, a Makavelina je lama Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 096,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 14:25
Tak Jendo pořád nenadávaj, že jsme nejeli Exclamation Mr. Green Slibuju, příště fakt jedu Wink

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 19:25
Jestli bude nějaké příště. Nedá se vám věřit... Think Wink
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Věk: 33 let
Příspěvky: 6656

132 719,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 19:37
Já sice rozhodně neslibuju, že příště někam pojedu, ale když už se tady mé jméno objevilo, tak je mi líto, že kvůli nám dvěma vám chybělo na chatu, ale bohužel za to tak nějak nemůžu a nic stím nenadělám.. Wink

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 19:48
Myslím že další Sraz bude, ale chce to fat více lidí, protože v podstatě stačí pár lidí kteří nejedou a chata je prázdná. Pokud máte někdo kontakty na nějaké bývalé návštěvníky tak ji zase napsat.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 19:49
A tak já teda rovnou řikám že nepřijedu, Beat a Inku už jsem viděla Mr. Green (a snad uvidím někdy zas) a jinak chci vidět jen Jendu (pardon všem ostatním....) Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň


Příspěvky: 4034
Bydliště: Brno
71 265,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 19:51
jj, maka je lama Mr. Green
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek


Obrázek

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 19:52
Je to pro vaše dobro! Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 19:53
Obrázek
reálná fotka makiny Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 19:54
no, považte, takhle byste ztratili iluze o mě, a já o vás, vemte si bydlet na chatě s něčím takovým, ble, chlupy všude, všecko sežere a ve finále vás všecky poplive Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 19:56
my bychom si večer udělali lámí stejk... Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 20:06
Z Maky by jsi si moc masa nenadělal. Hubeňoučká a maličká. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 20:10
Mr. Green Tato Beateček, z toho by bylo žebírek pro celý regiment Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 20:18
Ale bez masa. Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 22:52
Maka je proste jeste vetsi posera nez Jirka. Ten se aspon nechal presvedcit, ze jsme to pred Beneckem nakonec neotocili Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Narozen: 24.1.2007 (17 let)
Příspěvky: 6736
Bydliště: Praha
400 990,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2009 22:55
no chvilema si nebyl taky zrovna presvedcenej Mr. Green
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: pá 19. červen 2009 02:28
No, přestaňme již spojovat slova Maka a sraz. To dělá jen zlou krev... Think
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: pá 19. červen 2009 07:23
Shocked Kde to dělá zlou krev?

Je fakt že do nikoho jinýho kvůli tomu tak nešijete Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: pá 19. červen 2009 08:06
Sakra... chtěl jsem něco napsat, ale musim poslechnout romula. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: pá 19. červen 2009 09:49
kdyby byl nakej rozumnej termin kdy nebudu muset delat skousky a nebudu mit extramni pracovni povinnosti jako byly v ten vikend kdy byl sraz ( bol v praci den otvorenych dveri a to sme muslei makat)

hned jak budu peniaze poslem nieco lebo som aj ja vinovaty d'oh!
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:05
Je to delší, ale prosím čtěte pozorně, přestože se v mnoha věcech už opakuju.

Můj názor, co dál s VSN? V podstatě tu máme nového Boha, kterého po zásluze lid mezi Bohy vynesl a původního nikdo nesesadil. S Jendou jsme se na hodně věcech ohledně dalšího fungování VSN shodli a budeme na tom nějakým způsobem spolupracovat.
Jako jednu z věcí, které by měly VSN pomoci by měl být pokus o oprášení mé myšlenky, že s těmi návštěvníky, kteří o to projeví aktivní zájem se budeme dělit nejen o práci na stránkách, ale i o případné zisky z reklamy, nebo sponzorské dary, ke kterým se (věřím tomu) společnými silami můžeme dopracovat. Proč nemít z reklamy zaplacenou chatu na sraz a neřešit, jestli se dost vybere od účastníků srazu? Proč na chatu nemít od sponzora nějaké občerstvení? Proč nedostat reklamní dárky, které použijeme v soutěžích? Chce to jediné - zapracovat na tom, aby se tu opět co nejvíc líbilo stávajícím členům a udělat VSN dostatečně zajímavým (už na první pohled), abychom sem dokázali přitáhnout i své přátele a jejich přátele. A proč se vzdávat našeho komorního debatního kroužku? Protože na počet návštěvníků slyší inzerenti a sponzoři, kteří nám mohou pomoci VSN posunout někam dál. A komorního debatního kroužku se stejně sami vzdáváme, pokud se naše příspěvky do fóra omezují na "proč nikdo nic nepíše?". VSN může být naše společné dílo, ze kterého všichni společně budeme mít kromě virtuální zábavy i nějakou zábavu skutečnou. Pomozte VSN nahoru a VSN se vám odmění. Tohle vám jinde nenabídnou.

Konkrétní způsoby jak budete moci VSN pomoci a co z toho budete moct mít brzy upřesním(e).

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:07
Promiň Romule, neber si to špatně, ale to cos napsal mi přijde krajně utopické......
Hey, hey apple!

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Věk: 33 let
Příspěvky: 6656

132 719,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:13
Když podle mne, první věc kterou bych udělal abych sem nalákal lidi, by byla změna vzhledu jak stránek tak i fóra, na něco modernější, co osloví hned na první pohled.. Vím, že je to kravina a nikomu tady nevadí že všechno je hrozně přeplácané a nepřehledné, i mě je to jedno, já se sem chodím bavit, ale nováčkům to vadit může.. A popravdě, kdybych tuhle stránku neznal a přišel sem na úvodní stranu, tak bych asi taky usoudil, že se tohoto nezúčastním..

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:15
Vzhled není tak důležitý jako OBSAH!! Mr. Green Když se na krásném webu budou řešit hovadiny, nikdo tam nebude chodit jen proto, že je to tam hezký Mr. Green
Lidi na web můžeš dostat jedině reklamou a propagací, a pokud ani to nezabere, tak je sem nemůžeš nutit chodit když sami nechtějí d'oh!
Hey, hey apple!

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Věk: 33 let
Příspěvky: 6656

132 719,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:18
Ale když budeš mít hnusný web, s perfektním a hodnotným obsahem, přesně jako máme tady ( Mr. Green ), tak sem taky nikoho nedostaneš..

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:20
Já vím že už to asi nikoho nezajímá, ale já sem nikoho novýho dostávat nechci Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:26
Souhlasím s Pecanem a už jsme včera s Jendou řešili revoluční modernizaci. Chystáme nový vzhled, který co nejlépe ukáže to dobré, co na VSN je a diskrétně skryje to, co je horší. Wink

2 makavelina: bez utopických cílů vesměs nikdy nikdo nic nedokázal. Cíl má být takový, aby ho člověk za měsíc nedosáhl a neřekl si "mám hotovo". Nepůjde to hned, třeba to nepůjde vůbec, ale copak to nemáme ani zkusit? Nelíbí se Ti ani ta představa, jaké by to bylo, když by se to podařilo? A nepřipadá mi vůbec nereálné vydělat na aspoň trošku slušně fungujícího webu jednou za rok 5000,- na pronájem chaty na sraz, nebo dostat nějaká reklamní trička, vzorky antiperspirantů, nebo karton piva do soutěží. Mé představy míří sice ještě trošku dál, ale už tohle splňuje to, co jsem psal.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:29
No to ale bude právě konec VSN. Sama jsi napsal že byly doby kdy jsi si den bez VSN nedovedla představit a nyní jsi bez újmy přežila dva týdny. Jde o to aby na VSN byl každý závyslej po celý rok, nejlépe po celý život. Lidi budou přicházet i odcházet, ale hlavní je aby to tu žilo a né se motalo na místě. To je začátek konce a myslím že to odradilo mnoho bývalých členů.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:31
Ale to jsou právě tyhle věci které mě osobně odrazují! "novinky" které se stejně nedějí, profily, oblíbenost, blogísky, éshopísky, to je dneska všude! Tady to měl bejt takovej malej špinavej chlapskej kutloch, a ne atrakce pro každýho Crying or Very sad
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:36
Pro každého právě ne, ale pro ty kteří folozofii a atmosféru VSN přijmou a těch asi není mnoho. Nemyslím že se to tu zvrhne v nějaké přiblblé nadánávání na všechno a na všechny. Takoví tu byli a již nejsou a není mi jich líto. Prostě by to tu mělo být solidní spolek fajn lidí kteří si budou pomáhat a nebát se setkat(nic osobního).
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:55
Ano, solidní spolek, ale bez cizáků Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:56
Od jakého data se příchozí považují za cizáky? Think
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:58
Mr. Green zbytečné slovíčkaření Mr. Green myslím to tak, že SOUČASNÁ SESTAVA je vyhovující... myslím to tak, že kdokoli sem přijde novej, tak tady chvíli pobučí a zas navždycky vypadne.
Hey, hey apple!

Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 10:58
Nevšimla sis na co narážím? Wink
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 11:00
raději se zdržím komentáře. Silence Silence Silence Patří k Makavelíninýmu příspěvku. Romulus mne předběhl.
Nové aktivní členy a příjem z reklamy nebo sponzra prostě potřebujeme a tomu nelze zabránit, jinka to tu zdechne. To je koloběh života a s tím nic nenaděláme.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 11:07
Mr. Green jestli narážíš na mě tak já to nejsem o moc kratší dobu než ty Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 11:08
Jo, ale zrovna těsně než jsi přišla, tak tu byla za celou dobu ta nejlepší parta. Měli jsme to tehdy zamknout. Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 11:12
Mr. Green hahahaaaaaa vaše smůla že jste to neudělali! Mr. Green teď už se mě nezbavíte Mr. Green nejlepší parta byl Otesánek Crying or Very sad Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 11:55
Maku tu potřebujeme. Prosadil jsem sem ženské já a ponesu za to odpovědnost, ale nikdy jsem toho nelitoval a naštěstí se tu dokážeme domluvit bez ohledu na pohlaví a i "bohové" mají svoje chyby. Tak jim je nechme a tolerujme.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 12:15
Nic jiného nám nezbyde Mr. Green ale za sebe můžu říct že každý je tu v pohodě takový jaký je Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 17:05
ja sem prisel ohodne pozdeji a EINEX taky , nebo nas nemate rádi , ?? Rolling Eyes
Obrázek

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 19:30
Mr. Green Palůčka všichni milujou Mr. Green a Einexe neznám tak dobře abych mohla říct.... vím jen že je to Einex a že rád pije Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Věk: 33 let
Příspěvky: 6656

132 719,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 19:34
Tak v tom pripade mam einexe rad.. Very Happy

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 19:37
maki: a ještě jsi zapomněla že chodí na učňák na obor truhlář...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Věk: 33 let
Příspěvky: 6656

132 719,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 19:38
To neni podstatne..Very Happy

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: út 23. červen 2009 19:40
LivArt: to já nevěděla, to co vím si pamatuju z videa ze SM srazu Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 1 z 8




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna